Çok hoşlandınız, çok ilgilisiniz vs. ama bir öğreniyorsunuz ki, " Eski sevgilisini aldatmış. "
Zamanında eski sevgilisini aldatmış biriyle sevgili olur muydunuz?

Çok hoşlandınız, çok ilgilisiniz vs. ama bir öğreniyorsunuz ki, " Eski sevgilisini aldatmış. "
Zamanında eski sevgilisini aldatmış biriyle sevgili olur muydunuz?
Bir kere aldatan hep yapar şimdi eğer ilişki kavramına saygısı olsaydı eski sevgilisini aldatmazdı onun duygularıyla oynamazdı onu incitmezdi örnek veriyorum bir kadın evli bir erkekle birlikte olur ne yapar eder o erkeği karısından boşanmaya ikna eder peki boşandıktan sonra o erkeğin o kadını aldatmayacağı nereden belli işte bu yüzden ilişki seçerken aman ne olacak canım nasılsa boşanınca benimle evlenir diye kendini avutmamak lazım bunu evli erkeklerle birlikte olan kadınlar için soruyorum tutun ki o erkek evliliğini sizin için bitirdi siz ona güvenebilecek misiniz onur'la evliyken benimle karısını aldatan erkek benimle evliyken beni aldatmaz diyebilecek misiniz yoksa aynı davranışı yapar diye düşünecek misiniz
bu devirde aldatmayan nadir zaten ayrıca belki pişman olmuştur
ben olurum m. lm biraz aklım dengim yok
Bu kumarı oynarım diyorsun yani. :D
Biliyorsam hayır. Zaten güvenmiyorum insanlara bi de aldatmak konusunda sabıkalı olan birine hiç güvenemem
Hayır olmam tabi ki de. eski sevgilisini aldatan kadın beni de aldatır güvenemem.
bir insanın karakterine bakmak için diğer insanlara nasıl davrandığına bakmak lazım...
Cevap
3Cevap
Ben oldum eski sevgilisini benimle aldatmış tabi bilmiyordum sonradan öğrendim ve 4 yılın sonunda aynı şeyi ben yaşadım şimdi başkası ile birlikte ve intikamımı almak için herşeyi düşünüyorum intikam fikirlerine açığım yardım edin ve sakın erkeklere güvenmeyin
Hiç gerek yok, onu aldatan benide aldatır
Evet herkes hata yapar
olurum ama uzun süre takılmam
Olmam bir yapan tekrarı da gelir
Can çıkar huy çıkmaz. Bu yüzden hayır
Asla olmam akıllı biri de olmaz
Bi kere yapan yüz kere yapar
İşim olmaz yani
Hayatta olmaz
Olmazdım.
Hayır
Yapan bidaha yapar knk