Kocamın beni sevmediğini nasıl anlarım?

33 yaşındayım eşim 36 yaşında 3 yıllık evliyiz. Eşimi çok severek ve aşık olarak 6 ay içerisinde evlendim. Evlendikten sonra hiçbir özel günü atlamayan eşim sırasıyla doğum günüm, evlilik yıldönümüm ve tanışma günlerimizin hepsini unuttu, hediye almadı hatta bu tarihlerde başka şehirlere gezmeye gitti hem de bensiz. Elimden gelen her şeyi yapmama rağmen eşimi bir türlü mutlu edemiyorum. Yaptığımher şeyi eleştiriyor ve bana sürekli emirler veriyor. Onun istediği biri gibi olmaya çalışıyorum ama onu hiç memnun edemiyorum. Bir zamanlar beni görmek için uykusuz kalan adam şimdi yanımda ben yokmuşum gibi horul horul uyuyor. Görevi dolayısla 2 aydır yurt dışında. Eve geldiğinde koltukta sıızp kaldı. Yanına gidip sarılmak istediğimde çok uykusu olduğunu sçyledi kendimi çok kötü hissettim. Eşim çocuk sahibi olmak istemiyor ve bu fikri hiç değişmeyecek gibi. Uzun zamandır birlikte olmuyoruz. Beni aldatacağını sanmıyorum ama kendimi çok yalnız hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım? Boşanmak çözümse ben artık boşanayım. Seven eş nasıl olur?
Kocamın beni sevmediğini nasıl anlarım?