Evleneli 1 yıl oldu yoğun bir işte çalışıyor ama en azından günde bi iki kere insan sevdiğinin sesini duymak için hiç mi aramaz nişanlıyken 7/24 arıyordu saatlerce konuşuyorduk işteyken bile aramaya vakit buluyordu şimdi niye aramıyorsun diyorum işten başımı kaldıramıyorum nasıl ariyim diyor abisi eltimi sürekli arıyormuş ama benim kocam beni hiç aramıyor eve geliyor ben sarılmasam sarılmıyor öpmüyor eline telefonu alıp koltuğa oturuyor yanyanayken bile kendimi çok yalnız hissediyorum evlilik aşkı öldürüyor dedikleri doğru mu yani ne yapmam lazım bilmiyorum lütfen bi fikir verin evden uzaklaşmak istiyorum annemlere gitsemde aramıyor hiç merak etmiyor beni
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlilik aşkı öldürmez, ancak evlilikte aşkın ifadesi ve dinamikleri değişebilir. Kocanın seni aramaması ve ilgisiz davranması seni elbette üzüyor ve bu konuda yalnız hissetmen çok doğal. Ancak, durumun çözümü için ilk adım, kocanla açık ve samimi bir şekilde konuşmaktır. İş yoğunluğu ve stres, onun davranışlarını etkiliyor olabilir, ama bu, seni ihmal etmesi için bir bahane olmamalı. Belki kocan, evliliğin getirdiği sorumluluklar ve günlük rutinler arasında aşkı ifade etmenin yollarını unutmuş olabilir. Ona nasıl hissettiğini ve beklentilerini net bir şekilde anlatmalısın. Nişanlıyken sizi saatlerce konuşturan ve bağlayan şeylerin ne olduğunu hatırlayıp, bunları yeniden canlandırmaya çalışabilirsiniz. Birlikte geçirdiğiniz zamanı daha kaliteli hale getirmek, küçük sürprizler yapmak, ortak ilgi alanları bulmak gibi adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda, kocanın işten yorgun geldiğini ve biraz zamana ihtiyacı olabileceğini de anlamaya çalışmalısın. Evlilik, iki kişinin de birbirine uyum sağlamasını ve birbirlerinin ihtiyaçlarına saygı göstermesini gerektirir. Bu süreçte kendi duygusal ihtiyaçlarını da göz ardı etmemelisin. Kendine zaman ayırmak, hobilerine yönelmek ve sosyal çevreni genişletmek de sana iyi gelecektir. Eğer konuşmalarınız sonuç vermiyorsa, bir evlilik danışmanından yardım almayı da düşünebilirsiniz, benim sana tavsiyem evlilikte aşkın canlı kalması, her iki tarafın da çaba göstermesine bağlı. Kocanla aranızdaki iletişimi güçlendirmek ve birbirinizin ihtiyaçlarına daha duyarlı olmak, ilişkinizi daha sağlıklı ve mutlu bir hale getirebilir. Unutma ki, her evlilik kendine özgüdür ve sizin de kendi yolunuzu bulmanız gerekiyor.
Ancak aynı zamanda ekonomik koşullar şu anki maddi durum ekonomik buhran durumları falan belki işine yoğunlaşmış olabilir..
02 Yorumla
Soran1 yılBen ona yeterince anlayış gösteriyorum yorgun mu geliyor bazen masaj yaparım o bişeye sinirlendiğinde sakin konuşurum ki oda sakinleşsin o mutluysa bende mutluyum o üzgünse bende üzülürüm ama çoğu zaman herşeyi idare etmeye çalışırım ama yinede çok kaba davranır bana bi güzel sözü bile çok görür çok bencilce geliyor bana o bişeyler anlatır dikkatli dinler yorum yaparım ben anlatınca çoğu zaman duymamazlıktan gelir
- 1 yıl
Emin ol bu durumların hepsi hepimizin evinde olan bir şey aynısını benim babam da yapar niye böyle oluyor bilmiyorum doğru bir şey değil bence şöyle yap tamamen uzaklaş demiyorum ama bir süre hafif hafif tepkini göster kırgınlığını bilsin anladığım kadarıyla sözlerini anlamıyor mesela seninle yapmak istediği çok güzel bir şeyi sen isteme ya da nasıl söyleyeyim seninle birlikte olmak istediğin yani çok özür dilerim özel zamanda isteme en azından bir şeyleri kaybeteceğini anlasın kavga ederek dövüşerek değil hissettirerek
En İyi Cevaplar
1 yılEvlilik aşkı öldürmek için eşler tarafından tutulmuş bir kiralık katil gibidir uygun şartlar sağlandığında öldürmeme şansı yok yani kaçamazsın tam bir kumar gibi iyi çıkarsa ne âlâ ama böyle çıkarsa seni yavaş yavaş bitiren umutsuzluk ve beklenti duyguları insanı yoruyor
032 Yorumla
Soran1 yılEvet gerçekten şu kısa zamanda çok yoruldum normalde çok neşeliyim sevdiğime değer veririm özel günlerde ona bişeyler yaparım ama eşim böyle olunca bende yıpranıyorum artık ne yapacağımı şaşırdım
- 1 yıl
Ya aslında eş ruhsuz ise yapacağın pekde bişey yok kesilen oduna su versen de yeşermiyor maalesef benim eşimde aynı senin koca gibi koşmaktan yoruldum artık sen erkeksin sen geleceksin ben kadınım diyor bana kafaya bak ne bir özel günde kıyafet ne bir oje ne bir ruj hiç özen yok
Soran1 yılBen özel günlerde çok özenirim hatta sadece özel günlerdede değil normaldede arada süslenirim makyaj yapar giyinirim ama o gelir evde yırtık donla dolaşır bi çok güzel olmuşsun bile demez bi yatakta iltifat eder oda benle işi olduğu için böyle olucağını bilseydim evlenmezdim ama nişanlıyken çok farklı gösterdi kendini bide benim yaşım ondan küçük kendisi aşırı bakımsız özgüvensiz dişini bile fırçalamaz ama benim yanımda ego tavan böyle ayıların aslında yanındaki kadını şımartıp elinden kaçırma korkusu var kendine güveni olmadığı için yanındaki kadını eziyor
Soran1 yılHatta bazen sabah kalkarım aynadan bakarım kendimi çok güzel hissederim mesela saçlarımı tararım falan yanıma gelir ıyy der bakar öyle bende derim kıskanıyorsun beni zaten evlenirken bile arkadaşlarım hep söyledi bana sen ona göre gençsin güzelsin sonra pişman olursun diye ama dinlemedim
- 1 yıl
Yaa kurban olurum ne de güzel anlatmışsın işte bi adam sadece işe gidip para kazanıyor diye her şeyde onu öne sürüp onun arkasına sığınırsa hem karısını ezmiş olur hem de üzmüş olur Allah biliyor ben ona giyorum sana bunu alayım mı diyorum sadece başbaşa olunca giyeceği bir parça mesela ben bacım değilim diyor kafaya bak dedi ki basenlerim az kalın geliyor bana zayıflamak istiyorum spor yaptı olmadı sonra böyle böyle bir cihaz varmış ona girince zayıflatılıyormuş dedi götürdüm hemen 8 bin tl dedi 10 seans falan neyse seanstan çıkıyor yemeğe gidiyor gram özen yok oje sür benim çok hoşuma gider diyorum uğraşamam diyor nebiliyim ya evde elbise giy böyle dolaş ya da crop tayt giy diyorum onu da yapmıyor yıldım artık
- 1 yıl
Kaç yaşındasın sen
- 1 yıl
Eşin kaç yaşında
Soran1 yılBen 25 eşim 31
- 1 yıl
Hımm hangi ildesiniz eşin ne iş yapar memuriyetten dolayı falan mı şehir değiştin?
Soran1 yılAy okadar ayrıntı veremem maalesef
- 1 yıl
🤣🤭tamam öyle olsun bakalım peki sen çalışmayı düşündün mü hiç
- 1 yıl
Sizin evlilikte bir ayrı erken solmuş ya evlenmeden önce kaç yıl beraberdiniz
Soran1 yılYa bi ara düşündüm evlenmeden öncede söyledim eşime ama gerek yok dedi çalışma hayatınada pek alışık değilim zaten bide şu an hamileyim çalışamam istesemde eşim izin vermez
- 1 yıl
Anladım zaten çocuk olunca daha da fazla elini eteğini çekecek senden eşim haberin ola 🤭
Soran1 yılNiye öyle diyorsun inşallah öyle olmaz ya
- 1 yıl
Senin hakkında tek bildiğim şey eşinden alamadığın İLGİ SEVGİ ŞEFKAT ÖZEN VE NEZAKETİ başkasıyla giderecek olman böyle yaparsan en azından evliliğin süresince bu ilgisizlik şikayetin eşine karşı nefrete dönüşmez
Soran1 yılBebeğim bana ilaç gibi gelecek bence ve eşimin hareketlerine bu kadar takılmicam bebekle uğraşmaktan
- 1 yıl
Tecrübe ile sabittir bende de bir kız var çünkü 😉ben kocanın iç sesiyim sana söyleyemediği öyle düşün dediklerim tek tek çıkacak
Soran1 yılBazen aklımdan geçiyor ama hamile olduğum için kendimi kötü hissediyorum ve sonucu kötü olur diye düşünüyorum yapmıyorum
- 1 yıl
Evet bir nebze öyle düşüneceksin ama sonra annelik duygusu oturunca diceksin ki ben bu adama evlat verdim 9 ay karnımda taşıdım hiç mi değerim olmaz diyeceksin ilgi daha çocuğa kayınca
Soran1 yılNasıl yani sen evliyken başka biriyle daha mı görüşüyorsun
- 1 yıl
Sana iyi gelir emin ol bende öyle düşünüyorum çünkü
- 1 yıl
şu an değil ama iyi geleceğine eminim yani sevgili gibi değil de böyle beni anlayan birbirimizin eksiklerine ilaç geleceğim bir kişi ile neden olmasın arkadaştan öte ama sevgili de değil
Soran1 yılDüşünüyorum ama yapamıyorum kayınvalidemi kayınpederimi çok severim sırf onlara saygımdan yapamam ya yakalanırsam öğrenirlerse çok mahçup olurum onlara karşı ve hepsi bana çok güveniyor
- 1 yıl
Ne alaka kuzum şu an da yazıyorsun işte aynı mantık
Soran1 yılHayır aynı değil şu an gizli üye olarak konuşuyorum
- 1 yıl
Sana kalmış neden kendini iyi hissetmek varken ilgi dileniyorsun ki böyle düşün
Soran1 yılSizin yaşınız kaç
- 1 yıl
29
- 1 yıl
Gittin?
- 1 yıl
Sakın yapma. Yazıp duran abazaya kanma. Sabır et. Çocuk iyi gelecek. Zaman her şeyin ilacı. Aldatmak asla çözüm olmaz. Öyle bir hale gelirsin ki şu anki haline dönmek için namaza başlar 5 vakit dua edersin.
Soran1 yıl@Belkibirgünbiryerde yok yapmam zaten öyle biri değilim ama karşımdaki insan beni değersiz hissettirince bazen aklımdan geçmiyor değil
Ya mesela dışarı çıkıyoruz benim yanımda başka açık saçık kadınlara bakıyor uyarıyorum yok ya hatırlamıyorum falan diyor ama görüyorum yani hastaneye kontrole gidiyoruz oradaki çalışan kıza bakıyor her seferinde ya insan hiç mi utanmaz ne kadar çirkin bi hareket
1 yılAynı sorunu bende yaşıyorum nişanlıykende aramıyordu sormuyordu hep dediği tek şey var ben konuşmayı sevmiyorum sen ara sen yaz oda benim gururum el vermiyor. Yazdığımda aradığımda hemen cevap verirdi geri döner mesajıma ama adam yazmıyor kabullenmeye çalışıyorum ama bende yapamıyorum kaç kere konuştuk bende kendimi ifade edemiyorum ama şunu kabullenmek lazım aramak bir sevgi göstergesi mi tartışılır ama herkesin sevme biçimi ve bunu gösterme şekli farklı eğer karşındaki seviyorsan ve ilişkiyi devam ettirmek istiyorsan bunun bir yolunu bulmalısın evlilik aşkı söndürmüyor ama rutine bindirdiği için insanı basen çok yoruyor
05 Yorumla- 1 yıl
@luizdavid aynı hiç değişmedi adam nişanlıykende aynı şimdide aynı değişmiyor bana yazması için benim hasta olmam psikolojimin kötü olması lazım yoksa aramaz kendimi tek teselli edebileceğim tek şey aradığımda ya da yazdığımda hemen cevap veriyor ya da böyle krizlerim tutuyor bir hafta arıyor sonra yine aynı.
- 1 yıl
@luizdavid ara sıra çıldırıyorum işte genel kadın trıpleri😂😂😂
1 yılBende 1 yıllık evliyim eşimin işi benimde yoğun ama iki dakika bile olsa arar görüntülü arar ulasamazsa mesaj atar eve gelince de ilgilenir evet telefona falan da bakar ama bazen ben bakarken bile telefonu bıraktirip benimle ilgilenir. Belki başka bir sorun vardır senle ilgili olmayan paylaşmadigi sen yine güzelce yaklaş sor bi. Bir sorun mu var gibisinden konuşmaya çalışın neden böyle oluyor diye de sorabilirsin mesela. Ben böyle bir şey yasasam sürekli hale gelse sorarım altında ne var ne oluyor gibisinden bilmek hakkım çünkü.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ayy canım ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🌸 Evli olmak gerçekten bazen zor olabiliyor ama her şeyin bir çözümü var. Bence öncelikle sakin ol ve durumu kocanla konuş. Yoğun iş temposu insanı bazen çok yıpratıyor olabilir, belki o da seni bilerek ihmal etmiyordur. Ona duygularını açıkça ve nazikçe ifade et, belki bu konuşma ikiniz için de bir şeyleri değiştirebilir 💕 Ayrıca evlilik aşkı öldürmüyor, sadece bazen iki tarafın da biraz daha çaba göstermesi gerekiyor. Birbirinizi ne kadar sevdiğinizi hatırlatın ve birazcık çılgınlık, eğlence katın ilişkinize 😜 Eminim her şey düzelecek!
84 Yorumla- 1 yıl
Bu yorum harika.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
91Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden önce uzakta olman sebebiyle insanda sürekli yakınlık kurma hissi oluyor. Evlenince de haliyle artık her şey elinin altında. Aynı beklentiyi evlilik içerisinde beklememek lazım. Zaten bu beklenti seni üzmeye başlamış bile.
Yaşadığını birçok evlilik yaşıyor aslında. Bir tek sana özel bir durum değil. Sana özel olmayan bu durumu özelleştirmeye çalışmanda nafile. En iyisi bunu kabullenmek. Kabullendiğin zaman artık seni üzmeyecek.
35 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Evet, maalesef.. Aşkı, sevgiyi evlilikte arayan kadınlara ibretlik bir hikaye gibi olmuş sorunuz.. Tabiki herkes aynı değil, birbiriyle çok uyumlu geçinen, her anını dolu dolu yaşayan çiftler de var ama evliliklerin yarısından fazlası sizin anlattığınız gibi devam ediyor bence..
50 Yorumla
1 yılSana yemin ederim aynı şeyleri yaşıyoruz haa benimki mesaj atar arardı instagramdan felan video atardı yani bişey izlerken aklına geldiğimi düşünüp mutlu olurdumm taa ki şu geçtiğimiz pazar günü bi laf kalabalığı oldu şu an çok bozuğuz soğuğuz ve artık ayrılmayı düşünüyorum biz 8 yıldır evliyiz iki tane de çocuğumuz var.. ama mesele mesaj değil bana yazmasın aramasın ama eve gelince yüzüme baksın bi kere de sen naptın bugün desin şöyle yan yana oturunca bi sarılsın gel kız bi öpeyim desin yokkk manevi bişey yok ki zaten ben onun hayatında baskası oldugunu biliyorum mesaj konusunda cinsellik konusunda tatmin olunca ben umrunda değilim yarın psikolog randevum var bakalım konuşup iyileşmeye adım atacagım sen ondan ayrılırsan daha iyi olursun derse cidden bunu yapacağım artık
32 Yorumla
Soran1 yılAllah yardımcın olsun seninki daha zormuş peki başından beri mi böyle bence hayatında birinin olduğunu öğrendiğin an biraz uzaklaşman gerekirdi ki seni kaybediceğini anlasın
- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
1 yılNasılsa evde diyerek ilgisiz kalmayı tercih ediyor erkekler. Bunun sebebini ben yaradılışlarına yoruyorum artık avcı bir ruha sahip oldukları için sevdikleri kadın kafese girince değeri kalmıyor gözlerinde... evlilik erkeklerle olmuyor kızlar çok şey beklemeyin hatta evlenmek tarih olsun kaldırılsın 🥱
40 Yorumla
1 yılKlasik erkek iki yüzlülüğü evlenene kadar pervane olurlar evlendikten sonra hiç ilgilenmezler sonra aldatılınca da kadını suçlarlar bazıları cidden hak ediyor ya
Size gelince çok yüz vermişsiniz ilginizi alakanızı ve siteminizi kesin tamamen kendinize odaklanın çıkın arkadaşlarınızla gezin telefonlara bakmayın tavrı değişir sizi çantada keklik olarak görüyor çünkü60 Yorumla
1 yılİşi çok yoğunsa aramaması normal canım. Bazı yerler lavaboya gitmeye bile karışıyor. Eşine bu durumu konuşup seni üzdüğünu diyebilirsin. Hemen karamsarlığa kapılma ya da kendi kendine küsüp trip atma erkekler sen söylemezsen anlamazlar onlar daha düz bakıyorlar. Biz daha analog olarak bağ kurarız. Onlar monolog bakar😄
Biri yoksa zaten seni ihmal ettiğini anlar kendine çeki düzen verir.🪴
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Hic disari cikiyormusun peki geznek icin (carsi pazar ihtiyaci icin degil) yani sey gibi kiz arkadaslarinla kafede bulus , kendime küpe elbise bakicam de cik ve suslenip cık disari. Baskasiyla kiyaslama belkide abisi karisina guvenmesigi icin surekli yokluyordur?
34 Yorumla
Soran1 yılArkadaşlarım ve ailem uzakta oldukları için onlarla sadece anneme gidince görüşebiliyorum oturduğum yerde arkadaşım yok daha yeni yeni alışıyorum tek başımada pek çıkmam
Soran1 yıl@Aaassssss yalnız değilmişim demekki 🤦🏻♀️🥺
1 yılErkeklere sonradan ne oluyor bilmiyorum seviyorum dediği hayatını birleştirdiği kadına ne oldu da şimdi böyle davranıyor yani evlilikte sanal iletişim bi tık düşebilir normal ama dediğin gibi en azından bir kere ara sesini duyayım dedim de sarıl öp yani daha bir yıl olmuş bence kırıldığını açıkca söyle konuş kendisiyle böyle devam ederse evlilikten soğursun devam edemezsin bizim en büyük ihtiyaçlarımızdan sevgi ve ilgi
24 Yorumla
Soran1 yılEvet bide şu an hamileyim daha duygusalım ve gerçekten ilgiye ihtiyacım var ailemde uzakta ne kadar konuşsamda ilk bi kaç gün düzelir sonra tekrar aynı devam eder
- 1 yıl
Ah canım ya bir de bebek var… Bunu eşinin anlaması bilmesi gerekiyor yine de konuş sen erkeklerin de ne istediği ne yapacağı belli olmuyor cinsel hayatınız bitti mi komple hamileliğinden dolayı ne yazık ki bu da etkiliyor onları çok düşkün olduklarından uçkurlarına..
Soran1 yılDevam ediyor zaten onun dışında bana yaklaşmıyor işine gelince yanımda yoksa yok
- 1 yıl
Bu durum hiç iyi değil o zaman konuş canım biraz üzerine git gerekirse daha yeni evlisin başında böyleyse çocuk olunca da seni çok yalnız bırakır bu adam
Her türlü ikili ilişkide yani ister evlilik ister sevgililik olsun farketmez bu yaşadığın durum erkeklerin genel huyudur.. Başlarda prenses gibi hissettirir, sonra hevesi geçer alışkanlığı olursun.. Yani çıtaları sabit değil.. Sürekli aşağıya doğru düşüyor.. Başlarda yaptıkları şeylerin sürekliliği olmuyor.. Ağır geliyor bir süre sonra.. Nasıl olsa yanımda mantığı..
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılNisanlilikta çok farklı oluyor aynı evde olmuyorsunuz insan özlüyor şimdi hergun aynı evdesiniz konusuyorsunuz rahat bı şekilde ama 1 yıl gibi bir kısa zamanda gün içinde aramamasi aşkın hızlı oluyor olmasını gösterir ya da iş hayatı aşırı sitresli ama eve gelince bari güzel söz soylese insan eşiyle mutlu olduğu zaman güzel sohbet ettiği zaman yorgunluğunu unutuyor 4 yıl oldu biz evleneli de
215 Yorumla
Soran1 yılEve gelince rahatlıyorum diyor ama bana bi güzel söz söylese biyerleri incilcek sanki ben ona ilgi gösteririm kendime bakarım güzel giyinirim güzel yemekler yaparım ama onun yaptığı ayılıktan başka bişey değil bi güzel sözü bile çok görür bana
- 1 yıl
Bazı şeyleri açık açık konuşmakta fayda var biz de ilk başlarda sıkıntılar çektik eşimi karşıma aldım detaylı konuştum böyle böyle diye anlattim senin de bunu yapman lazım hiç iyi hisetmiyorum kendimi degersiz hissediyorum gibi içinden ne geliyorsa ne söylemek geliyorsa sakın bı şekilde şöyle bence biseyler değişir birazdahs iyi olur eşin eğer nisanliyken ilgili birisiyse şimdi de duzeljr
Soran1 yılKonuşamıyorum konuşmaya başlayınca ağlayasım geliyor bikaç kere konuşmayı denedim söyledim böyle böyle çok sinirlendi etrafa vurdu yeter ben nelerle uğraşıyorum şu yaptığına bak falan dedi üzüldüm kendimi suçlu hissettirdi bu sefer bana dahada konuşamıyorum onunla böyle şeyleri
- 1 yıl
mesaj at ozamn evdeyken at neden böyle. sinirli oldu bu adam ilk. aylariniz nasıldı peki 3 4 ay mesela
Soran1 yılAyıptır söylemesi Aslında biz ilk üç ay ilişkiye giremedik ben korktum kendimi geri çektim biraz ama oda hiç anlayışla karşılamadı çok kaba davrandı kendimi dahada kötü hissettim sonra düzeldi hatta şu an hamileyim ama eşim eskisi gibi değil
Soran1 yılMesaj atınca da bakmıyor hiç moralim bozulsun istemiyorum diyor öyle mesajlarımı bakmadan siliyor
- 1 yıl
Offf insan mutlu olmak için evleniyor böyle sıkıntılar çekiyorsunuz biz de çektik çok şükür biz aştık bazı sorunlarımızı çözdük daha iyiyiz şu an insalalh eşinin de aklı başına gelir ve seni uxmekten vaz geçer kaç yasindasiniz
- 1 yıl
Bu adam neden evlen mis ya size böyle davranacakti madem öyle evlenmeseydi senin de başını yakmasaydi birde hamilesiniz Allah bağışlasın size insallh çocuğunuz biraz değiştirir ilgisini falan
Soran1 yıl25 yaşındayım peki sizin nasıl düzeldi bana bi tavsiye verin ne yapabilirim çok yoruldum artık
- 1 yıl
Ben çok uğraştım kardeşim gerçekten baya uğraştım sabrettim yaşım.30 o yuzden kardeşim. diyorum hep alttan almaya çalıştım genelde sürekli sakın bı şekilde anlattım böyle. ol daha mutlu oluruz şunu yap bunu yap falan diye sürekli söyledim o da yavaş yavaş düzeltti kendini ona da sordum. benden istediğin duzelmemi istediğin bişey varsa söyle kendime dikkat edeyim dedim
Soran1 yılİnşallah şu an tek umudum bebeğim umarım o sağlıkla gelir bana ilaç olur
- 1 yıl
TK edermisin ozelimiz burdan konuşmayalım yazıyım size
- 1 yıl
Bebek eve neşe veriyor ama zorlukları da oluyor herkes kaldiramiyor evde bebek olmasını insallh size iyi gelir
Soran1 yılİnşallah teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim umarım daha iyi olursunuz konusmaya çalışın eve gelince ağlamayın kontrol edin kendinizi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılArkadaşlar, sevdiğinin sesini duymak, özellikle iş stresi yaşayan bir insanın istemeyeceği bir şey.
Birinin kocası bir şey yapıyor diye siz de kendinizinkinden aynını beklemeyin.
Çocuk musun nesin mk? İlgi budalalığı ergenlikle azalarak bitmesi gereken bir şey, adam akşam eve gelince seninle konuşmuyor mu?
Erkeklerin ciddi bir kısmı telefon görüşmelerini zaten sevmiyor, boş boş nasılsın iyisin muhabbetleri de bir çok insan için itici.114 Yorumla- 1 yıl
İş stresi yaşayan bir insan neden sevdiğinin sesini duymak istemesin? Tam tersi az da olsa rahatlamak için duymak istemez mi?
- 1 yıl
@Ayşerümeysax Yahu size, sesinizi duymanın insanı direkt rahatlattığı fikri nereden geliyor? Pembe dizilerden başınızı mı kaldırmıyorsunuz nedir yani? Hayat hiç öyle bir şey değil
- 1 yıl
Beyefendi öncelikle cevap verme üslubunuzda bile bir hırçınlık var sizden böyle bir davranış beklenemez zaten insan sevdiğiyle huzur bulur rahatlar bundan bahsediyoruz pembe dizilerle alaka durumu yok normal hayatta olağan şeyler bu biliyoruz görüyoruz yaşanıyor.
- 1 yıl
@Ayşerümeysax Böyle bir şey yok, huzur bir kişide falan bulunmaz, her insan da kendisine huzur veren tipleri sevmez. Bu basmakalıp fikirleri bırakınız.
Belki bu hanımefendi insanın kafasını saçma sapan, tahammül edilemez laflarla şişirdiği için sinirlendiriyordur adamı, bundan rahatsız oldu diye kendisini sevmediği sonucu çıkmadığı gibi, kendisi ile olan iletişimi denetlemek istedi diye de ilgisiz olmaz - 1 yıl
Her insan da kendisine huzur veren tipleri sevmez cümlesi benim fikrime çelişkili daha fazla bu konuda açık fikrimi belirtmeme gerek yok görüşünüze saygı duyup geçiyorum.
Tabiki bu hanımefendinin yaşadığı ilişki durumunu içli dışlı bilmediğimiz için tek taraflı dinleyerek bir sonuca varamayız. - 1 yıl
@Ayşerümeysax bu adamı uzun zamandır görüyorum sitede hep böyle sınırlı hırçın. Onun normal hali bu, agresif biri.
- 1 yıl
@Nocxks Sinirli falan değilim, zaten metin bazlı olan bir ortamda ne söylenecekse direkt söylenmesi gerekiyor. Bizim insanımız son yıllarda iyiden iyiye mistisizm ve irrasyonaliteye savrulduğundan, ben sanki çok aykırı, sivriymişim gibi görünüyor insanlara.
"İnsan sevdiğinde huzur bulur" deniyor mesela, kime neye göre? Huzur denilen kavram bu kadar tekdüze midir ki? Ölçütü bu olsun? - 1 yıl
@Nocxks Benim normalde konuşurken de hemen cümle kurmak gibi bir huyum var. Yazım da fena değildir, olur normalde.
Bu biraz 2000'ler internet kültüründen gelmek ile, sosyal medya aracılığıyla internet ortamlarına dahil olmak arasındaki bir kültür farkı. Bizim ülkede çok kesif, çünkü ben internette, ekşi sözlükte falan vakit geçirmeye ilk başladığımda, insanımızın internet ile iletişimi Youtube videoları izleyip Wikipedia'ya bakmak ve forumlarda takılmaktan ibaretti ki, forumlar da yaygın değildi
Normalde internet ortamında herkes biraz fevri, net ifade eder kendini. Bana laf sokar gibi konuşuyorsun diyenler, ortalama bir Avrupalı, Amerikalı, Rus internette nasıl kendini ifade ediyor bilse şok geçirir herhalde.
- 1 yıl
- 1 yıl
@Ayşerümeysax evet sanırım öyle
- 1 yıl
@Nocxks Yav bu işin bir de şöyle bir yanı var, benim Türk kadınlarındaki bazı huylara garezim var, Türk erkeğinde de sünepece bulduğum bir sürü yan var, bugün çocukluktan arkadaşımın eşiyle yaşadığı problemleri dinledim mesela.
Adamın kayınbabası trafik kazası geçirdi, 3 haftadır onunla uğraşıyorlar, adam bir iki akşam annesinin yanına gitmiş fındık işleri için yardıma, kadın çıkarmış bir tantana "benim babam orada hastanede de, sen bıraktın gittin o kadının (!) yanına, o zaten babamı ziyarete de gelmedi de vay anam vay"
Hepsinin altında bana kalırsa ortak bir içgüdü var, ilgi bekleme, ilgi ve alakayı sürekli üstünde tutma takıntısı
1 yılBence evlilik aşkı öldürmez aşkı öldüren şey aradaki sevgi ve saygının bitmesi ve şu an hangi kadına veya erkeğe sorarsan sor evlilik aşkı öldürür işte evlenmeyin pişman olursunuz diye saçma sapan yorumlar yaptıkları için yeni evlenen çiftler karşıdan en ufak bir ilgisizlik gördüğü an bu kafaya giriyor ve bitmeyen aşkı yanlış düşüncelerle kafasında kurarak bitiriyor bence evlilik bana göre sevgililiğe aynı evde devam etmek gibi iki insan birbirini seviyorsa ve sevgiliyken doğal olarak yapamadığı şeyleri daha rahat yapabilmek ve sevdiğin insanla aynı hayatı paylaşmak gibi aynı evi, aynı yuvayı ve aynı yatağı paylaşmak istemesi ki bana göre evlilik muazzam bir şey eğer doğur kişiyi seçerseniz yani diyeceğim o ki evlilik aşkı öldürmez.
10 YorumlaÖncelikle evliliğini başka evliliklerle kıyaslamayı bırak. Herkesin ilişkisi farklı. Ne biliyorsun eltinin evinde olanları. Belki o da sana özeniyordur. Diğer duruma gelirsek de sarılmıyorsa sarılma sen de. Bakımlı ol, güzel hisset kendini. Kuaföre git saçını tırnağını yaptır. Kendin için yaşa onun da zaten ilgisini çekecektir.
10 YorumlaÜlkemizde evlilikler bilinçsiz yapıldığı için maakesef böyle. Üniversitelerde evlilik dersleri olmalı. Kocanız sizi ilgisiz bırakıyor çok yanlış yapıyor. Kendisiyle bu durumu konuşun. Olmuyorsa aile terapisi için zorlayın. Zaten hiç hayır gelmiyorsa artık ya böyle sürdüreceksiniz ya da boşanacaksınız
10 Yorumla
1 yılEvlilik aşkı öldürmez aşkı ikiyüzlülük öldürür. Sevgiliyken yaptıklarını evliyken yapmayanlar öldürür. Git kocanla konuş niye böyle yapıyorsun meşgulümü bir cevap olarak kabul etme. Hem de 1 sene yani daha yeni ne ara bunalıyor insanlar anlamıyorum insan sevdiğine ömür boyu doyamaz
10 YorumlaAcaba soyle düşünüyor olabilir mi o dönem seninle nadiren gorusuyordu ve her fırsatı kovaliyordu simdi evlisiniz ve eve girdiğinde seni göreceğini biliyor tabi bu düşünceyi desteklemiyorum ilgiyi alakayi kesmesi hos degil ama erkekler biraz düz mantik
06 Yorumla- 1 yıl
Tabi bütün kadınlar çok iyi hiç eşini altadan eşiyle ilgilenmeyen başka adamlarla yatan kadın yok doğrı doğru
- 1 yıl
Değiller hiç birisi hepsi kötü
- 1 yıl
Kötü dediğim kadınlar erkeklere demedim🤣
1 yılEvlilik aşkı niye öldürsün ki, bence bu suçu evliliğin üzerine atmanız doğru değil. Aslında ilişkide bazı şeyler biticekse sevgiliykende biter, yani aslında evlilik aşkı öldürmüyor evlilik sadece resmi bir şey siz aşkınızı resmileştiriyorsunuz. Kağıd üzerinde iki imza bir aşkı bitiremez.
Bu durumu eşinizle konuşup anlaşabilirsiniz. Ve eğer anlaşamıyorsanız kendinizi kötü ve yalnız hissediyorsanız bunun kararı size kalmış. Ve eltinizin kocası onu aradığını yazmışsınız galiba eltiniz bunu size söylemiş ama bu ne kadar sağlıklı?
Belliki yeni evlenmişsiniz bazı sorunlarınız var olabilir insansınız. Ama etrafınızdaki insanlar içinde haset besliyor olabilir, size ne kadar öyle gelmesede tabi.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gereğinden fazla değer vermiş olabilir misin? Ona kendinden daha çok değer verirsen senden uzaklaşır ve çok anlam yüklemişsin ondan sürekli sevgi ilgi beklersen hayal kırıklığı uğrarsın. Ancak kendini değer verirsen başkalarında sana değer verir kendini seversen başkalarında seni sever etrafından sevilirsin. Akışa bırakmalısın serbest bırak, eşini kendi haline bırak. Zamanla o sana gelecek ilgi gösterecek.
11 Yorumla
1 yılBen güzel ahlaklı bir eş istiyorum hep ilgilenmek öpüp koklamak istiyorum bunu 6-7 yıldır hep istiyorum ama hayat şartlarından dolayı gelecek kaygısından dolayı elde edemiyorum bir kızı, millet evlenmiş karısının kıymetini bilmiyor ne cins bir dünya da yaşıyoruz yaw
00 YorumlaEvlilik aşkı öldürmez sadece taçlandırır ama burada ufak bir nüans farkını göz ardı etmemek gerekiyor beraber olmayı seçtiğiniz kişi gerçekten mi seviyor yoksa rol mü yapıyor anladığım kadarıyla senin ki rol yapıyormuş sadece köprüyü geçene kadar kurgu bir düzeni oynamış ve bitmiş yoksa gerçekten seven biri olsa iki eli kanda olsa yine de sevdiğini arar sorar
00 Yorumla
1 yılSizi aldatıyor olabilir. Eskisi kadar sizi güzel , önemli , değerli bulmuyor olabilir. Siz kendinizi güzelleştirin. Makyaj yapın , Kıyafetinize saçınıza özenin. Ona sevdiği şeyleri yapın. Sevdiği yemekleri yapın. Süpriz yapın ona. Sevdiği şeyleri beraber yapın. Aldatıyor mu diye onun sosyal medyalarini takip edin , birlikte takıldığı arkadaslarına sorun çaktırmadan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılEvetttt bir kere daha burada evlendikten sonra gerçek benliğine dönen erkek sendromu görüyoruzzzzzz. Geçmiş olsun efendim. Evlilik aşkı öldürmüyor, evlilik sadece insanların gerçek yüzünü açığa çıkartıyor
11 Yorumla- 1 yıl
En doğru yorum budurr nett.
Gizli Üye(18-24)1 yılBu siteye girdiğimden beri en çok gördüğüm ve anladiğim şey sanirim erkeklerin bazilari hatta belki de çoğu evlilikten sonra değişiyor evlilikten önce ilgili olup evlendikten sonra noluyorda o ilgileri sönüyor bilmiyorum ama bu tür çok soru gördüm ve korkmaya da başladim açıkçasi başima gelirse diye bu yüzden hatta sevgililikten bile soğudum desem yeridir ya
00 Yorumla
1 yılValla ben de mesajlaşmaktan ve aramaktan nefret eden biriyim. Az yazıyorum diye soğuyor kızlar. Bu sevmemek demek değil. Benim işim gücüm var. Oturup kızlara ne yazacağımı mı düşüneceğim bütün gün? Saçmalık bana göre bu durum.
02 Yorumla
Soran1 yılİyide aramaktan falan nefret etse nişanlıyken sürekli aramazdı
- 1 yıl
Ben kendim için söyledim. Gerçi aramak bir tık daha iyi mesajlaşmaktan. Kendi olayımı anlatmamın nedeni, karşı tarafı yine de seviyorum demek istememdi. Mesajlaşmamak sevgisizlik demek değildir. Sen at o zaman karşı tarafa mesaj. Niye ondan bekliyorsun? Böyle bir durum da var yani
Gizli Üye(30-35)1 yılEltinin lafina kulak asma aranizi bozmak icin yapiyor. Bu bir ikincisi esinle arana nas felak ayetel kursi fatiha oku. Rum 21 falan oku. Bide ya aziz ya latif ya kaviyy ya zul celali vel ikram ya muksit ya cami oku. Hergun evine oku nazar buyu yapan olmustur. Esinle tartisma sakin. Ben ayrildim bu yuzden nisanlimdan sen ayrilma. Seveeri ayirmaya calisir elti ordan biliyorum ben yandim sen yanma tuzaga dusme
00 YorumlaBizde bir sene olacak evliyiz… ilk zamanlar günaydın aşkım diye mesaj atardı işyerinde şimdi kaç gündür bisey gelmiyor … eve gelince sarılır. Sonra duş alır yatar genelde.. Bazen otururuz birlikte ama genelde yatar uyur … 😏
11 Yorumla- 1 yıl
Belki çalışmadığın için öyle soğuk yapıyor … bende çalışmıyordum o mecbur değilsin diyordu ama baktım olmuyor.. borçlar var istediğini alip satamiyorsun hep göze batiyorsdun.. maalesef erkekler böyle kaşın evislerini yapıyor gzükmez, işte çalışmanı beklerler. Bende ise başladım sende yap derim hem ona muhtaç olmazsın hem kendine bir güvenin gelir… bir kaç saatliğine gidiyorum ben hem kafamı dağıtmış oluyorum hem para kazanıyorum
1 yılAnnem ve babam 30 yılı geçkindir evli ve babam gün içinde en az iki kere arar ne yaptın evin durumu ne gibi bence sizde bi sıkıntı var bi de daha taze evlisiniz sıkıntılı.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evliliğin ilk zamanlarında nasıldı
Evlenir evlenmez mi değişti
Nasıl bir işi var
Böyle davranması doğru değil
Yoğun olsa da arayacak fırsatı bulur
Aranızda soğukluk başlamış
Yatakta da soğuk mu016 Yorumla- 1 yıl
Yorumlarını okudum hamile olduğundan dolayı da uzaklaşmış bu da nedenlerden biri
Ama burada senin yapman gerekenler var
Çok üstüne düşme biliyorum ilgi istiyorsun
Ama sen bunu belirttikçe sallamayacak
Tam tersi davranırsan roller değişecek
Ama senin yapman gerekenler var
Yoksa bu evlilikte çok yıpranırsın
Soran1 yılAma üzülmemek elimde değil bide bu ara daha hassasım bunun farkında
hayır ondan istediğim beklediğim şey çok zor değil yani biraz kendimi özel hissetmek istiyorum ben sarılmadan sarılıp öpmez gelip iki güzel söz söylemez yani bu evlilik mi şimdi bana askerlik arkadaşı gibi davranır öyle konuşur benimle bi canım aşkım bile demez- 1 yıl
Sana sonuna kadar hak veriyorum
Ne desen doğru
Ama şu dönemde kendini üzmen çocuğunu inanki etkiler
Evlendikten sonra böyle olacağını nerden bilebilirdin ki
Sana tavsiyem hamileliğe kadar sabrederek ilerle
Ama o dönemde de boş durma
Beklediğin ilgiyi paylaştır
Kendine farklı alanlar oluştur
Eşinden ilgi bekle ama yeni arkadaşlar da edin
Onlarla sohbet ettikçe kendini bu kadar köyü hissetmezsin
Sana çok iyi gelecektir
Ama bu dönemde de eşine karşı davranışların değişsin farklı şeyler dene
Doğumdan sonra ise tamamen farklı ol
Taktikler kullan yardım ederim istersen
Soran1 yılKız mısın erkek misin
Soran1 yılNasıl taktikler mesela
Soran1 yılNe yapmam gerekiyor peki
- 1 yıl
Yardımcı olabileceğimi düşünmüştüm
Eşin artık sana sahip olduğu için senin için uğraşmıyor ilgi göstermiyor
Başka kızlara bakıyor görüyorum diyorsun
Bu şekilde seni iyice değersizleştiriyır
Ona olan davranışlarını değiştirmelisin sana olan bakış açısı değişmeli yoksa çok üzülürsün böyle
Çocuk yap düzelir diyenler olacak. Sakın inanma. Seninle ilgilenmeyen adam çocuğuyla da ilgilenmez. Kendine keyifli vakit geçireceğin uğraşlar bul. Arama onu da. O seni merak etsin biraz tutuşsun. Kocanın burnunu biraz sürtmesi lazım..
10 YorumlaSen gibileri boşasa yeridir taktığı şeye bak kızım git iş edin evden ya da dışardan meşgalen olsun kitap yaz ne bilim yani git bir kişisel gelişim dersleri al aydınlan geliş bu beyinle çocuk bile yetiştiremezsin bence boşan adama faydan olur
10 YorumlaAramazsa mesaj yazar ulaşamazsa çevremdekilere sorar..
Bazen kendini geri çekiyorsa da benden bekler.
Ama herkes bir değil işi gücü müsait olmayanı var, mesajlaşma sevmeyeni var, aramaya gerek duymayan akşama görürüm zaten diyeni var...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Bu hususta eşinizle konuşun. Siz ona ilgi gösterin ondan da ilgi beklediğinizi söyleyin.
Eşiniz gelmeden evvel güzelce giyinip eşinizi öyle mi karşıliyorsunuz?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet hergün olmasada çoğu zaman güzel giyinip makyaj yapıp karşılıyorum ve ben ona ilgi gösteriyorum zaten ama o ya gösteremiyor ya da biraz eski kafalı şıkartmiyim diye düşünüyor bi güzel olmuşsun bile demiyor bakımlıyım ona göre gencim güzelim de ama hiç bi kere bile çok güzel olmuşsun demedi güzel yemekler yaparım yine çok güzel olmuş ellerine sağlık demez
1 yılKadın onu sevmeyen adamı ister zaten. Eşin efendi seni arayıp soran bir erkek olsaydı seni etkileyemezdi. Kadınlar zeka olarak daha düşük olduğu için her zaman onlara kıymet verilmemesi gibi davranislari benimser.
00 Yorumla
1 yılBiraz seni özlemesine izin ver çok daraltma adamı. Yok işte öpüyorum kokluyorum onu niye yapmıyor aramıyor sormuyor ama falanca kişiyi arar beni aramaz. Belliki sana söylemediği bir derdi var işte aynı evde yaşıyorsun takip et.
10 Yorumla
1 yılSevgiler zamanla azalarak bitiyor zaten.. evliliğe indirgemek yanlış.. çok beğenerek.. arzu ederek aldığın bir kıyafeti düşün.. zaman içinde.. ilk günlerde giydiğin hevesle giymezsin onu..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılEvden gitme. Ev içinde uzaklaş. Kendine hobi edin. Yeni arkadaşlar bul. Meşgul ol. Hiç sorma neden aramıyorsun diye. O merak etsin naptı, nereye gitti diye
10 Yorumla
1 yılEvlilik aşkı öldürmez insanlar aşkı öldürür bu bir hipnoz ve herkesde inanıyor böyle bir şeyin olacağına. Senin sıkıntına bir şey diyemiyorum maalesef çünki sizin ilişkiyi anlattığın kadari bildim detayli bilmiyorum yorumdaki bazıları gibi eşini ve ya seni suçlayamam ama şunu demek isterim ki zamana bırak.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Aman napıcaksınız hergün hergün, adamın işi gücü vardır akşam gelince konuşun daha iyi.
Hem gün içinde de konuşursanız akşam konusacak konu kalmaz o zaman daha çabuk biter aşkınız.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılAbisi eltisini arıyormuş da bilmem ne sidik yarıştırdığın şeye bak herkesin mizacı farklıdır sevmiyorsan ayrıl nişanlıyken de seni tanımaya çalıştığı için daha sık arıyordur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adam işten başını kaldıramıyor demek ki beyin yorgun. Ne için? senin için geleceğiniz için, azıcık anlayışlı ol sevimli davran yorgunluğunu alacak sözler et davranışlar sergile.
00 YorumlaYa tamam yine günde bir defa arayabilir haklısın ama inan sürekli arasa da ben rahatsız oluyorum ben de bir yıllık evliyim nişanlı iken de sevgılıyken de çok arıyordu hala da
Molaya çıktığında veya bazen gizli arıyor lavaboya gidince arıyor belki 8 saat işte en az dört defa arıyor bazen de bana gına geliyor sürekli sürekli arıyor diye işim oluyor00 Yorumlamerhaba zor bir zamandan geciyorsunuz aslinda daha yeni evlisiniz herseyin daha guzel olmasi gerekiyor bence biraz sabirli olmalisiniz ve sık sık konusmalisiniz birbirinizle birlikteliginizi daha sık yasamalisiniz uzak durmak size birsey kazandirmaz insallah bir an once duzelir hersey gonlunuzce olsun...
00 YorumlaEvlilikte büyük problem ilgisizlik. . Benim eşimde aynıydi biliyor musun aşkım, içine kurt dusurmek istemem. Normalde dediğin gibi nişanlıyken 24 saat telefonu kapatmayan kendisiydi, calisrken aynı şekilde beni aramıyor, hiç mi merak etmiyorsun dediğimde, yoruluyorum, çok yoğun calisyorum diyordu. Sonra öğrendim ki, çünkü molalarda bile o kızla çıkıyormuş. Nasıl arasin beni. adamda tabi yetemiyor, hem ona hem bana. Belki yoktur senin eşinde bilmiyorum ama Erkekler dünyanın heryerinde aynı. .
03 Yorumla
1 yılErkekler böyledir elde edinceye kadar seni göklere çıkarır ama elde edince cepte görür bu kız beni bırakmaz diye düşünür sen biraz onu boşla umursama o bi zaman sonra noluyor bi anda diye afallamaya başlicak sorarsa da senin bana yaptığını yapıyorum bu yanlış bişey mi yani yanlış sa sende bana yapma diyceksin biraz kaybetme korkusu yaşaması gerek erkeklerin aklı böyle böyle başına geliyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hergün olmasa da arada arayabilir ögle arasında en azından. Evlenince biraz rutine dönüyor maalesef ilişki. Sen ara açıp konuşacak mi dene bakalım sitem etmeden..
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılkağıt üzerinde devam eden ama fiilen bitmiş bir evlilik.
bir günde 1440 dakika var, 1 dakikasını sana ayıramıyorsa bıraksın bu işleri zaten :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Geçmiş olsun güzelim... İmzalar atıldı, aynı çatı altına girince büyü bozuldu...
Bundan sonra böyle maalesef...
Düzelir gibi olsa da asla istediğin gibi olmayacak...00 YorumlaMerak etme 4 yıllık sevgililerde böyle evlilikle alakası yok. Zaman. İnsanlar zamanla birbirinden soğuyor ister evlen ister sevgili ol.
26 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Böyle bir şeyi yaşadın mı hiç
- 1 yıl
Şahit olunca tepkin ne oldu
1 yılBence kocanız hödük lütfen kadın arkadaşlara sesleniyorum kocanız hödük diye evlilik aşkı öldürüyor diyip durmayın cidden ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. adı üstünde yoğun bir iş siz de evde temizlik bulaşık çamaşır arasında arar mısınız hayır , neden çünkü yoğunsunuz biraz anlayışlı olun eşinize karşı
10 YorumlaYerinde olsam umursamam
çıkar gezerim
güzel hikayeler paylaşırım sosyal medyada
ona eski ilgimi vermem
yola gelir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTüm gün evde oturduğumda benimki de sallamıyordu beni. Yeniydim şehirde sosyalleşememiştim daha. Sonra açılınca merak eder oldu, konuşmak için çabalamayınca değere bindik ama o zaman da benim aşkım ölmüştü sayesinde çoktan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Seni üzmek istemem ama aynısını yaşadım ve aldatiliyormusum eskiden sürekli beni arayan adam artık başkasını arıyormuş isteyken o yüzden
30 Yorumla
1 yıl1 yıl içinde ne degistiki aramiyor umdunu bulamadimi sende yoksa
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEvet evlilik seri katil önce aşkı sonra aşıkları anasını babasını sülalesinde kim varsa hepsini öldürüyor 😂😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kesinlikle öldürüyor hele ki maddi durum iyi olamyip birde çoluk çocuk olunca tamamen yerini sevgi saygıya birakiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBazı gerçekler hiç mi değişmez ya.
Aynı şeyleri duymaktan okumaktan şaşırmıyorum fakat artık birşeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum.00 Yorumla
1 yılEvlilik Aşkı Değil Tada Aşk Evliliği Değil
Sevgili ler Bile Birbirini
Eskisi Gibi Sevmez Aramaz
KARAKKTERLER YÜREKLER ÖL MÜŞ00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılSeni cepte bildigi için o yüzden yani aramıyor sormuyor evde de cinsellik olduğu için ihtiyacini görüp kenarı çekilir.
Kac yıldır birliktesiniz?00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Gerçek aşk ile evlilikte asla dediğin olmaz ama sadece heves gidermek için evlilik ise çok doğal davranış.
00 Yorumla- Devamını Gör (116)
Devamını Gör(161)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam gün içinde beni hiç aramıyor, mesaj atmıyor. Evlilik aşkı öldürüyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler