- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadece para ile çözülecek bir şey değil ki.
Paran var ama bitmiyor ki.
İsteklerin yerine hep yeni bir istek geliyor.
Hep önüne bir koşul sürülüyor.
Çünkü insanoğlu seni bir diğeri ile kıyaslama peşinde.
Hep bak bunlar bunu almış , şunlar şuraya gitmiş.
Kişi kendi istediği için değil , bir başkasından gördüp kıskandığı için istiyor, talep ediyor.
Bunu sadece tek bir cins de yapmıyor.
Evlilik öncesi yazılan listeleri hatırlayalım.
Biraz kaba olacak biliyorum
Affınıza sığınarak yazmak isterim.
İnsanoğlu parayı mutluluğa bu kadar bağlarken ve bunu gösteriş için yapıyorken.
Ayakta kalmak , hayata tutunabilmek, mutlu olabilmek sizce ne kadar mümkün.
Realist olmak lazım.
İnsanın kendine değer biçmesi sizce ne kadar ahlaki bir durum.
Eskiden başlık parasına laf ederlerdi, çağ dışı diye.
Şimdi yaşanılan şeylerin (başlık parasından) ne farkı var.
Gerçi biraz var aileye veriliyor diyeceksiniz o da doğru.
Kendini güvende hissetmeyen insan, kendini garantiye almak ister.
Gerisi sadece bir yalan.12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Çizgim hiç aynıydı
Bozmak isteyen elbette oldu ama başaramadılar.
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgili parasız da yapılır. Üniversitede iken poğaça simit falan takılırken sevgilimiz oldu. Yaş arttıkça daha belirginleşiyor tabii maddi durum.
Yalnız bir şeye değinmek istiyorum;
Ne kadar paralı da olsan, senden bir üst seviyedeki kişinin sevgilisine nasıl şeyler yaptığını görüp kıyaslama yaparlar ve senden hoşnut kalmazlar.
Bu iş böyledir.
Her neyse..
Parasız insan sevgili yapar ama ömrü kısa olur. Paralı da yapar ama onun ömrünü de sevgilisinin kıyaslama olayı belirler.10 Yorumla
+1 yılNe kadar parası olmayan birinden bahsediyoruz 🤔 yemek yemeye götürdüğü yer falan çok önemli değil de bir sinemaya götürecek kadar bile parası yoksa sevgili yapmasın. Ortak paylaşım olmadan nasıl tanıyacağız birbirimizi. Gerçi sinema ortamlarının amacı yozlaştırıldı artık çok ama olsun 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Sahil kenarına gidersin kayalıklara oturup çekirdek citlersin bide içecek hem temiz hava hem koyu muhabbet daha ne istiyorsun. Sinemaya sokup daraltican adamı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoo tr de hiç kimsenin parası yok hiç kimse zevkinden geri kalmıyor
11 Yorumla- +1 yıl
hım hım öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u +1 yılparası olmayan erkek sevgili yapamaz maalesef.. zaten parası olmayan erkeği annesi de sevmiyor gerçekler bunlar.. hadi sevgili yaptı diyelim nasıl evlenecek.. kadınlar gelirin iyi olmasına hatta geliri bırak.. yeterli parası yoksa bile işi olmasına bakmıyorlar
20 Yorumla
+1 yılÖyle bir dönemdeyiz ki sanki parası olmayanın yaşamaya hakkı yokmuş gibi geliyor ama hani her şey para değildi? Son yaşadığımız ülkecek büyük sıkıntılar aslında her şeyin ne kadar da para olduğunu gösterdi gibi. Ellilerde kırklarda yaşayan insanlar şimdi para için dönen muhabbetleri görseler ne düşünür ne hissederdi merak ediyorum. Bknz. Irağa giden İngilizin Iraklı çoban ile olan hikayesi ve Arapların çil çil altınla olan imtihanı... Şu an neredeyse nefret derecesine ulaşan duygular beslediğimiz yeri geldiğinde kınadığımız insanların karakterine büründük. Ah be para nelere kadirsiin. Var var olmaz mı..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılParasız da sosyelleşebilirler yeterki karşısindaki kişi anlayışlı olsun ama erkek param yok yok diyip her fırsatta sızlanirsa, bu iliskiyi etkilerse evet sevgili yapmaya hakkı yok

Önemli olan yer değil yanindaki kişi..
25 Yorumla- +1 yıl
Bi kere böyle resimdeki gibi yemek yerken çevreden üşüştüler yanımıza sokulup filmi izlediler rahatsız eden çok oldu gençler falan sonra uyardım içlerinden biri laptopu çalıp kaçtı onu kovalarken bi başkasıda kız arkadaşımın omzundan sütyen askılıgini tutup sürükler gibi koparircasina çekip koparıp kaçmış onun peşine koştum yakalayamadım kız arkadaşım yakalayamadım diye bana iki gün trip attıydi
- +1 yıl
Ne yaşıyorsun sen 😃
- +1 yıl
Fotoğrafi görünce anilarım canlandı moralim bozuldu
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u +1 yılPark Hyun Shik'i koymuşsun.
Parasız olduğu için sevgili yapmaktan kaçınan erkekler olduğunu görmüştüm. Daha doğrusu pek çok erkek yorumlar da kendini bu şekilde ifade etmişti. Parasız erkek sevgili yapabilir bence ama parayı bulana kadar evlenmemeli.
12 Yorumla- +1 yıl
Parasız geçinemezler maalesef.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılParası olmayan erkeği kimse sevmez annesi bile..
İnsan önce kendi ayaklarının üstünde durmasını öğrenmesi gerekir ondan sonra sevgili yapacak.
Ha yok dersen ben Direk Sevgili yapayım da ben sevgiliden gecinirim zaten para harcamama gerek yok. Dersen o zaman çok ayıp etmiş olun.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabiki olmaz olur mu bir ilişkide maddiyat ön planda tutulursa o ilişkiden hayır gelmez zaten birlikte el ele verilip parada kazanılır herseyede sahip olunur yeterki o elini bırakmayacak insanlar çıksın karşına 😊 ben mesela zengin koca peşine hiç düşmedim aldığım adamı zengin ettim
24 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun valla ne diyim.. Parasız erkek bulunurda bir şekilde olur da , senin gibi düşünceli kadın bulunmaz.
- +1 yıl
@Lübbetülaynnnn teşekkür ederim 🙏 bunun da gerçi bir karşılıgınını görmedim. Ne kiymetimiz oldu nede değerimiz de neyse bunlar derin mevzular yaşamak tecrübe etmek gerekiyor
- +1 yıl
Öyle olur genelde kıymet bilinmez. Yaşamayan bilmez , seni çok iyi anlıyorum. Rica ederim ne demek 🙏 O senin güzel kalbin ❤️
- +1 yıl
@Lübbetülaynnnn orası öyle haklısınız 👍 çok teşekkür ederim sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🙋😊
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Genellikle öğrenciler sık yaşanır, sevgili yapabilir sonradan iş hayatına atanır normal haline döner.
21 YorumlaMaalesef yok dostum. Her ne kadar sevgi para üzerine kurulmaz desem de insanlar para üzerine sevgiyi aşkı koyuyor.
Çok basit. Birini seviyorsun ve sevdiğinle evlenmek istiyorsun.
Evliliğin fiyatı 1 milyon₺. Bu sadece eşinle birlikte evliliğiniz ilk gününe adım atmak için ödemen gereken tutar.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kimse kimseye kandırmasın. Hakkı olur diyen kişiler parasızlıktan hiçbir şey yapamadığınız görünce o zaman fikirler değişiyor. Mümkünse maddi gücü olmayan hickimse sevgili yapmasın. Hayal dünyasında yaşamıyoruz maalesef. Maddiyatsizliktan ne kadar evlilik bitiyor
13 Yorumla- +1 yıl
Bu yetersizlik hissi değil gerçeklik. Ne zamana kadar erkeğin parasızlığına dayanılır. Her gün park ve bahçelerde sürünerek nereye kadar devam ettirilir. Sürekli param yok kelimesine yürümekten başka hiçbir aktivite yapilamamasina ve daha birçok şey. Para günümüzün vazgeçilmez bir eşyası.
+1 yılPara lazım bence. Pantolonu olmayan erkek kim bakar. 10 üniversite bitirdim. Üstümde elbise yoktu. Çok kız dalga geçti. bir tanesi anlamadi. Para her şey kadın için. Görmedim ben parasız erkekle birlikte olan kadın. Para Allah'tir yeri gelince. Bir adliyeye gidersin 5 TL olmadığı için fotokopi çektirmesin. Kadın dalgasını geçer senle. Bilmez ki ne emekler verdiğini. Lanet olsun.
10 Yorumla
+1 yılYapabilir tabiki neden olmasın. Ama ayakta kalamaz özellikle günümüzdeki bu durumda her şey pahalı. Karakterli düzgün biriyse saygılıysa sevgili olur ama işte sonrası olmaz. Nasıl dışarıda vakit geçirip bişey yapacaksın? Evlilik desen zaten imkansız gibi bişey. Evet para her şey değil ama olmayınca da olmuyor 🤦♀️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılBu işlerin para ile falan ilgisi yok. Adamın tipi düzgünse, giyimine biraz da olsa özen gösteriyorsa, keko değilse her türlü kendi statüsünde ya da üst statüde birilerini bulabilir.
Her türlü isterse yapar. Daha iyisini de bulur. Parası olursa daha üst seviye birilerini de bulabilir değişir bu.
10 Yorumla
+1 yılElbette ki var. İnsanın aşkı ve güveni karşılıklı bulduğu ve yaşadığı insanla paraya ve maddiyata boyun eğmeden aşkını yaşaması en ideali bana göre. Sonradan sevgilisiyle zengin olmaları da mümkün, daha bile güzel olur kesinlikle ✔️
11 Yorumla
+1 yılİlişkilerde maddiyat kadar saygı ve sevgi de önemlidir. Maddi durumu düşük olan bir erkek de sevgili yapabilir, ancak bu ne kadar ileri gider bilemeyiz. Sonuçta bu işin ileride nişanı, düğünü de var ve bu da ciddi maliyet demektir. Her ne kadar maddi durumu düşük olan bir erkeğin de sevgili yapabileceğini düşünsek de, ilişkilerde erkeğin daha üstün olması gerektiğini düşünüyorum, aksi takdirde huzursuzluklar meydana gelecek ve ilişkiyi etkileyecektir.
10 Yorumla
+1 yılVar tabii ki,
Bu diziye bir zamanlar aşıktım resmen görünce tuhaf hissettim şimdi😄21 Yorumla- +1 yıl
Yani senin dediğin anca dizilerde olur diyorsun 😄
+1 yılVar neden olmasın ki?
Erkekler şunu anlasin artık kızların geneli cidden bir erkeğin maddi durumundan çok onun sevgisine bakar22 Yorumla- +1 yıl
İşte geneli dedim o yüzden, ne olmuş herkes menfaatsiz Sevse birbirlerini çok mu zor
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kızlar gezmeyi eğlenmeyi seviyor milyarder olmana gerek yok hergün para harcamanada seni seven değer veren anlayışlı biriyle olur anca.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen severim de bendede yok para sjdj fakir fakir geçiniriz ahsh başkası sever mi orasını bilemem
21 Yorumla
+1 yılYemek saatinde evine bırakıp karnını doyur doyurunca seni alırım denmesini mi istiyorsun yani? Bari insanı ihtiyaçları karşılayacak kadar parası olsun. Yoksada neden çalışmıyor serseri kaldırım mühendisi mi bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılFakir oğlan zengin kız dizisine mi başladın bilmem ama hakkı var dert etme. Yeter ki sen kızın yanında da böyle fakir edebiyatı yapma bdbdjdjd
Sen kendini edersen millet üstünden dozerle geçer. Dik dur yıkılma dbdbnd11 Yorumla- +1 yıl
Kendini ezersen*
Parası olmayanın yaşamaya bile hakkı yok, bakma parayı sevmem diye gezenlere, para olmazsa adam yerine koyan olmaz. Dünyanın durumu şuanda bu, paran varsa varsın.
10 YorumlaAhajsjsj bu ne saygısızlık, utanmazlık. Ne münasebetle sevgili yapacakmışş otursun evinde 😂😂 (inş dalga geçtiğimi anlarsınız da linçlemeye kalkmazsınız)
10 Yorumla
+1 yılYok (yankılı)
Şaka şaka
Karakteri iyiyse, gerçekten kızla ilgileniyorsa, kız da onu seviyorsa biz karışmıyoruz.
20 YorumlaBu nasıl soru ya seven her şekilde sever ayrıca çalışarak para kazanabilir yani kimse padişah tan doğmamış sonuçta herkesin dengi illaki vardır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİliṣkiler zaman ve emek ister bunlar için de para gerekli tabi para olmadan da olur ama o zaman da huzurdan çok tatsızlıklar yaṣanır
10 Yorumla
+1 yılKimsenin parası yok. Bu kafada olan insanlar hep yalnız olur yoksa. Gerçeklere gözlerini kapatmamalı insanlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Parayla bulunan sevgiliden zaten hayır gelmez
Önemli olan seni olduğun gibi kabullenip senle olması farkı orada olur zaten10 Yorumla
+1 yılBir erkek senin güzelliğine bakmıyorsa gerçekten seviyordur, bu da onun gibi bir durum. Seven insan için kusurlar pürüzsüz olur.
10 YorumlaMutluluk paranın sağladığı tek seçenek değildir, para da hayallerimizi temek ihtiyaçlarımız için karşılamak için vardır.
10 Yorumla
+1 yılLee Min Ho’yu görünce aşkım depreşti. Ne manyaktım şu diziye be. Soruya gelecek olursan neden olmasın ki?
10 Yorumla
+1 yılGerçek sevgi için maddiyat önemli olmaz. Paran olmadığı halde bir kadın seninleyse seni gerçekten seviyordur.
10 Yorumla
+1 yılKişinin parayla ne zaman tanışacağını Allah bilir.
Bu sebeple tavsiyemdir; kriterlerinizin arasında para hiç olmasın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılNekadar saçma Bi soru aşk sevgi sevda parayla olacak şey değil
Kerem. mecnun. ferat bunlar zengin miydi
?10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılPara önemli bir değer lakin her şey değil, sadece parası olanlar mutlu olsaydı zenginler boşanmazdı dimi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte, maddiyat önemli bir kavram. Fakat aşk da, karşıdaki kişinin; para seviyesine göre gerçekleşen bir olgu değil.
10 Yorumla
+1 yılYoktur tabi. Dabirizedyan diye bir adam var. Çok parası var etrafında 10 tane kız. Fakir aldatırsa ırz düşmanı, zengin aldatırsa playboy.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/n2pAa2r77VsBuyrun cevabınız efendim.
10 Yorumla Kız güzel olmak zorunda ise erkeğin de parası olmak zorunda
20 Yorumla
+1 yılParası olmayan kadın da yapmamalı. Para çok önemli bu zamanda maalesef.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılşimdiki erkekler asıl kadın parası yiyor :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliyken olurda beraber idare edilir, ama iş cidiye binerse evlilik falan yani birde çocuk olursa, kimse kusura bakmasın da, Sevgi karın doyurmuyor ne yazıki doğru olan bu.
20 Yorumla
+1 yılParayla değil karşındaki kişiyle sevgili oluyorsan olunur
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoktur, yani işi olmayan birinin bence sevgilide olmasın bı zahmet kız kendine göre bı parası olur, ama erkeğin bence parası olmalı tip önemsiz. ama para veya bı işi olacak ki evlencez
20 Yorumla40 kiloluk zarganaların bile sevgilisi var parası olmayan erkeğin sevgili yapmaya tabi ki hakkı var
10 YorumlaMümkünse şu an yapsin yarın birgün parası olunca gözü açılır kaçar 😂😂😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılHakkım var mı diye bir sn düşünmeden herkese yürüyen üstüne aldatanları gördüm.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılParası olmayan erkeği anası bile sevmez maalesef bu durum böyle
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence maddi durumu ve buluşma imkanı olmayan kimse sevgililiğe girişmemeli sonra çok üzülürler
10 Yorumla
+1 yılSevgili yapmaya hakkı var tabiki ama lütfen parası olana kadar evlenmesin iki tarafa da
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Maalesef yok ama hak veriyorum da yani kimse parasız biriyle sürünmek istemez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yapmak... Neyden yapacağına bağlı. Platinyumdan, altından, zümrütten yapacaksan, elbette paran olmalı. Çamurdan ya da başka şeylerden yapacaksan paraya gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocam sana nasıl ulaşabiliriz. Mesaj kutusu kapatmışsın da. Senin ulaşma şansın var mı siteyle ilgili
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Bence parası olmayan bir erkekle hiçbir kadın sevgili olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParası olmayan erkeği ailesi bile sevmez cümlesi geldi aklıma dnsndj
10 Yorumla
+1 yılHerkes yarışa aynı çizgiden başlamıyor eğer kazanmak istiyorsan, ki bu tamamen örnek olduğu için böyle örnek verdim, çok yorulucaksın arada fark olucak yani
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUcunda evlilik olacaksa para lazım ama sevgililik gibi boş beleş takılmaysa gerek yok
10 Yorumla
+1 yılbelli başa yaşa gelmiş ve parasız pulsuz geziyorsa sevgili falan yapmasın, gitsin iş bulsun önce
20 Yorumla
+1 yılHiç Alakası yok ben dönerci bir adamı sevdim Evlenirken de hiçbir şey talep etmedim Altın hiç istemedim yine kıymetimi bilmedi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇalışıp para kazanamayan ya da bu yaşına kadar bir meslek edinememiş erkek bi zahmet sevgili de edinmesin. Önceliği parasını kazanıp yatırım yapmak kendini güvence altına almak olsun. Daha sonra sevgili de yapar.
20 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne