Ülkemizde durumlar öyle bir noktada ki, iş güç yokken, para yokken sevgili yapmak kişiyi bence çok büyük baskıya sokabilir. Bu sıkıntılı, sizce işi olmayan, parası olmayan sevgili yapmamalı mı?
Parası olmayan erkeğin sevgili istemeye hakkı yok mu?
Maslowun ihtiyaçlar hiyerarsisi gereği insan önce temel ihtiyaçlarını ve güvenlik ihtiyacını karşılamaya programıdır. Bunlar tamamsa aşk ve sevgi ihtiyacini karşılamak için adım atmaya başlar. Aşk ve sevgi karsilandiktan sonra da sırada statü ve saygınlık ihtiyacı geliyor.
Şimdi para burada nerede diye soracak olursak temel ihtiyaclar ve güvenlik ihtiyacının karşılanması seviyesinde önemlidir diyebiliriz. Bunları sağlayacak kadar parası olmayan erkeğin aklına sevgili edinmek veya evlenmek gibi şeyler gelmez en fazla cinsellik ihtiyacı için kadın ister. Temel ihtiyaclarini karşılayacak parası yok diye karısını satan veya sıkıntı yüzünden eşini sevgilisini öldüren erkekler var bu ülkede. Normal bir erkek bu durumda iliski istemeyeceği gibi psikolojisi bozuk erkekler de bu durumda yine kadınları suçlayıp paragöz k, aşar suclamasi yapabiliyorlar. O yüzden kusura bakmayın ama maddiyat konusunda belli bir noktaya gelmemiş erkekle olmaya çalışmak pek doğru ve güvenli olmaz. En fazla o erkeğin anlık cinsellik objesi olursunuz ki bu niyette olan kızlar da zengin erkeklere meze olmayı seciyor.
Normal bir işte çalışan ve kazandığı para az bile olsa doğru harcamaya dikkat eden erkeğin bu seviye altında kalması zaten pek mümkün değil. Para konusundaki detay bu şekildedir.
Mesele ekonomik özgürlük kazanmış olmak yani. Yoksa kimse size gidin çok zengin olun altinizda illa lüks araba olsun en lüks yerlere gidebilin demiyor. Bunları arayan kızlarla da zaten sizin işiniz olmasin akıllı olun. Motor paragöz k, aşar gibi sıfatları da onlara yakistirin, sosyal ortamlara karışmaya bile yetecek paranız yok diye sizden haberi bile olmayan ve sevgili olamadiginiz kızlara değil.
Bu durumda aynı şekilde asgari imkanlara sahip olmayan kızların da sevgili edinmesi, edinse bile uzun sürmesi veya evliliğe evrilmesi mümkün olmuyor.
Ben 5 parasız adamların kızlar tarafından paylaşılamadığını çok gördüm. Zeki ve ağzı laf yapan erkek her türlü sevilir ama sıkıcı konuşmayı bilmeyen erkeği kimse istemez. Onlar da sorunun parasızlık veya tip olduğunu zanneder belki aynı kişi daha zengin olsa onunla sevgili olmak isteyen paragözler olurdu o ayrı konu ama asıl mesele sevilecek bir yönünün olmaması.
Şöyle anlatayım 70 lk viski 400 ₺ İyi bir araba 570 bin ₺ Ev 890 bin ₺ Asgari ücret 4250 ₺ Düğün vs desen 300 bin ₺ Sonra da Ak kafalar Müslümanım der Millete şatafatı, gösterişi aşılar san azdırır kudurtursan Ayşe olur paişe Çok eski bir video vardı Kız koca koca diyordu ağlayarak evlenemediğini anlatıyordu. Şimdi o kız lar yoksul biri ile niye olsun Bu adam cebin de para sı bir güvencesi olacak üstüne bir de uzun boylu yakışıklı güçlü feet olacak kadınlar her zaman çok şey ister çok da yalan söyler
Ne alakası var ya :( parası olmayan gezmesin parası olmayan sevmesin parası olmayan yaşamasın diyelim de tam olsun. Parası için beni gezdirsin diye sevgili yapmak isteyenle sevgili olmasın yeter. Millet öğrenciyken sevgili yapıyor iki tarafında cebi boş oluyor genelde
Babaları var onların ben hayatımda hiç hem yoksul olsun hem de parasız Erkeğin yanın da kız görmedim hep son model Lüx arabalar da ya da canti barlar da olanlar da kız var 😂
Senin hayatın hep lüks semtlerde yerlerde geçmiş o zaman kanka. Bu ülkede bi askeri ücretle evlenip çoluk çocuk bakan çok insan var. Cebindeki paraları birleştirip simit ayran alıp parkta akşama kadar takılan bi dünya genç var.
@Tazmanyacnvr O hikayeyi geçsen. Asgari ücret ile evlendi dediğin insanların çoğu 2000 li yıllarda 2009 da ekonomi iyi iken evlendi. O simit vs Gibi olayları kızlar kendi arasın da yapıyor çoğu da 15 onları da intertte vs görüyoruz. Konu Kadınlar Konu Erkekler de değil. Konu gerçekler Gerçekler Ben En lüx hayatı da yaşadım En sefil hayatı da Edebiyata gerek yok O zengin semtler sizin Ben kerpiç evden geldim Lüx hayatı boyunca da Gördüm Paran varsa herkes sana Kul yoksa Her kes sana düşman
Kim ne derse desin gerçek aşk var. kaç tane fakir insan biliyorum evlenen altın alamadılar ikinci el eşya veya komşular verdi. ikiside markette çalışıyor bir yakınım evli geçinip gidiyorlar zorluk cekselerde hayattan ümidini kesmiyor güçlü insanlar örnek olsun buradaki mizmizlara
Kadını yoklukta erkeği bollukta tanırsın. Parası yok diye sevgilisiz kalacak değil insan bunlar ayrı şeyler ama erkek kadın fark etmez çalışmayı bilmeli. Eli iş tutmalı. İşte ondan sonrasında görelim bakalım hak edilmiş mi edilmemiş mi🙃🙂
Açıkçası hayatımda 2 kere oldu bu durum. Bu da üçüncüsü. Gerçekten şaşırdım. Şu an hayat gerçekten sürprizlerle dolu lafını bir kere daha hatırladım. Neden şaşırdım çünkü vereceğim cevap ile birebir aynı olan cevabı vermişsin. Bana da yorum yapmak yerine sadece katılmak kaldı 🙂
niye olmasın var tabi ki. sonuçta parasızlık bir seçim değildir. süreçtir. eğer sorumluluk alabiliyosa el birliğiyle her şey çözülür. hesabı ödemek zorunda değil ama kendi başına bir şey yaparken para harcaması gerekiyo bunu bilerek çalışırsa olur
Parasız erkeği idare edersin aynı erkek parayı bulunca ilk seni postalar o yüzden paralısını bulup iliğini kurutacan yiyecen çatır çutur. Kim ağzına ederse kıymetli o oluyor tecrübeyle sabit.
Direkt parası olmayan demek haksızlık olur şahsen bir erkekten maddi hiçbir beklentim yok her şeye sahibim çok şükür. Ama denklik meselesi olduğunu düsünüyorum. Çünkü benim iyi bir işim geleceğim ve yaşantım olacaksa karşımdakinin de olmalı ki bana ayak uydurup beni anlayabilsin
Erkek genleri gereği çalışmak zorunda çalışan erkek eğer işinde basariliysa parayla alakalı zaten sıkıntısı olmaz. harcamayi bildiği sürece kimse parasız kalmaz. zaten parası yoksa işte başarılı değildir işte başarılı olmayan erkek hiç bir şeyde başarılı olamazzzzzz.
Valla parasız erkek yoktur , çalışmayan erkek vardır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla 3 yıllık sevgilimin beş kurusu yoktu tavuk donercide yediğimizi hatirlarim kaç kere Harcamasin diyr tokum dediğimi Şu an ASELSAN da calisiyor ama birlikte degiliz
Sadece erkek icin degil bu kizlar icinde gecerli. Calismiyorsan kesinlikle seninle sevgililik bile dusunmuyorlar. Atanmadiysan evlilik falan hak getiree. Ben issizken kimseyle gorusmuyordum bile.
Katılıyorum. Para mevzusu çok fazla abartılıyor bence. Tüm kadınlar paraya bakıyor diye bir şey yok. Genelleme yapmak yanlış. Bakanlar ise, servet avcısı tipler. Onlara para yediren de ne kadar akıllıdır oda şüpheli.