AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Affetmezdim hiç bir şekilde.. bir daha güvenmeme çünkü
İki haftaya yalan söyleyen bilmem kaç aya neler yapmaz 💫
Affetseniz de içiniz de soru işaretleri oluyor, ama nasil bir yalan söylediği de Önemli
2 yıllık ilişkisi olduğunu söyleyip aldatıldım demişti bide askerdeyken aldatıldım dedi meğerse bunlari aklından uydurmuş
Kendisimi itiraf etti sana
Hayır bir arkadaşı söyledi yoksa kendisini itiraf edeceği yoktu daha
Neden böyle yaptığını sordunmu?
Sormadım ama bana beni aldatanı bende aldatırım falan diyordu
Sen ona soracak neden yalan söyledin sebep ne diye soracaksın.
Bu galiba daha önce sevgilisini aldatmış sonra kız da bunu aldatmış heralde yani kendi yarattığı sorunlardan dolayi
Karşılıklı zıtlasma olmuş, bence çok takılma, kendisi ile konuş, en güzel cevabı ondan alırsın.
Ama bide ben ondan ayrıldıktan sonra Instagramdan bir sürü kız tanıdığım kızlar da vardı hepsine de yazmış
Aman uğraşma ozaman bence değmez, sürekli kafan da soru işaretleri ile yaşanmaz güzelim.
Ohoo daha ilk başlarda yalan dolan varsa ilerisini sen düşün
Kardeşim bipolar hastası mi bu adam ameke kiminle cikiyon sen
Niye böyle şeyler söyler ki bide 2 hafta da beni sevmiş öyle diyor
Yaşınız kaç
Benim 18 onun 22
Yasi senden büyük şimdiden ufak tefek yalanlarla başladıysa ilerde seni kandirabilme ihtimali yüksek her konuda. Erkeklerin çoğunda vardır bu yas olarak küçük biriyle çıktıkları zaman rahat takılırlar
Bu söyleşileri ufak tefek yalan mı
Belki de bana daha çok bağlanır belki de daha çok güvenir diye öyle uydurmalar yapmış olabilir bir nevi duygusal manipülasyon gibi düşünebiliriz
Yani yine de iyi bişey değil
Sanaldan mi tanıştınız
Hayır arkadaşima söylemiş beni begendigini flaan söylemiş
Bide aldatıldım demiş işte ben ona iyi gelmişim öyle şeyler demis
Olgunca Bi yaklaşım değil işte direk gelip seninle konuşabilirdi
O kadar yalan söylemiş buna mi takıldın ndndnd
Yok yani arkadaşına da aldatıldım demek yerine direk gelip seninle sohbet muhabbet esnasında da diyebilirdi bari uydurucaksan öyle uydur hesabi
Sen olsan bu durum da ne yapardin
Yol veririm
2 haftada yalan söylemeye gerek duyuyorsa yıllansanız neler söyler.
Aldatmak haricindekiler affedilmeyecek şeyler değil. Her insan kusursuz veya yalansız değildir.
Söylediği yalanların büyüklüğüne bağlıdır bu durum
bence uzaklaş sessizce tartışmaya bile girme
Neden böyle yalanlar söyler ki
ilk baştan öğrenmek iyi olur. Sonraaaa güle güle.
İlk baştan ögrenmek iyi olur da kız bunu affediyorsa
Ya Aşıktir ya Aptaldır
2 hafta bile olmamış bir ilişkide aşık olabilir mi sanmam
eee tamam o zaman aptal
Yani affetmezdim. Nasil yalanlar söylediki sana
Ya işte sana karci güven kazanmak icin. Masum görünmek icin yapmiş. Yani demek istemişki. Ben ilişkilere cok değer verdim cok sevdim ama aldatildim. Ben ilişkiye girdiğimde cok severim ve sevgi gösteririm gibisine. Ben sana şunu söyleyim o varya şu an başkalarinla seni aldatiyordur. ya da iki sene boyunca yaptida sen öğrenemedin.
Yani o seni aldatiğinda sen ona sorma diye kolayca aldatmişdir. Sen bunu nerden öğrendin. Yani yalan söylediğini
İlişkimiz daha yeniydi 2 sene değil zaten daha önce kendisi aldatmış heralde
hee ozaman yanliş okudum yani dediğim gibi sana güven kazanmaya cabalamiş. Yani ilişkiniz devam gidiyorsa eğer. Telefonu kontrol et. Telefonunu sana verecek mi o bile belli olmaz
Yok ayrıldım ondan da biz onla yeni tanisiyorduk zaten tanımam etmem normal bi şekilde güvenimi kazanmaya çalışması gerekirken neden böyle yalanlar saçma ya i
Ya işte en kolay yolu seciyor. Yani siz kizlar hemen güvenmiyorsunuz ya. Onda işte yalan uydurup hemen güvenmeni istedi. Cabuk bununla birsey yaşiyimda ilişkimiz öylecede devam eder. Bende kolayca başka kizlarla takilirim o birsey anlamadan. Ben sana söyliyim bu varya tüm kizlara aynisini söylemişdir. Ilk başlarda kizlarla takilir ama sonra sana geri dönebilir.
Erkek beyni böyle maalesef😄
Zatsn benle konuşuyorken eski sevgilisine de yazmış o kızı da aldatmış bu bana da beni aldatanı bende aldatırım diyordu sonra o kızı silmiş bana gelmiş beni beğendiğini flan söylüyordu
Ya yürü git derdim djdkkdd. Seni seviyormuş. Saliyor. Eski sevgilisinden aldatildi ya. Kim bilir o kizi nekadar seviyordu kizda onu sevmeyince cok üzülmüşdür kirilmişdir. Oda kiriklarini sende dökmek istiyor. Yani ben bu kizla takiliyimda kafami dağatim. Kirikliklarim aklima gelmesin.
Hayir o kızı bu aldatmış kız sevmiş yani bunu bu çocuk aldatıyor
Sonra kızı bırakıyor bana geliyor
Ben niye hep dediklerini tersini anliyorum didjjdjd. Ozaman yakinda senide aldatir. Cünkü aldatan hep aldatir. Bu bir Psikolojik bir sorun. Insanlarin aldatma nedeni şuki. Onlarin ya bağlanma problemi vardir, Yanliz kalmak dan korkuyordur. Alişkin değildir yanliz kalmakdan. terkedilme korkusu vardir. Yani mesala onun Ailesi onu ileri zamanda terketti. Oda işte sevgilisini beraber olurken başka kizlada görüşmüki eğer beni sevgilim terkederse o kiz var. Terkedilsem bile yanliz kalmam. Bu tamamen Psikolojik bir sorun. Tam olarak ne. Onu bilemeyiz. Cocuğun hikayesine bilsem ozaman anlarim djjdkdkd
ileri yerine gecmişde diycektim djjdjd
Aman her türlü karaktersiz bir insan işte
Daha 2 haftada yalan söylüyorsa ohoho
Bu çocuğun kendisi aldatır biliyonmy
Öyleymiş zaten ndndndnd
Neden böyle yalanlar söyler ki bi insan
Devamı da gelir hepsinin
İlişkide yalana yer yok direkt def ederim o kişiye
hayır affetmem
Bunu affeden 17 yaşındski bir kız çocuğu 21 yaşındamk sevgilisini affetmisti
Hayır
Sende inandın uydurma kısmını?
Evet inanmıştım sonradan ögrendim yalan olduğunu bide unutamadiğim birisi vardı ben ona unutturmusum ben ona iyi gelmişim bana böyle şeyler söylemişti meğerse böyle şeyler yokmuş neden böyle seyler söyler ki bi insan
Ne yalani soyledi
2 yıllık bir ilişkisi olduğunu ve aldatildigini söylemişti bide askerdeyken aldatıldım flan demişti meğerse böyle şeyler yokmuş kendisi uydurmuş kafasindan
Nerden ogrendin
Arkadaşından
Boyle şeyler neden söyler ki
En yakın arkadaşi söyledi
olmaz sanki
yüzüne vur çok eğlenceli oluyor
affetmek istemezdim
Hayır
O zmaan pskolojisi iyi değil
Yani bu durumda ne yapmak lazim
Topuklamak topukların popon vura vura kaç uzaklaş ondan
Jdjdjdjdj çok iyi
22 yaşında bide bunlari yapiyor
Akıl sağlığı iyi olmayınca yaşa bakmıyor
Peki düzelir mi
Bide beni sevdiğini söylüyordu ama ben ayrıldıktan sonra Instagramdan bir sürü kız ekledi tanıdığım kızlar da vardı hepsine yazmiş
En başından beri ben sana ne diyorım sen ne diyorsun hala 🤦♂️
Topukladım ben zaten ondan ndjdjdndnd
👏👏👏
Ama şöyle bi durum var ben ayrıldıktan sonra wp biosuna benle ilgili bişey yazdı 2 ay oldu hala yazdığı şey duruyor silmemiş
Kelebek ömrün zaten bir gün o da şu an benim elimden olmasın kızıyorum ama
Sadece sordum neden silmemiş ki hala
Unutmuş umursamamış son koz olarak kullanmış sayyım mı daha ne duymak bilmek istiyorsan onu seç
Ama kesinlikle sevdiği için değil diyorsun
Bence sana çok aşık
Dalga geçme ndjdjd neyse bende çok saçmaladim kabul ediyorum
Ok görüşürüz o zaman