Ben bir kadını sevdiğim zaman genelde çok farklı biri oluyorum yani sanki yeniden doğmuşum gibi hissederdim sanki gerçekten hayatı ilk kez yaşıyormuş gibi olurdum. işte aşk da böyledir insana yapmayacağı şeyleri yaptırabilir ya da farklı bir insana dönüştürebilir en kötüsü de belki gözlerini kapattığı için insan aşık olduğunda hataları daha çok yapar. ben yine de hata yapmazdım yapsam bile fark ederdim. sevdiğimi korumak için her şeyi yapardım sırf o mutlu olsun diye uğraşırdım ben hayatımda yani aslında daha dikkatli düşünceli birine dönüştürürdü aşk beni.
canım gibi olurum gözüm başka birini görmez şansım yok ki sevdiğim kişiler beni sevmedi hiç o yüzden vazgeçmek zorunda kaldım o yüzden artık beni sevecek birini istiycem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Daha neşeli daha enerjik
İçim huzurla doluyor
Mevcut düşünce yapımının dışına çıkıyorum..
Ben bir kadını sevdiğim zaman genelde çok farklı biri oluyorum yani sanki yeniden doğmuşum gibi hissederdim sanki gerçekten hayatı ilk kez yaşıyormuş gibi olurdum. işte aşk da böyledir insana yapmayacağı şeyleri yaptırabilir ya da farklı bir insana dönüştürebilir en kötüsü de belki gözlerini kapattığı için insan aşık olduğunda hataları daha çok yapar. ben yine de hata yapmazdım yapsam bile fark ederdim. sevdiğimi korumak için her şeyi yapardım sırf o mutlu olsun diye uğraşırdım ben hayatımda yani aslında daha dikkatli düşünceli birine dönüştürürdü aşk beni.
Yüreğimde kelebekler uçuşur, 10 yaş genç hissederim, şarkı söylerim, yüzüm daima tebessüm eder, beni kimse üzemez ve cıvıl cıvıl koşuştururum… 🤗🌸
canım gibi olurum gözüm başka birini görmez şansım yok ki sevdiğim kişiler beni sevmedi hiç o yüzden vazgeçmek zorunda kaldım o yüzden artık beni sevecek birini istiycem
Böyle yuvarlak olup yuvarlanan tesbih böcüleri gibi oluyom
İçimden adeta küçük bir kız çocuğu çıkıyor, karşısındakine hayranlıkla bakan.
Çocuk gibi oluyorum.. Hem çok sevgi dolu, ilgili hem de nazlı, kırılgan 🐥
Hiç sevmiyorum o halimi, hiç iyi olmuyorum.
Karşımdaki kişiye göre değişiyor genelde pamuk gibi oluyorum
Birini sevince mutlu oluyorum ama 1 senedir mutsuzum
Hayatımı düzene soktu resmen doğru kişiye aşık olduğunuzda kendinizi çok daha iyi hissedersiniz
Asiri aptal biri oluyorum ben abi asiri safim herseye inaniyorum karsi tarafta bunu kullaniyor mal oluyorum anlayacaginiz
Ben bir heyecan doluyorum sürekli onu düşünüp ondan bahsediyorum sanırım
Birini sevince nasıl biri oluyoruz?
Sevmeden önce bekar sevdikten sonra evli :)
Platoniğin teki olurum, o hoşlanma hiçbir yere varmaz, sadece üzüldüğümle kalırım.
Güzelliğim artıyor 😂
Yılın trendi IQ seviyesi😄
Daha güzel oluruz kesinlikle ☺️