Aşk İlişkileri Kocama temas etmeden duramiyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Surekli dibinde olup temas halinde olasim geliyo dokunmadan konusamiorum otururken olsun uzanirken olsun mutlaka elim ya da ayagim degmeli ne yapmaliyim dokunmak istemesemde oluyor bu esim cok yilisiksin diyo ama istemsiz oluyor🙄 Güncellemeler+1 yıl ... Kocama temas etmeden duramiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tolga_142 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Ne alaka ya yılışık o senin eşin sana bişey sormak istiyorum 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Boyle dedigi icin kendimi uzgun hissediyorum sorun Yorumla tolga_142 +1 yıl ? Yorumla tolga_142 +1 yıl Burda sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli Yorumla Soran +1 yıl Gizliden cikamam Yorumla tolga_142 +1 yıl Sen istek at lütfen ozl sormak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla tolga_142 +1 yıl Lütfen rica ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Skayet ettm sizi Yorumla tolga_142 +1 yıl Ya bakın kötü bişey değil geri engelle lütfen Yorumla
smileyyy_ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Bu olamsi gereken bişey ve keşke tüm çiftlerde olsa. 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sende o istek elinin altında olsun arzusundandır. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Cok sahiplendim sorma Yorumla İndeepth +1 yıl Yapacaklarını tahmin ettiğim için öyle torum yaptım. Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler yorum icin. Yorumla İndeepth +1 yıl Ben teşekkür ederim. Yorumla
Kaan6565zz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Çok seviyorsun sanırım 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet cok seviyorum istesemde uzak duramiyorum ama bunaltiyorum galina asiri sevgiyle Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Keşke böyle bir eşim olsaydı. Kocan şanslı 😄😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Hayirlisi olsun hakkinda daha yasin gencsin :) Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Evet ya daha çok gencim. Hayırlısı bakalım. Nasıl bir duygu merak ediyorum evlilik. Ne hissediyor insanlar inan herşey merak. İnsan merak ediyor 🤷 Yorumla Soran +1 yıl Insanin basina meraktan geliyor ne gelirse😁 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Aynen walla bir gün kesin tadacağım evliliği nasıl bir duygu merak ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Sorumluluk gerektiriyo guzel ama zor acele etme Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Biliyorum mesleğim elime alınca bakarım artık ne olacak Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Geçende biri sevgilisine çok cilve ediyormuş bende istiyorum sizden başka yok mu? 0 0 Yorumla
asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bende öyle olurdum muhtemelen 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ne kadar süredir evlisin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 3 yillik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin gibi eşim olsun isterim ya ne güzel kocan şanslı ama bazılarıda sevmez tabi Yorumla
Astalavista45 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 96% +1 yıl Şanslı kocan 👍 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bikti adam 😂 Yorumla Astalavista45 +1 yıl Ya olsun bikmaz Yorumla
Honey_mom Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Adam bıkmış 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Cok sevmekde kotu sorma ya:D Yorumla Honey_mom +1 yıl Bizde öyleyiz ya saçam bir şekilde Yorumla
evli34mtl Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Senin gibibkarimda olsa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ne alaka ya yılışık o senin eşin sana bişey sormak istiyorum
Boyle dedigi icin kendimi uzgun hissediyorum sorun
?
Burda sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli
Gizliden cikamam
Sen istek at lütfen ozl sormak istiyorum
Hayir
Lütfen rica ediyorum
Skayet ettm sizi
Ya bakın kötü bişey değil geri engelle lütfen
Bu olamsi gereken bişey ve keşke tüm çiftlerde olsa.
Sende o istek elinin altında olsun arzusundandır.
Cok sahiplendim sorma
Yapacaklarını tahmin ettiğim için öyle torum yaptım.
Tesekkurler yorum icin.
Ben teşekkür ederim.
Çok seviyorsun sanırım
Evet cok seviyorum istesemde uzak duramiyorum ama bunaltiyorum galina asiri sevgiyle
Keşke böyle bir eşim olsaydı. Kocan şanslı 😄😄😄
Hayirlisi olsun hakkinda daha yasin gencsin :)
Evet ya daha çok gencim. Hayırlısı bakalım. Nasıl bir duygu merak ediyorum evlilik. Ne hissediyor insanlar inan herşey merak. İnsan merak ediyor 🤷
Insanin basina meraktan geliyor ne gelirse😁
😂
Aynen walla bir gün kesin tadacağım evliliği nasıl bir duygu merak ediyorum
Sorumluluk gerektiriyo guzel ama zor acele etme
Biliyorum mesleğim elime alınca bakarım artık ne olacak
Geçende biri sevgilisine çok cilve ediyormuş bende istiyorum sizden başka yok mu?
Bende öyle olurdum muhtemelen
Normal bu arzuluyorsun.
Gece oldugunda intikamini al
ne kadar süredir evlisin
3 yillik
senin gibi eşim olsun isterim ya ne güzel kocan şanslı ama bazılarıda sevmez tabi
Şanslı kocan 👍
Bikti adam 😂
Ya olsun bikmaz
Adam bıkmış 😀
Cok sevmekde kotu sorma ya:D
Bizde öyleyiz ya saçam bir şekilde
Senin gibibkarimda olsa
Bıktırma
Evlenince ben: