Çok beğendiğim bir kitaptan alıntı ile bu soruya cevap vermek istiyorum "Onu mutlu edebilmek, kendini mutlu edebilmektir"

Çok beğendiğim bir kitaptan alıntı ile bu soruya cevap vermek istiyorum "Onu mutlu edebilmek, kendini mutlu edebilmektir"

Guzel soru:) Sevecegi ve ortak olarak ilgimizi ceken seyler yapilabilir. Supriz vs de olabilir, veya onu dusundugumu gosteren seyler.
Rica ederim. 🐧 ortak olmasi iki taraf icin de iyi olabilir. Tabi amac karsi tarafi memnun etmekse ortaklik olmaya da bilir. Zorunlu bir sey degil.
mutlu etmek mi zorundayız? mutlu olmak mı zorundalar? 😂
Yoruldum valla
🫤
Telefondan giriyorum ben
Yaşlandık artık siz gülün
Cevap
3Cevap
Sözlerimle veya davranışlarım ile
bu söz ve davranışların nasıl olur kanka
Karşımda ki kişiye ve benim neyim olduğuma göre değişir kanka
anladım tamamdır kankam adamsın 🐧
Saol kankam sende adamsın. yok mu hiç sevgili adayın :D
ahaha kanka :D neden böyle bir şey sordun şimdi :D
Nasıl mutlu edersin diye soru sorunca dedim sevdiği kız var taktik mi soruyor acaba :D
piyasayı gençlere bıraktık, yoruldum bazı şeyler için yaşlandım kanka :) senin safına geçtim cemaatin en önündeyim artık :D kitap okuyordum; kitabın ismi " onu nasıl mutlu edersin "
Anladım kanka iyi okumalar :D :)
sağol kankam :D sende haber yokmu hi. kadrolu bekarlığa devam mı
Kanka bende şans yok bıraktım artık :D
ahaha :D İstanbul'da değilsin ki. olsan bir şeyler yapardım sana :D
Onun sevdiği konuları konuşurum derdi varsa çaresini ararım
saçmalamayarak olabilir, bazen de saçmalayınca tatlı olunuyor, bilemedi'm
Sarılırım.
Hayatında yalnız olmadığını hissetermek için sözler, mesajlar, hediyeler gerekmez. Açıyorsam kollarımı herşeyinle kabul ettiğimi, dertleşe bileceğini, dinleyeceğimi, takılabileceğini, gözlerinin içine bakarak da anlatabilirim o kişi için. Diğer şeyler bir araçtan ibarettir. Sarılıyorsam kapım açık ve bir evinde burası demek benim için. Ancak bunu kullanmıyorum artık. İnsanları mutlu etmek için çabalamayı bıraktım. Çünkü insan yerine koyulmadıkça insan olmaktan çıktım ya da olaylar beni yabancı bir varlığa dönüştürdü. Sarılma olayı da eski benin artığından başka bir şey deģil esasında.🤷🏻♀️
okurken uzaklara gittim. " bir evinde burası" sözün ana bir şarkıyı hatırlattı izninle seninle paylaşmak istiyorum.. şarkıda " evin şu göğsümdür" diyor
https://www.youtube.com/watch?v=hzCXg2H_75A
İnsan olanlar için ağır anlam yüklü bir şarkı. Sanırım bu şarkı sizin için özel ve insanlara hala güzel gözle, özlem ya da masumca bakabildiğinizin anlamını çıkardım. Umarım hep insanca ve sevgiyle kalırsınız. 🙂
Eve gidince mesaj at diyerek
Dedim bile
Birincisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar