Para belki her şey değil ama çok şey.. Özellikle erkekler fakir olsanız sevgili yapmayı düşünür müsünüz?

Para belki her şey değil ama çok şey.. Özellikle erkekler fakir olsanız sevgili yapmayı düşünür müsünüz?

Var tabi ki ama karşısındakinin beklentilerini bilerek ona göre bi partner seçmeli kendine. Herkes parayı önemsemiyor diye bi şey yok ne yazık ki. Bugün bi kadın da aynı şekilde kendi ekonomisini düzeltme peşinde olmalı. Erkek bana bakar kafasıyla yaşanmaz. Kaldı ki erkekler de tek maaşla geçinilmeyeceğini bildiğinden az buçuk kendi kazancı olan birini isterken çok da garipsenmemeli bu durum
Sevgi karşılıklı olunca evlenmek kadar kolay birsey yok. ama Özellikle kadınlar erkek zengin olsun anlayışında çünkü Türkiye de evlenme yükü çalışma tüm sorumluluklar erkeğin üzerine yıkılmış durumda. Kadın ve erkek çalışıp zorlukları asarız niyetini pek göremiyorum. Bu hayatı lüks yaşasan daha mı iyi olur acaba ben sanmıyorum. Evlenmenin önündeki en büyük engel altın bilezikler kız istemese ailesi istiyor. Zaten bunları alabilse adam evlenecek bazı adetlerimize ara vermeliyiz çünkü ekonomi bozuk
Yapmasın bir zahmet..
öğrencilik yıllarında parasızlık tamam okey lise yıllarında iyi hoş da..
Kazık kadar yaşa gelmiş adam hayatını oturtturmamış hala üç kuruşu hesaplıyorsa sevgili de yapmasın.
Herkes dengine bakarsa sorun olmaz.
Birazda hayatta hep istemek yerine ‘ ben ne katacağım karşımdakine ‘ diye düşünmek lazım.
Sadece para da değil , kültürel ailesel yaşam tarzı denkliği de şart olmalı.
Rica ederim doğru yazdıklarınız, bu kadar düzgün ifade edebilirmiydim bilmiyorum ama bu tarz bir yorum yapsam hemen sen zenginsin tuzun kuru cevabı alır ya da materyalist görünürdüm... Yıllar önce seren serengil bir radyo programında genç bir Boğaziçi Üni. Öğrencisi bir kıza aşık olduğunu kendisinin parasız ama kızın okula üstü açık mercedesle okula geldiğini askina karşılık bulamadığını söyler. Serende altın çatal bıçakla döner yiyemezsin gibi bir laf eder yas ilerleyince anlıyorsun zaten. Hadi öğrencilik zamanı anlaşılır ama cidden kazık kadar insanlar hayatında bir yerlere gelememiş bunu da ailesine çevresine yükleyip sevgilisiyle sahillerde oturup parasız gezmeyi dusunup buna da ilişki sevgi aşk diyenler var.. Hersey az çok dengini tamamlamali diye düşünüyorum.
@Saddov doğru seçimdi ama ✌️😎
Evlenmiyorlar sonuçta sevgilisi olabilir ama parası yoksa evlilik düşünmesin lütfennn :d
Napalım malum Türkiye şartları :d
Cevap
19Cevap
Sevgili olmayı erkeğe ya da kadına ki genelde erkeğe yükleniyor maddi yük, bu şekilde görmek çok kötü bir şey. İki tarafta çalışır durumdaysa eşit olmalı her şey. Kadın bile işsiz olduğu zaman sevgili yapmayı düşünmese daha iyi.
Hayır yok gibi
Maddi durumu olmayan adam dışarı çıkamaz, sosyallesemez, var olan zamanını hayatını idame ettirebilecek parayı kazanmakla harcar. İnsanın birincil ihtiyacı beslenme barınma uyku gibi ihtiyaçlardir. Bunlar için de para gereklidir. Aşk sevgi gibi şeyler bunlardan sonra gelir. Dolayısıyla zamanını ve parasını birincil ihtiyaçlarını karşılamak için harcayan insanların sevgili yapmayı düşünecek durumları yoktur. Mesele hak meselesi değil yani. Kadınlar için de bu böyledir sadece erkekler için söylemiyorum.
Görsel müthiş 👍
En parasız olduğum dönemlerde hep sürprizi ilişkiler yaşadım. Para benim ilişki şansımı arttıran bir durum hiç olmadı.
Önemli olan kişinin potansiyelidir. Potansiyel varsa, maddiyat pozitif etki de yapabilir, bazen negatif etkisi de olabilir.
Yaşım olmuş 25, bu saatten sonra bir park köşesinde oturup vakit geçirecek değilim. Sevgilim olacak kişinin ise ne annesiyim ne de babası, tüm masraflarını karşılamak gibi bir aptallık yapmam.
Maddi geliri olan, maddi özgürlüğe sahip bir kadınla sevgili olmayı tercih ederim.
Bir gelirim olmasa, maddi durumum kötü olsa sevgili işlerine gitmezdim. Para eşittir yaşam, aktivite.
Hayatları para olmuş bazen geç anlıyorlar sonra keşke kuru ekmek olsada mutlu olsam diyorlar , tabi iş işten geçmiş oluyor haliyle.
dış görünüş , para , egonuz batsın be , mutlu olmayı hiç haketmiyorsunuz , zaten bir süre sonrada olamıyorsunuz, boşanıyorsunuz.
aslında eşit her şey maddi yük tek erkeğe yüklenmemeli diye düşünüyorum ben ancak genel kanı erkek her şeyi yapar kadın tadını çıkarır mevzusu olduğundan bu durum çıkmaza giriyor
şu devirde kazık yemiş ve kafası atılmış kızların yoğunluğunu baz alırsak ya da zor aile geçmişlerini, büyük çoğunlukla zor. bir kesim ise elindeki sen ziyade çalışkan olup olmamasına bakıyor sonuçta para gelir gider
Türkçeyi katletmişim seri cevaptaydım özür dilerim.
"Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner." diye atasözümüz var sonuçta. Yarın ne olacağı belli olmaz önemli olan anı yaşamak 🥳🥳🥳
Sevgili demek yemek, gezmek, içmek.. Bunnlar da hep para. Cebimde param olmayınca ne yapayım sevgiliyi
7/24 sevgiliye mi ödeteceğiz asalak değiliz cağnım
Eyvallah ciğerim
Eskiden böyle lüks yaşam tarzı yoktu. Parkta oturup simit yerdik..
Maalesef para olmayınca sevgili olması da çok zor nede olsa buluşuyosun illaki Cafe ye gidiyorsun karşındaki insan da hesap ödeyen bir insan olsa dahi senin de ödemem gerekeçek yani burada bile para mutluluğu alır kardeşim
Çalişiyosa sıkıntı yok bence paranın ne kadar olduğunun
Kim koydu o kuralı, türkiyede yaşaması şartında şu durumda belki biraz dikkat edilebilir..
Knka adam olsunda maddiyat kolay be cepten ziyada artık adamlıga bakıyoruz
Paranız yoksa sanal sevgili yapın arkadaşlar. Çok masrafsız oluyor
Hayatta paranın satın alamayacağı şeyler de var aşk gibi sevgi gibi güven gibi huzur. Gibi. Bunları parayla satın alamazsınız ve bir insan duygularini para için satmamalı
Bence maddi durumla sevgili yapmanın alakası yok. Sonuçta illa birlikte her gün kafelere gidilecek veya hep lüks yerlerde gezilecek diye bir kural yok. Bunlara bakmamalım
maddiyatı hiçbir zaman önemsemedim ama sözüm sana değil maddiyatı önemseyen kızlar her zaman el üstünde tutulur da bizim gibiler değer görmez. hadi eyvallah 🙋🏼♀️
Var. Ben maddiyata bakmam, her kadın bakacak diye de bir şey yok. Yani tekniken yapabilirler her şey para demek değil.
Birlikte el ele verdikten sonra hiç bir şeyin önemi yok yeterki kalbi gönlü zengin olsun para bir şekilde bulunur.
Tr de haram kardeşim maddiyat durumu olmayan insanın yaşamaya da hakkı yok bu millet böyle bir zihniyete sahip adamım elinden alırlar o kadını
Eskiden bende öyle sanardım , parasız biri olarak. Yanıldığımı sonra anladım. Doğru , ne istediğini bilen insanı bulursan paraya bakmaz.
İnsanları şöyle bı oturup gözlemleyen bunun cevabını bulur..
Bence iki insan el ele verdikten sonra herşeyi hal edebilir
resim beni benden aldi 😢
Yooo var ama evlenip çocuk yapmaya hakkı asla ama asla yok
Benim Dayıoğlu memur. 12 yıllık kız arkadaşı vardı. Çocukluk arkadaşı ha evlendiler evlenecekler derken kızda atandı. Kız parayı görünce ondan ayrıldı.
Parkta oturup çekirdek yiyecek kadar zengin olsun bari
dusunmuolar moruk ben param var yaris motorum var yine yapamiorum.
pic degiliz ondan
Zengin ve olgun kadınlar değerlendirilmeli bence
Diğer türlü uzun vadede sıkıntı olacaktır
Sana ne derler genelde
-pistt
-banada miya😂😂😂
Tembel adamın hakkı yoktur.. Az kazansın ama bir şekilde ekmeğini taştan çıkartsın..
Asıl onlar daha çok sevgili yapıyor. Kapıcının oğlunun bile sevgilisi var (çocuk çirkin zargana) üstelik paraları bile yok awk.
Zaten aç geziyon kızda mı aç gezsin 😀
😀
Tabii ki var maddiyat hayatta tabii ki önemli ama herkesin sevip sevilmeye ihtiyacı var bu hayatta
Ben şahsen ne tipe ne de maddi duruma önem veririm benim için en önemlisi düşünceleri, düşünce yapısı ve karakteridir. Zaten genellikle hoşlandığım kişilere düşüncelerinden, konuşmasından tutulmuşumdur.
Niye olmasın ki bence saçma kalbi iyyiyse gerisi önemli değil
olabilir ama nereye kadar karsi taraf idare edecek
Maddi durumu olmayanın kalbi yokmu Sevgi parayla ölçülmez ki
Bi yerde patlar olsa bile yürümez
Güven sevgi paramı
yerim kedisleri :D bence var olmali
Var parasızda bir seyler yapılabilir
maddiyat hiç kriterlerim arasında olmadı
Ne alaka canım olur tabi
hakkı yok yapmasin elbette
Hayatta herkesin bir dengi var
Yok. Parası olmayanı ancak annesi sever.
Nayn olmasın bi zagmet fakirle işim olmaz
Ee varda evililik mani gerektiriyor
eskiden çimlerde oturulur hayaller kurulurdu yeğen
Sevgili ve maddi durum 🤔
Bağlantı kuramadım
Alakası yok
Tabikide hakkı var
Erkekse evet
Görsel beni üzdü aww
Hayır yok
Yokkk!!!
Tabii ki var