Henuz 1,5 yil evliyiz. Normal mi Bu Surec icinde boyle olmasi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Aslında canım bu şaşılacak bir durum değil " Evlilik " bu zaten farklı bir şey bekleme beklenti içine girersen daha çok üzülür yıpranırsın
O na soğuk yap hep tripli ol verme süründür umursama bak bakim köpek oluyomu sana olmuyomu sjsjdn
şüphelerin car ise sonucuna da katlanacaksan takip et yoksa yargılamadan suçlamadan sen öncülük yap belki de o senden sıcaklık bekliyordur
Normal değil de evlilikler böyle bebeğim ya tam adamına denk geleceksin ki, eş den önce arkadaş olacak ki eğlenebilesiniz.
Sürekli seni görmekten sıkılmış olabilir ya da ne bilim kondurmak istemem ama başka birini de bulmuş olabilir
Üzerine çok gidersen ya da ekonomik olarak ne yapacağını bilmiyorsa ya da bir şeyi zorla yaptırırsan vs Soğur böyle bir ihtimal var
yani bi rutinlik olmuş olabilir mi monotonlaşma dicemde 1,5 yılda çok kısa zaman
Evet dun mesela Eve Gec gelirim dedi haftada 2 gun cikiyor disari ben istedim cunki cok fazla disardaydi Tamam dedi. Dun 12/1 gibi gelirim dedi gece bende olmaz dedim aradim gel diye, geldi ama boyle heves yok yani. Sabah kalktik kizimizi optu beni opmeden ise gidiyor sordum Niye boyle yapiorsun diye heves mi birakiyorsun dedi. Bende Neden Eve erken geldigin icin mi hevesini kirdim dedim?
ımmm sanırım biraz senden soğumuş
Biraz degil baya sogudu goruyorum Bunu ama sogudum demiyor bana. Ben napmam lazim yani tekrar eskisi gibi olmasi icin
konuşmak lazım olur evliliklerede öyle de ssanki sen biraz herşeye fazlla karışan bi tipsin
Evet karisiyorum ama kotu niyetle degil kocam diye ilgilenmek isterim ya da benimde haberim olsun derim. Kotu mu Bu?
neye nasıl karıştığın önemli sanki :) gel bi sen
Ya Iste BU tür seyler gece gelirim der bende olmaz daha erken derim yani Bu tür karismalar oluyor
sadece onla olmaz
Aynı derece bile olsa artık alıştığın için normal geliyordur
Sevgi vardır belki de heyecan azalmıştır farklı jestler yapın. Şasirtin..
1.5 yılda bu kadar gözle görülür bir ilgi azalması normal değil
Sevgi değil belki ama heyecan, tutku, ilgi vb duygular azalır zamanla
Ona davranisin nasil evde emir verirmisin cok. veya kisitlamaniz var mı birbirinizi
hep yoktur zaten öyle bir şey her anlamda mı ilgisiz peki? seni düşünmüyor mu hiç
Merhabalar
Zamanla ilk başlardaki sevgi azalabilir
Şu an tam kopma noktasinda biraz ilgiyle birazcik cilveyle tekrar o atesi yakabilirsin.
Yatakta kötü müsün süslen bakımlarını yap güzel bi oral seks çek kendine gelsin bağlanır
herseye karisan birine benziyosun.
no woman no dirdir a giden yol 😉
Genel evlilikler böyle ama sizin cinsel hayatınız nasıl peki
Gayet normal. Aşk, yerini sevgiye ve bağlılığa bırakıyor zamanla..🙂
boş ver onun canı cehenneme ben saldım sende sal takma
Aslında daha yeni evli sayılırsınız
Evet..
Neden böyle hissediyorsun ne yapıyor mesela
Abi dun Saat 5de disari cikti gece 1 gibi gelirim dedi bana bende olmaz 11 gibi aksam Evde ol dedim haftada 2 gun disari cikiyor ben boyle istedim hep disardaydi, Tamam dedi. Gitti aradim gel diye iste, geldi ama boyle surati asIk.. cayini icti tv bakti uyudu. Bende soylendim Eve geldiginde Niye boylesin diye, sabah kalktik kizimizi öptü bana birsey demeden ise gidiyor, bende neoldu Niye boylesin dedim Oda heves mi biraktin dedi. Bende Niye erken Eve cagirdigim icin mi hevesini kirdim dedim? Beni Istemedigini hissediyorum dedim Oyle birsey yok diyor
Çok mu üstüne gidiyorsun
Abi oyle gozukuyor Fakat O kadar bunaldim ki memlekette gitti ailesiyle 10 gun kaldi ben gitmedim kizim kucuk hasta olur diye, Evde karim kizim var demedi 10 gun kaldi orada. Surekli boyle. Eve 1 gibi gelirim de onlardan biri
O zaman gerçekten o çok abartıyor evli olduğunu unutuyor
Evet. Sorun Bu iste. Bekar gibi takiliyor. Birsey dersem dirdir yapiyorsun diyor tavir aliyor. Ben napim.
Valla oturup doğru düzgün konuşmalusınız
Konustum abi. Babamin evine kadar gittim. Duzelmiyor.
O zaman işin gerçekten çok zor
Evet ustune gidersem ben gecim derdindeyim Sen ilgi diyor, bende gecim derdini disarda geceleri Saat 1 de mi ariyorsun diyorum kiziyor Baba
Bana
Saçmalıyor sen işteyken sorun çıkarmıyorsun ki onun o rahatlığından dolayı sorun çıkıyor
Evet Bunu biliyor ama isine gelmiyor. Sorumsuz biri. Ama sorsan cok ilgiliyim istedigi herseyi yapiyorum der Tamam yapiyor dogru ama bununla bitmiyor ki
Senin isteklerini de yerine getirmeli
Dertleşmek istersen yazabilirsin
Bu soruyu soruyorsan vardır birşeyler
Ne kadar zaman ciktiniz evlenmeden once?
Rutin oluşmaya başlamış
Sık boğaz ediyorsun sanki adamı
Değil 3vliligin nasıl gidiyor
çabuk doymuş sana sanırım.
adam hergün pilav yemekden sıkılmış belli ki 😂
🤣🤣
Sen ona ayklaş derim
Nasil olacak? Ne yapmam lazim
Ben pek beceremiyorum
Güzel giyin onun hosuna gidecek seyler giyin ona yakla gece olunca yaada ne bilim gündz ise gidiyorsa öp kadinsi davran
Ona yaklas hep erkekden beklenmez ilgi bazende sen verceksin
Ayrica bol bol beraber vakit gecirin disarda aktivite felan yapin
Cicim ayları geçmiştir
Sıkılmış olabilir
NSil yani sIkilmis olabilir? Cocuk oyuncagi mi Bu?
Ona sormak lazım. Nasıl yapiyor ki
Evet dun mesela Eve Gec gelirim dedi haftada 2 gun cikiyor disari ben istedim cunki cok fazla disardaydi Tamam dedi. Dun 12/1 gibi gelirim dedi gece bende olmaz dedim aradim gel diye, geldi ama boyle heves yok yani. Sabah kalktik kizimizi optu beni opmeden ise gidiyor sordum Niye boyle yapiorsun diye heves mi birakiyorsun dedi. Bende Neden Eve erken geldigin icin mi hevesini kirdim dedim? Istemedigini hissediyorum dedim yok Oyle birsey diyor
Yaptığı yanlış ya seni bekleyen bit insan var sonuçta
boş ver ya takma kafaya o umursamıyor anlaşılan
Evet.. zoruma gidiyor. Neden evlendigini anlamiyorum.
Onun gibi umursamaz ol bak nasıl farkediyor. Soruyu niye gizli sordun yaf
Bende oyle yapmicam. Yoruldum artik.
İlişki istedi mi oralı olma
pekı sen ona karsı sogukmusun
Ben yapim geregi sert biriyim abi belki Oda olabilir Nasil yapacagimi Bilmiyorum
bence elınde tutmak ıcın taktık gerekıyor sana
nprmal değil
Degil tabikide takiplesilimmi
Monoton olmuş artık
Hiç normal değil
Sevgili yap :D
Sevgi azalması mi? Bu büyük bir sorun
Evet sogudu galiba
Bu çok kötü bir şey, sevgi azalırsa saygı da azalır ilgi de
Evet hissediyorum zaten Bunu. Bugun dedim sevginin azaldigini goruyorum dedim yok Oyle birsey diyor bana Niye inkar ediyor Ya abi
Çok üzüldüm gerçekten haketmiyor seni
Evet hak etmiyor benden ne istiyor?
Hizmetcilik, bide yatak tüm derdi o artık onun
Yok abi zaten sadece yemegini yaparim kizdigim zamanlar ev isine bakmam birsey demez. Ise gitmeden kendi hazirlar azligini. Ben yapmam. Sorun bence gercekten sevgi azalmasi
Baska karia gidiyor buyik ihtimal
Sordum onuda sordum yok diyor
Bana biistekatsana
Heralde yok diyecek evet mi diyecek
Yazdim
Birlikte oluyor mu
cinsel yönden mi?
Değil
Şüphe tek gerçektir
Hangisi kdkje
Yatakta nasıl