Kocam pek ilgili romantik sevgisini gösterebilen biri eş değildir (ben hep öyle gördüm) mesela şu meyveyi aldım sen seversin filmi açmadım seni bekledim vs gibi bunlar güzel şeyler ama yetmiyor insan sevildiğini görmek hissetmek istiyor bi laf vardır ya belki şu duvar da beni seviyordur belli etmezse ben nerden bilicem 😂 yani sorunu çözemedim belki huyu karakteri böyledir belki de sorunumuz büyük farkında değilim bir erkek karısına yatak odası dışında hiç sarılmaz mı öpmez mi iki tatlı söz söylemez mi aklım almıyor sorun bende mi diye çok düşündüm ama bende olmadığına emin oldum çünkü ne yapsam kar etmedi benle evlenmeye can atıyordu düğünü bile erkene çekti vazgeçerim diye korkuyordu o derece ama niye böyle oldu anlamadım çok kez konuştum sordum sorun yok ben seni seviyorum diyor ama göstermiyor işte hep ciddi hep mesafeli bazen sohbet etmeye güldürmeye çalışıyorum olmuyor bir yerlere eğlenmeye gitmeyiz başbaşa bir yere çıkmayız birlikte dans etmek duygusal anlar yaşamak el ele bile tutuşmak hepsi ona gereksiz ve saçma geliyor gibi 😞 her Kadın eşi tarafından dünyadaki tek Kadın gibi hissettirilmek ister kıskanılmak ister ilgiye sevgiye boğulmak ister bense bunların hepsine aç kaldım sevgisizim ilgisizim evlendiğimizden beri bu adam böyle ilk zamanlar gün içinde çok sık arardı şimdiki zamanla tek farkı buydu ya beni sevmiyor ilk günden beri aldatıyor ya da sırf aile kurmak için evlendi benimle 🙁 acaba beni aldatıyor mu ya da hoş mu bulmuyor benden soğudu mu 8 senelik evliyiz bişeyler değerini mi kaybetti sıkıldı mı benden beni beğenmiyor mu acaba çevresindeki kadınlara ilgi duyuyor mu beni başkalarıyla kıyaslıyor mu belki de bana katlanamıyor bile kafamda hep bu sorular dönüp duruyor çoğu zaman bırak ne hali varsa görsün sen de hayatına bak diyorum ama bazen de çok zoruma gidiyor ben de başkaları gibi sevgiyi ilgiyi şımartılmalı haketmiyor muyum artık ne yapacağımı bilmiyorum boşvermişlik yaparsam da hayatımız biter birbirine tahammül edemeyen yaşlı çiftler gibi olmamıza az kaldı o derece özellikle beyler lütfen cevap verin bir erkeğin böyle davranmasının sebebi ne olabilir
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler