Kocam pek ilgili romantik sevgisini gösterebilen biri eş değildir (ben hep öyle gördüm) mesela şu meyveyi aldım sen seversin filmi açmadım seni bekledim vs gibi bunlar güzel şeyler ama yetmiyor insan sevildiğini görmek hissetmek istiyor bi laf vardır ya belki şu duvar da beni seviyordur belli etmezse ben nerden bilicem 😂 yani sorunu çözemedim belki huyu karakteri böyledir belki de sorunumuz büyük farkında değilim bir erkek karısına yatak odası dışında hiç sarılmaz mı öpmez mi iki tatlı söz söylemez mi aklım almıyor sorun bende mi diye çok düşündüm ama bende olmadığına emin oldum çünkü ne yapsam kar etmedi benle evlenmeye can atıyordu düğünü bile erkene çekti vazgeçerim diye korkuyordu o derece ama niye böyle oldu anlamadım çok kez konuştum sordum sorun yok ben seni seviyorum diyor ama göstermiyor işte hep ciddi hep mesafeli bazen sohbet etmeye güldürmeye çalışıyorum olmuyor bir yerlere eğlenmeye gitmeyiz başbaşa bir yere çıkmayız birlikte dans etmek duygusal anlar yaşamak el ele bile tutuşmak hepsi ona gereksiz ve saçma geliyor gibi 😞 her Kadın eşi tarafından dünyadaki tek Kadın gibi hissettirilmek ister kıskanılmak ister ilgiye sevgiye boğulmak ister bense bunların hepsine aç kaldım sevgisizim ilgisizim evlendiğimizden beri bu adam böyle ilk zamanlar gün içinde çok sık arardı şimdiki zamanla tek farkı buydu ya beni sevmiyor ilk günden beri aldatıyor ya da sırf aile kurmak için evlendi benimle 🙁 acaba beni aldatıyor mu ya da hoş mu bulmuyor benden soğudu mu 8 senelik evliyiz bişeyler değerini mi kaybetti sıkıldı mı benden beni beğenmiyor mu acaba çevresindeki kadınlara ilgi duyuyor mu beni başkalarıyla kıyaslıyor mu belki de bana katlanamıyor bile kafamda hep bu sorular dönüp duruyor çoğu zaman bırak ne hali varsa görsün sen de hayatına bak diyorum ama bazen de çok zoruma gidiyor ben de başkaları gibi sevgiyi ilgiyi şımartılmalı haketmiyor muyum artık ne yapacağımı bilmiyorum boşvermişlik yaparsam da hayatımız biter birbirine tahammül edemeyen yaşlı çiftler gibi olmamıza az kaldı o derece özellikle beyler lütfen cevap verin bir erkeğin böyle davranmasının sebebi ne olabilir
Kocamın beni sevip sevmediğini nasıl anlarım?

En İyi Cevap