Kocam dışarıdayken hiç telefonuma cevap vermiyor, neden?

Delimisin insnlar sinirlenin ce doğruları söyler ve. Onu dudundugu senle evlendiğinde pişman olduğu belli çok belli bnim esimde sürekli aanesini kız kardeşlerini okdr sahipleniyor laf söyleyemiyor evleneli bir buçuk yıl bni bir kez bille savunmadi onalra karşı anasına inanip bağlı olduğu için Anna kuzusu oldgu için artk bnde kldiramiyorm kiz kardeşine de öyle resmen kız kardeşine para veriyor oda ona saklıyor ben cezaevine girersem bna gonderirsin Diye bnde bunu öğrenince sanane bnim param değil mi dedi verdiği cvpa bakarmisimz ben ihtiyaçlarımı bile soylemiyorm eğer alamazsak üzülmesin diye adamın yaptığına bak onla boşanmak istedigimi söyledim sen yerki işte dedi cnku kafasını dolduruyorlar sevgiliyken evlenmek için ölümü göze alırdık şimdi ne Halle geldik barışincada sinirdesn söyledik diyor ama yemezler keşke çocuğumuz olsaydı en azından onu bana aratmazdi eşimi çok seviyorum ama ailesi icin bna. Yaptığı haksızlıkları kardeşiyle ortak yalanları arkmdan iş sevirmeleri. Allah sizi bildiği gibi ypasin sizce ben ne ypiyim bide bu aralar çok dışarı çıkıyor hep evde tekim diye bnim için kalıyordu yalan yok ama şimdi saat12de çıksa 7. ya da 5te geliyor ha birde evlendigimizden beri disardayken hıc telefonuma. Bakmıyor nednnn sizceeeeeee hep görmüyor ama asla inanmıyorum📍

Aldatıyor
Eve gel demenden korkiyor
Konuşmak istemiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kocam dışarıdayken hiç telefonuma cevap vermiyor, neden?