Evliligimiz neredeyse 2 sene oluyor ve ben boyle seyleri oldugunu yeni goruyorum surekli evde kendisinin bana verdigi kiyafetle gezmek zorundaymisim emrine itaat etmem gerekiyormus felan bunun gibi degisik bir suru sey yani kocam diye bir sey demek istemiyorum ama artik sevmiyormus gibu hissediyorum ne yapmaliyin?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
:))) itaat ettirmeye çalisiyo d aher dakkada boku cikar yani :))
Seks kölesi yapacak aeni bilinç altında kim bilir kaç tane fantezi p*ornolar kaldı demek ki küçükken geçirdiği travmalar da cabası geçmiş olsun kanka
Artik beni sevmiyor mu yani sanki bana sirf bunlar icin evlenmisiz gibi geliyor iki guzel laf ettifini gormedm
Güzel laf edecek kocan değil mi sen köle misin bunu hatırlat ona bence bi zahmet hizmetçi almadı seni sende benliğini kaybetme
Soyluyorum ama sacmalama ne deidginin farkinda misin diyor gecistiriyor
Düzgünce konuş diyecem de başından savar seni odundan kalastan iyi anladığını biliyor muydun
Bilmiyordim
Artık öğrendin şu an
Ne yapicam peki
Eşinin anlayış göstermesi lazım ama o anlayış yok anlattıklarına göre burada aileler devreye girebilir yapacak bişey yok yuva yıkılmasın Allah korusun tabi ki
Ailemi onun icin kaesma almstm o yuzden yuz yuzr bile bakkmihoruz
En büyük hatalardan birini yapmışsın ona sığınmışsın ama sana yaptığına bak yazık olmuş sana üzüldüm gerçekten
Tesekkur ederim ailem affeder mi bilmiyorum
Bosanmaya kadar geldm ama hala cozum odakli olmaya calsiyorum
Evet anladım haklısın yuvan sonuçta bebek var mı bilmiyorum ama sana adam gibi delikanlı gibi erkek gibi davranması lazım köle gibi ya da dış kapının mandalı gibi değil sen ona sorsana sen benim için aileni karşına alır mısın o kadar cesaretin ve yüreğin var mı diye sorar mısın bi ne cevap verecek senin için ailemi karşıma almamın mükâfatını böyle mi veriyorsun diyeceksin haklı olarak
Hix boyle bir sey demedim yaptgm seyle gurur fuymuyorum aksine pismanm boyle biri icin karsima aldigima ama eger sinirlenirse siddete basvurabilr
Pişman olduğunu biliyorum ama bunu hafiften çıtlatır gibi yap dan diye söyleme tabi ki de evlendikten sonra ne değişti de sen bişeyleri yapmıyor musun da ya da ondan mı öyle yapıyor yemek vs ilgi alaka evine mi bakmıyorsun da sana böyle saçma sapan şeyler reva görüyor
Hayir aksine evdeyim ben hep hicbir seyi eksik etmiyorum
Yaptığı çok büyük ayıp ve yanlış kıymetini bilmiyor belli ki hergün mü kötü davranıyor sana peki
Cogu zaman evet
Deme yaaa konuşacaksın kendine çeki düzen vermesi gerekiyor düzelmezse büyüklere danışmak lazım tabi onun tarafıyla aran nasıl onlar ne der ya da kendi ailenle görüşüyor musun onlar ne der ama büyüklere danışılır ne olursa olsun
Onlarn tarafnda her zmaan kocan konusur sen susarsn gibi laflsr aliyorum
Onlarında beyni sulanmış yıllardır senin işin zor cano kendi ailene git bence ne olursa olsun ya da eşinle konuş düzelsin baktın hergün zindan olacak boşan yapacak bir şey yok
Baskınlık kurup boyun egdirmeye calisiyo
Ne yapmam gerekuyir peki
Müsade etme güzelim tabi bunu tartışma havasında değilde inceden boyun egmeyecegini belirt ona
aslnda kac kere belirttim ama sinirlenip gurluyor sonrasinda gonlmu almak icin iki guzel soz soyluyor sonra ki gun yine auni oluyor
Yani böyle devam ederse bu herif evlilik ne kadar sürecek saniyor
Bilmiyorim dinlemiuor beni napacagmi nilmedigim icin birilerine sormak istedm bende
Yani yapacağın şu aslında
Mesela yemek yaparken temizlik yaparken her hangi bi iş yaparken her ne olursa olsun rica et kendisinden ve onu sana yardım etmeye zorla ve kendisinin hizmetlisi değilde bu evi birlikte gecindirdiginizi bunun içinde böyle olması gerektiğini belirt kendisine
Aslnda iyi fikir ama surekli ayagna getirtiyor kizarsa
Herhalde seni dövecek kadarda canım degildir
Geri*ekali degildirr
?
Yapmisligi var 🥲
Nasil yapar yaa bu şer*fsizligiiii 😡😡
cok kotu kavga etmistk ve olan oldu iste
Yaptığı adamlık değil işte nasıl bı kadına eli kalkar bu kahp*ligi nasıl yapar 😡😡
Peki halâ yapiyomu sana böyle bişey?
Uzun zamande olmiyor artk itiraz etmedigim icin
E köle olmayimi tercih ediyosun güzelim?
Hayrda iste icten ice bitiyorum yavas yavas bosanmayi dusunuyordum ama yine cozjm odakli gitmeye calsiyorum ama o hic yardmci olmuyor
Çocuk var mı peki?
Yok
Yaş kaç peki guzelim
23 yasindaum
Yavrum sen daha genceciksin neden heba ediyosun kendiniiii
Ya bana yazabilirmisin cidden musaden olursa?
? ?
egosunu yükseltmeye calisiyor bence
evlendigimizden beri bana hic guzel davranmiyor cok kavga ettik aslnda ama abartiyorsun diyp konuyu kapatiyor baska kadinlara gider diye karsida gelemiyorum
Neden böyle değişik özellikleri var ki 🤔
Konu hakkinda destek olabilirim
Cok sevininirim yarmdci oluesaniz
Yazarmsiin
Nereye
Mesaj olarak
Ozelden
Cevap gelmedisizden
Onun malımısın?
bende oyle hissetmehe basladm ama bir sey diyemiyorum sevdigini artk hissetmiyorum
Arkanda ailen yok mu? Eğitim ve iş durumun ne?
ailem kocami istemedi ben karsi gelip evlenmistim o yuzden yuz yuze bile bakamiyoruz evlenicem diyede okumadim onun icin cok oncesinde sevgiliydik
Kaçandan mutlu olanı hiç görmedim. Dediklerinide s*ke s*ke yapıyorsun değil mi
Zorunda birakiyor beni istememe ragmen
Cok kavga ettik ama gonlumu almak icin iki guzrl soz soylip diger gun devam ediyor
Ne giydiriyor?
Degisik kiyafetler en son bir hizmetci gibu olmustum ondada niye boyle giyrdidin dedigumde orasni boş ver demisti
Sonra da s*kiyor mu?
aksaminda cogu zaman isten gelince oluyor bazen erkenden uyunaya calsiyorum
Fantezi yapıyor. Hizmetçi fantezisi yapmış. Liseli, tavşan kız, ve başka neler yapıyor. İstersen profil takp yap
Evet bunun gibi degisik seyler oluyor istememe rarn
Ragmen
Eşinin tahsil ve mesleği ne?
Muhasebeci
Yarın gurup talebide olur, malısın onun. Sana hiç değer vermiyor ve sevmiyor. Sana saygı duymuyor
Ne yapmam gerek peki
Ailenle aranı düzelt
Kavul ederler mi beni
Ederler
fantezi iştee
Açık şeylermi giydiriyor dışarıda
Hayir daha cok evde degisik deegisik kiyafetler giyiyorum emirler verip duruyor
Artik sevmiyor mu acaba
Sevmeme değilde çokmu istekli
Evet
İstemeyince zorluyor
Farklı sizdeki durum bence gizli olmasan sorardım da ben gizliliği açıyım sen şey yap olur mu
Olur mu
Anlamadm gizliligi niye acaym
Ben açayım oradan sana sormak için sen ban yazarsan
Burdan yardmci olamaz misin
Bende bir şey anlatacam onun için
Anladm
olur mu açayım mı gizliliği
Olmazmı diyorsun
fantezi
Ne giydiriyo
Ya acik kiyafetler oluyo cogunlukla bir ara hizmetci gibi olmustum niye boyle giydirdin dedim boş ver sen dedi
Anlamadm nasl
Bu konuda yardimci olmak icin mi
Yani evet konuşuruz işte
Tesekkur ederim ne yapmam gerekiyor bilmitorum
Deme yav