Kocamın artık beni sevmediğini nasıl anlarım?

Yaklaşık olarak 1.5 yıldır evliyiz. 5 aylık bir kızımız var. evliliğin ilk zamanları aramız gayet iyiydi fakat daha sonra ilgisizleşmeye başladı. İşten eve gelir gelmez yemek TV. + Telefon bütün akşam koltukta oturuyor. Bebekten öncede beraber dışarı çıkmak istediğimde hep bir kavga kıyamet benimle bir şeyler yapmaktan keyif almıyor. Evde herhangi bir şeyde aslaa yardım etmiyor bir seyler paylaşmıyor.

Evliliğimiz sadece onun eve para getirdiği benim de bütün gün temizlik yemek, bebek bakmakla geçtiği biraz yorgunken beklediğim ilgiden bile beni mahrum bıraktığı bir müessese olarak geçiyor. Kızımla ilgili her şeyi ben yapıyorum. Biraz gezmek eğlenmek farklı şeyler yapmak istiyorum ama hiçbirini istemiyor. Pazar günleri tüm gün evde yiyip içmek istiyor. Bunları dile getirdiğimde beni sürekli küsmekle suçluyor.

kendimi eksik görüyorum süsleniyor um o anlık güzel olmuşsun der susar görselliğe hep önem verdiğini söylerdi. yatakta bile telefonu alıyor uyuyana kadar ben konuşmasam konuşmaz ben gidiyorum hep ona ama bundan çok sıkıldım kendimi çok yalnız hissediyorum. Ne yapabilirim?

Kocamın artık beni sevmediğini nasıl anlarım?