Ozellıkle erkeklerden yorum almak ıstıyorum kocam çocuğuna ve bana cok ılgısız. sevgısı de azaldı sanki. bı ara benden ayrı bıle yatıyodu gıdıp. ben ustune dusmek ıstemıyorum cunku ustune dustukce gerı tepıyo. aksamları hep elınde telefon benle cocuguyla ılgılenmez. cocuguyla oynamaz sevmez. dun aksam da gttı yattı odaya. ben de ondan ayrı uyudum. belkı kotu hısseder dıye. ayrı uyumayı dusunuyorum bıkac aksam. ve benı aradıgında telefona cevap vermemeyı dusunuyorum sızce yapmalı myım ıse yarar mı? ilgısı sevgısı artar mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocanı yakın takibe al başkası var gibime geldi ben eve geldiğimde telefonu bilgisayarı atıyorum eşimle ve kızımız gelecek onlarla oluyorum. eşim zaten dibimden gitmez aynı şekilde o yüzden eşini karşına al bu durumu konuş senin hayatında başkasımı var kaç aydır elinden telefon düşmez ilgilenmezsin bizimle direk adam gibi erkek gibi kocalık yapacaksın. diye söyleyeceksin pasif kalma birde bazı uygulamalar var eşine yükle takip et eşini ne oluyor ne bitiyor görmen lazım.
İnşallah istediğin dilediğin gibi bir yuvanız mutlu huzurlu olur
Allah yardımcınız olsun.14 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim benım yanımda telefonla oynuyo haber falan ızlıyo sıyaset falan ama bızle alakası yok adamın ıkımızle de ılgılenmıyo ılgılenmıyosun deyınce de yatarken ılgılenırım dıyo. ısını halledıyo dönüyo yatıyo
Cevap sahibi+1 yılbir derdi bir sıkıntı bir sorunumu var aile terapileri var profesyonel destek almanız lazım.
bana sadece yatakta değil geldiğinde de ilgini alakanı görmek istiyoruz evladımızı doğru düzgün değer verip sevmiyorsun gibi bir konuş
Soran+1 yılCok soyledım kabul etmedı kı aıle terapıstını psıkologu falan
Cevap sahibi+1 yılsen tek gidip nasıl bir yol çizeceği için yardım alsan
En İyi Cevaplar
+1 yılıyı gunler. esler arasında kırgınlık olsada yatagı ayırınca o bag kopar gercekten de boyle atalarımız bosuna dememıs kadın erkegını kadınlıgıyla kontrol edecek erkek te kadınını hosgorusuyle ılgısı azaldıysa kadınlıgına dha fazla onem ver ıc camasırlarını duzenlı tut dantellı olsun veya esının ısteklerı gıbı olsun bakımlı ol gogusler sarkık olmasın vs ama su bır gercek dısarda kuyruk sallayan cok ıllakı bırısıne kapılır EGER SEN YATAGI AYRIRIRSAN
12 Yorumla
Soran+1 yılKendı ayırdı zaten. benımle ayrı yatıyodu hep. aramıza sogukluk gırdı orda. bı suru seyler yaptı ayrıca benı kırıcak sevgımı yok edıcek. baskasından bıle hoslandım ama kendımı durdurdum kalbıme gomdum unuttum kocam ıcın cabalamaya basladım benı sevsın deger versın dıye. ona karsı sevgim artsın dıye hala da cabalıyorum eskısı gbı olması ıcın.
- +1 yıl
kadınlıgını goster o ne kadar gıttıyse sende uzerıne gıt sexy seyler al sutyenlerıne dıkkat et bakım yap kılona dıkkat et yanı SEN UZERINE DUSENI YAP SONRASI ONUN BILECEGI IS OLMYORSA AYRILIRSIN ama hersey ıcın cocukları dusunmek laızm ona gore hareket et
Bazen ikili ilişklerde. Böyle dönemler uasanılıyır..
Ondan blr şeyler beklemek yerine , konuşmayı denesen.. problemleri olabilir , içinden çıkamadığı sorunlar yaşıyor olabilir.. ya da aynı ilgiyi senden bekliyor olabilir..
Herşeyi olumsuz düşünmeyin , yatağı ayırmak asla çözğm olmaz bunu sakın unutmayın , küs bile olsanız yatak ayırmak sadece daha çok probleme neden olur..
Önce konuşmayı dene sonra ne yapıcagunı düşün00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu daha cok sogutabilir adam evdem ilgiyi gormezse disaridaki tipsizi bile hayatına alır kendine bak alimli ol guzel kokular sık sacini makyajini yap en sevdigi yemegi yap bakalim tepkisi nasil olucak bir de iyi bir aninda yaptigi hareketleri soyle ama tatlı bir dille vucut dilin iyi olsun
22 Yorumla
Soran+1 yılBunların hepsını yapıyorum zaten benımle ılgılenmıyo. onun ustume hıc dusmeyınce ılgılenmeyınce ılgılenmeye baslıyo huyu bu
Cevap sahibi+1 yılO zaman koşmayı seviyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
57Cevap
+1 yılNe garip demi sen seversin hayallerini gerçek kılmak için sevdiğinle yuva sahibi olursun ve o senin değerini bilmez. Tek istenilen ilgi sevgi muhabbet sadakattir ama bu güzel duyguları hissettirmez karşısındakine. Aşk ne zamandır bu kadar değersiz kılındı :-(
10 Yorumla
+1 yılEvliliğinizin başında da böyle miydi? Sonradan değiştiyse acaba sebebi ne olabilir, düşünmeniz gerekiyor.
Belki bıkkınlık geldi, sıkılmıştır.
Siz ne yaparsanız yapın, o kafasındaki durumları çözemezse olmaz.
Zaten sizle yatmıyormuş bile, tavrınız o'nu etkilemiyor.00 YorumlaBu tarz düşünceye girmen hata çocuğu olan bir insansın önce çocuğunuzu düşünün. Ve eşinizi alın karşınıza konuşun hayırdır neler oluyor sendeki bu değişimler nedir gibisinden ayrı yatmak konuşmamak inanın haksız olan erkeği haklı çıkartabilir. Benden bu kadar sonuç olarak sizde insansıniz sizlerinde istekleri birseyleri oluyordu illaki evli felan değilim bilmiyorum sadece çevremde gördüklerim üzerine yorum yaptım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın ilgiyi sevgiyi aynı dirilikte muhafaza ederken hem de türlü sıkıntıya rağmen, erkeklerin böyle farklı bir hale gelmesini senelerdir çözebilmiş değilim. Seni anlıyorum ama malesef alacağın her tavsiyenin işleri daha kötüye götürüceğinden de eminim.
00 Yorumla
+1 yılyapmayı dusundugunuz sey sadece aranızdakı mesqfeyı arttırır.. bu gıbı halllerde yapğılması gereken sey sadece ıletısım! konusacaksınız, sorunları konusacaksınız.. empatı yapacaksınız.. normal olmadıgı kesın! neden bu hale donustugunu bulmalısınız
00 Yorumla
+1 yılValla daha cok sogutursun kendinden oyle yapmak yerine disiligini kullan onu kendine bagla
13 Yorumla
Soran+1 yılYa yapıyorum bır ıkı ıyı hos sonra yıne ılgısız davranıyo bızle ılgılenmıyo yani.
Soran+1 yılTam tersı kacmak gerekıyo demek bundan
- +1 yıl
Valla kisiden kisiye degisir benimki bana oyle yapinca ben sanal seks falan yapip mast yapiyorum en azindan trip cekmiyorum diyorum
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıltelefona cevap ver o başka bir konu... ama anlattıgın şeyler hayra alamet gelmedi kocanı biraz anlatırmısın
08 Yorumla
Soran+1 yılKocam benımle hıc ılgılenmedı cocuguna ve bana cok kotu davrandı. devamlı gttı ayrı yattı bı sarıl desem yanassam yanına hep kactı of pof yapıp. ben de cok sogudum. ne kdr knustum kocamla anlattım hareketlerını. hep normal gördü. hcbı degısme olmadı onda. ıstemeden baskasından hoslandım ısyerımden ve ıstıfa ettım. sımdı kocamı nasıl degstrırım dye duusnuyorum nasıl kazanırım
- +1 yıl
iyi niyet tamam güzel düşünüyosun kocanda bazı testler yap mesela ona sorular sor sorulara soru ile mi yoksa net cevaplarmı verıyor bak mesela bugun iş nasıldı? buna iyidi de mek var ne bilim nasıldı demek var? bunları aslında not not yazarsanız daha iyi olur ona cevaplı sorular sorun nereye gidiyor sun? neden canın sıkkın? gibi sonra cevapları alınca inanmış gibi yapın inanın yani sonra paylaşalım durumu ön yargılı olmayın ama temkinide bırakmayın
Soran+1 yılBılmıyorum onu düzeltmeye calısıyrm cnku cocuguna bana cok kotu davranıyordu evden bıle kovdu kac kez. evı derlı toplu yapyrm sınırlenmesın dye. cocuga kotu davrnamasın dye ugrasyrm ve yatak odasında mutlu edıyorum
- +1 yıl
Detayli konisalim bana ulasirsaniz
- +1 yıl
Ya siddet varsa sorun büyümüş yani erkek siddeti sakincali
Soran+1 yılDayak yok ama kotu muamele acamıyorum fazla
- +1 yıl
Ulaşabilirsiniz bana rahat olun size yardımcı olmak istiyorum
- +1 yıl
Sen yaz yaz
+1 yılBazı erkeklerde çok vurdum duymaz ya. Senlik birşey yok. Böyle olmasını istiyor. Ailesinden filan böyle görmüştür... bizim ailede de var böyle biri valla ne diyeyim bilemedim
00 YorumlaDerdini sorsana önce. Belki senin bilmediğin sana söylemek istemediği bir borcu olabilir. İşiyle alâkalı bir durum olabilir. Sor önce hemen taarruza geçme.
00 YorumlaKaç yıllık evlisiniz? Yaşlar kaç? Gel tartışalım çözelim
02 Yorumla
Soran+1 yılBen o kdr kısıyle knustum hıcbırı cözemedi imkansız cözmek
Aile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı. Sevgisi bitmişse ya da evlendiğine pişman olmuşsa istiyosan git pencereden atla.. Da çocuğunu sevmemesi enteresan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır bence daha kötü olur daha çok git neyin var hayatım filan diye sor azdır yine tepki vermezse geçmiş olsun o ilgi geri gelmez
Telefonunu da kontrol etmeni öneririm başka bişey karıştırıyo olabilir ya da senden sakladığı bir derdi00 YorumlaHayır bir kitap var why men bitches isminde o kitapta tam bu durumlarda nasıl davranılmalı erkeklere onu anlatıyo. Okumanı tavsiye ederim
04 Yorumla- +1 yıl
Anlat da biz de öğrenelim
- +1 yıl
Şurda iki cümle özet geçecen
- +1 yıl
Erkek polis veya subay olsam yazardın 😂😂😂
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde bir sonuç alamazsın belli ki birşeyler kurcalıyor başka birisi var belki de uzak durmandan rahatsız olmaz meşgul zaten.
00 Yorumla
+1 yılBence yalnız bırakma bir drdi vardır belki yanına gidip halini hatrini sorsan daha iyi olmaz mı sence
00 Yorumla
+1 yılters teper bence cevap vermemek ayrı yatmak felan. eşşek değil ya illaki canı bazı şeyler istiycek ozaman sende ona mesafeli davran sebebinide açıkça belirtirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞİmdi öncelikle sen bir kadınsın bunu en iyi sen hissedersin. İLgisizliğin dozunu bilmek lazım. hangi konularda ilgisiz tavırları ne. ona göre reçete vermek lazım. bilmem anlatabildimmi
00 YorumlaSebebi ne acaba başka bir kişi falan mı yoksa başka bir neden mi
00 Yorumla
+1 yılIlgi görmeyen hanımlara elbet ilgi duyan olur, takip atmak istersen biraz konuyu acardim
00 Yorumla
+1 yılyani sen dayanabiliyorsa ayrı yat ama dayanamazsın hemen gider kucağına girersin
00 Yorumla
+1 yılayrı uyu evet. bana kalırsa onun ilgisi dışarıya kaymış. dikkat et derim. demekki kocan ilgi istiyor olabilir. ben de bir ara öyleydim. erkeğin bazı istediği veya karısında bulamadığı şeyler olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKotuymus bunlari okudukca benimde basima gelir mi acaba diye korkuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
herkesin başına gelir. belli etkenler var çünkü bunu tetikleyen
+1 yılKendi haline bırakarak çözemezsiniz! Konuşmanız lazım...
00 YorumlaAferin mükemmel plan. Sakın insan olduğunu hatırlayıp konuşmaya falan çalışma, malum insanlar trip ata ata anlaşır 😑
00 Yorumla
+1 yılDaha kötü tepki alırsın bence konuş müsait bir dille anlat derdini
00 Yorumla
+1 yılAyrı yatmak çözüm olmaz bence çözüm karşılıklı konuşmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın hayatında başka kadın var 😂 sen de iyice uzaklaşayım rahat bırakayım diyosun. Anlayışlı kadının hali bir başka oluyo 😂😂😂👏👏👏
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@12kemal123 niye boş olsun bişey biliyoz da konuluyoz
- +1 yıl
bak tm belkı senın dedıgındır ona bısey demıyorum ama bıraz yapıcı konus karsındakının halını anla esın senı aldatıyor olsa bırısı cıksa su soyle boyle yapıcı konusmasa zoruna gıtmez mı soncuta esın aldatmıs kadınlıgınla dalga gecmek bu ılgısız demıs kadın aldatmıs yakaladım demıyor kı
Cevap sahibi+1 yıl@12kemal123 keşke zamanında benim de karşıma biri çıkıp bu belirtilerin anlamı budur deseydi. Yalanlarla yaşamak bataklığa battıkça batmak iyi bişey değil. Kimse kimseyi kandırmasın. Bu kadın da eğer ayrılamayacaksa zaten aldatılıyormuyum diye araştırmasın. Otursun
- +1 yıl
bak dedıgıne katılıyorum katılmıyorum degıl yınede kırmadan anlat yasadıgın varmıs anlat tecrubelıyım de suna dıkakt et eger sonucu boyle olacaksa korkuyorsan veya bısey se sunu yap felan de yanılıyor muyum
- +1 yıl
ve kendın yasamıssan az dyarlı ol kırmadan analt
Cevap sahibi+1 yıl@12kemal123 kırmıyorum espri yaptım. Yol gösterdim.
- +1 yıl
yazıklar olsun be bı rıcaydı be ama canın sagolsun
bu kanıya nerden vardın belki işle alakalı sıkıntısı vardır
00 Yorumlatrip yaomak yanlış olur derdi nedier sorunu nedir başbaşa konusun soruna çözüm buun. maddi manevi ailevi meseleler nedir
00 Yorumlaiyice itersin onu... mesele herneyse karşına alıp konuş... nedenlerini sor... farkında olduğunu üzüldüğünü ve hoşnut olmadığını anlat
00 YorumlaAradoğında teli açmamak ne ya aynı evde değil misiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılOnceden ben arıyodum hep sımarıyodu bu sefer hıc ılgı gostermıyodu bana. ve cok sogumustum ben ondan.
Soran+1 yılAramız yenı duzeldı ama eskısı gıbı degılız
Iyi dusun ve iyi bak derim ilgisizligine ilgi gosterki anlasin ilgi nasil olurmus
01 Yorumla
+1 yılAynen öyle yap. Sende ilgi gösterme geri Çekil biraz.
00 YorumlaCinsellik sanırım iyice bitmiş ve bu seni çok mutsuz ediyor
00 YorumlaÇocukta varsa bozma yuvanın otur adam gibi konuş durumu anlat ben kadınım ilği istiyorum de
00 Yorumlaaklına biri girmiş olma ihtimali nedir sen ilgisizmi kaldın öncesinde
10 Yorumla
+1 yılAyrı yatman onun işine gelir. Bence yatağı hoş tutmalısın
20 Yorumla
+1 yılKızlarsoruyora takılıyor olmasın kız o da senin gibi :)
00 YorumlaÇok ileriye gitmeden yap işe yarar
56 Yorumla
Soran+1 yılAyrı yatsam o mu gelır goturur benı odaya yanı. telı acmasam da merak mı eder
Soran+1 yılVardı bı ara cok sogumustum ben. cok kotu davranıyodu bıze de
Soran+1 yılBenı aradı sımdı aksam yanıma gelmemıssın dedı ben de bılerek oyle yattım artık oyle yatcam dedım. olmaz dedı bos hseettım sarılcak kmseyı bulamadım kotu hssettım dedı
Soran+1 yılBen de sen yapıyodun aynını dedım. bı de ustune benı azarlıyodun dedım. olablr hatırlamıyorum dedı.
+1 yılDaha beter olur
Asıl senin ayartıp adamın ilgisini çekmen lazım00 Yorumla
+1 yılDenemende fayda var hatta istese bile vermemelisin bu daha etkili olur cildirir adam elinde patlar
00 Yorumla
+1 yılyani ayrı uyumak çözüm değil onunla bunu oturup konuşmayı dene öncelikle sonra bişeyler yap
00 Yorumla
+1 yılTrip atcan yani cook etkili olur :)))
Daha da ters teper00 Yorumla
+1 yılBaşka birisi vardır hayatında sende seni mutlu edebilecek birini bul ama eşinden gizle
00 Yorumla
+1 yılKocanı kaybedersin öyle yaparsan ayol
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi olur belki anlar.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılinş. aldatılmıyorsundur :'(
00 Yorumla
+1 yılİyi ediyim derken daha da uzaklastirmyasin
00 Yorumlasonra ilk fırsatta başkasına
00 Yorumla
+1 yılona neler kaybedebileceğini hissettirmelisin
00 Yorumla
+1 yılİyi olur belki anlar aldatırsa da o kaybeder.
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun. Cocuk kac yasinda
00 Yorumla
+1 yılsana ne yaşatıyorsa, aynısını yaşat..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. sevgisi artmasa bile öfkesi artabilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılBaska biriyle bişeyler yaşıyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılAyrı yatmak soğukluğu arttırır bence
04 Yorumla
Soran+1 yılKendısı yattı hep ayrı baya zaman. ben yatma dedıgım halde. ben de sogudum ondan. o da sogudu heralde. toparladık brz son zamanda. ama eskısı gıbı degılız yıne de
- +1 yıl
Hmm neden öyle oldu
Soran+1 yılIste nedensız bana cocuga tahammul edemedıgınden. bıze cok kotu davranıyodu ıstemıyodu bızı. yanıma bıle gelıp yatmıyodu. gıdıp ayrı odada yatıp uyuyodu. bı yanımda yat sarıl desem zorla gelıyodu sarıl desem of pof uykum var yorgunum yapıyodu bana
Soran+1 yılAttım
+1 yılGuzel olur özlet kendini ona
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılŞüphelendiğin bir şeyler var mı eşinle kobuştunmu
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. İyice soğukluk olur iyice
00 YorumlaBaşkası var aklını celmisler
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocamın bana sevgi ve ilgisinin azaldığını hissediyorum, ondan ayrı yatsamve aradığında telefonu açmasam nasıl olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler