Eski sevgiliniz bu şekilde davransa napardiniz?

Eski sevgilim kosovaliydi her neyse benden gizli tuttuğu iki çocuğu ve bir kadın vardı yani evliliğini benden sakladı açıkçası her neyse ayrıldım bıktım bıraktım er zaman güç zaman konuşmak bile istemedim onunla son konuşmada boşuna laf dökmek gerek görmedim bu görüş son görüş dedim bitti unut artık dedim zaman geçti karşıma yeni biri çıktı zaman yine geçti o kişi ile evlendim şu an hamileyim bir kaç gün önce eski sevgilimin babası fırıncı da gördü beni denk geldik tesadüfen ve oğlum seninle çok iyiydi neden konuşmuyorsunuz dedi amcacım ayrıldık bitti çocuk çoluğu var yalan atmasaydı dedim çok oynadı hem zaman geçti evli ve hamileyim dedim aradan iki gün geçmedi bile oğlu yani eski sevgilim denk geldi bu defa ve araba kullanıyorum kırmızı ışıkta tanıdı haliyle beni arabalar yan yana idi her neyse arkama geçip arabasıyla hep korna atıp durdu neden anlamadım bense arabamla bastım gaza gittim ne demek istiyor ne yapmaya çalışıyor çözemedim size bu şekilde yapılsa konuşulsa nasıl davranırsanız?
Eski sevgiliniz bu şekilde davransa napardiniz?