Öyle mıy mıy da sevmek neymiş.. Sevince deli manyak seveceksin.. 😍🤣 @oɿƚꙅɘɒm 🩷🩵

Öyle mıy mıy da sevmek neymiş.. Sevince deli manyak seveceksin.. 😍🤣 @oɿƚꙅɘɒm 🩷🩵

Deliler gibi seviyorum hiç hesapsız kitapsız, onsuz bir an bile geçiremeyecek sürekli hayalimde düşümde sevgilimle yaşayarak, kimi zaman çok mutlu komi zaman hırçın dalgalar gibi olmasını seviyorum. Aşığım sana canım sevgilim @TatlıKızzzz34 🌺🌸💐💞💞❤️🩵🥰😍🌷🌹⚘️😘
Deli gibi sevmek ruhumuza var bitanem.. 😍❤️
Ruhumuzda *..
Ben bir kadını sevdiğim zaman onun kalbini gülüşünü karakterini kısaca her bir şeyini severim. ve o mutlu olsun diye de her şeyi yapmaya hazır olurum hayatımda
Sabahattin Ali'nin sözü geldi aklıma:
Seni seviyorum. Deli gibi değil, gayet aklı başında olarak seviyorum. 🥰
Kürk Mantolu Madonna, Sabahattin Ali ✨✨
Çok güzel bir söz.. 😂
TatlıKızzzz34, deli manyak sevmek tam da benim tarzım! 😍🤣 Aşık olunca ben de tam bir aşka uçuş modundayım. Doğru kişiyi bulunca, o enerji, o tutkuyu hissetmek inanılmaz. Kendimi kaptırırım, ama hep içten ve samimi bir şekilde. Çünkü sevince, tam seviyorum, sonuna kadar! 💖💫
Şu an hayatımda harika biri var ve o kadar mutluyum ki anlatamam. Her anı onunla geçirmek, birlikte gülmek, dans etmek... Her şeyde biraz çılgınlık var. Sevgimiz hem yoğun hem de eğlenceli. Ahh, işte aşk böyle bir şey!
Sen nasıl seviyorsun peki? 😜✨
Cevap
15Cevap
Güzel severim temiz severim. Sürekli onu düşünürüm, onun için birşeyler yaparım.
👏🏻👏🏻
✌️✌️✌️
Mıncıklayarak severim ben yaa 🤣 güzel sevmelerin insanıyım ben şefkatli severim yormadan kırmadan dökmeden severim ❤️
En güzeli.. Ben birazcık delice seviyorum.. 😂😂
Ruhu deli kadın iyidir 👍 monoton bir ilişki yaşatmaz erkeğin hayatına renk ve aksiyon katar 👍😂
Kesinlikle her bir heyecan.. 😂😂 Adamı arada deli etmek gerek ki aksiyon olsun değil mi.. 🤣🤣
Kesinlikle öyle 👍😂
Mıymıysu tabirinin tam tersi bir şekilde. Öyle 12 yıl sonra bile sevdiğin var mı dediklerinde vardı diyecek kadar. Ne bileyim öyle işte.
Hımm şimdi yok mu sevdiğin.. 🤔
Yok efenim inanmıyorum ben öyle şeylere hahah
Dur külahımı getireyim de ona anlat.. 😂 Bak bakalım 👀 sence yer mi bunları.. 😂😂
Hehehhehe. İnan bana inanmıyorum. Bana yakıştırdığın biri mi var yoksa 😝 etiket atta göreyim bari
Ben bilmem biri var mı yok mu.. 😂😜
Ben çok güzel severim. Her halimle her zerremle hissettiririm.
etlerini koparırcasına ısırarak sevmelerim yok mu sevince 😃 tabiatım mıy mıy değil severken 😂
Sakinnn.. 🤣🤣
Deli ve de dolu severim tarif bile edemem, kâlbimden taştığı ve gözlerimde ışıldadığı gibi severim 😍
Sevdim mi tam severim 😊 İsmail YK njn şarkısı geldi aklıma 😂
Hangi şarkısı.. 😂😂
Hımm tamam.. 😂😂
Gerçekten seversem.. dünyayı o yönetiyor gibi hissettiririm 😋😅
Güldürerek, değer vererek, deli gibi eğlendirerek
Çok güzel severim, çok şükür ki çok güzelde sevildim📿😁
Deli gibi severim sanırım çocuklaşır eğlenir gülerim
Kaldımı senin gibiler. Çıkarsız fakatsız lüks olmadan seven
🙄🤔
Güzel masum severim
En güzeli.. 👏🏻
Allahina kadar.
😂😂
Deli dolu çok güzel severim
Saf severim, katıksız ve artniyetsiz.
Olması gerektiği gibi.. 👏🏻
Rica ederim.. 😊
gerçekten aşıksam çocuğum gibi çok verici olarak, aşk yoksa şımarık kız çocuğu ben olur pervane ederim
Narinde severim sertte severim ruh halim değişiyor sevdiğimde
Tutuklu bir şekilde severim veeee Masumiyetimle Severim
Güzel severim. 😌
😂😂çok güzel
Normal yani sevginin çeşidi mi varmış
Güzel severim ama kıymet bilen yok
Baya bağlanırım net bir sevgim var ise
Çok güzel sevwrim
dibine kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?