Kocam beni aramıyor?

Eşimle evleneli 1 yıl oldu eşim uzman cavuş ve başka bşr yerde görev yapıyor eşim sanaldan sosyal medyadan telegram aracıkıyla başka kızlarla konuşmuş onlara bakmış foroğraf istemiş tanımak istemiş ben bunu eski telefonuyla yeni telefonunun gmail hesabı aynı eski telefonu bendeydi Google Arama gecmiş inden buldum cok zoruma gitti ben annemlerde kalıyorum kendi evim aynı şehirde annemle ama yalnız kalmamı istemiyor eşim bende annemler de kalıyordum o gün kavga ettik ona sordum bunları bana cevirmeye falan calıştı bende eve gidiyorum kafamı toplamam lazım dedim gitme izin vermiyorum dur annelerde dedi bende gidicem deidm sözümü dinlemiyorsun bana itaat etmiyorsun dedi bende sen bana yanlış yaptın beni yetersiz mi buluyorsun neden ordan birileriyle konuştun dedim daha kendini haklı cıkarma ya calıştı bie daha görüşmyelim konuşmayalım dedim whatsapımı kaldırdım komple vee 2 gün oldu bür kere bile mesaj atmadı aramadı bende onu aramıyorum gururumu cok kırdı cok üzülüyorum sizce ararmı beni özür dilerimi ben eşimi cok seviyorum ama cok üzdü beni o aramadan aramıcam
Kocam beni aramıyor?