Sevgili işlerine karşıyım, en azından belli bir yaşa kadar😄
Samimiyet olduktan, güvendikten sonra sevgili olsun eş olsun tabi ki birbirlerine karşı farklı ilgi ve duyguları sergilerler. Bunlar iki kişi arasındaki olacak şeyler tabi, koruma iç güdüsü diğer insanlara yapamayacak olduğun mıymıy haller. Hem kadın hem erkek kedi olabiliyor sevdikten sonra. Fakat dışarıda duruşu , ağırlığı olması lazım insanın.
Birini sevince deliriyorum 😅 en kısa tanımı bu sanırım. Her duyguyu uçlarda yaşamaya başlıyorum. Deniz daha mavi çiçekler daha renkli herşeyin tadı daha başka geliyor bana.. kendimi daha güzelleşmiş hissediyorum. Bana göre sevmek özellikle de sevilmek insana daha çok özgüven katan bir duygu. En asabi ve en tatlı yanımı da yine hayatımdaki insan biliyor ona özel açtığım bir başka halim oluyor elbette
Sevdiği için her şeyi yapabilecek birisi oluyorum. benim için sevdiğim kişi önceliklidir. onu korumak onu sahiplenmek yanında olmak.. bunlara dikkat ederim her zaman. tabi ki de karşılıklı güven olması lazım.. yoksa bu zaman da her seviyorum diyen seviyor anlamına gelmez.
Eskiden tam olarak öyleydim. Şimdi ise hayatıma birini almıyorum. Ahlakın bozuk olduğu toplumda yalnızlık şifadır sonuçta. Allah yolundayız elhamdülliah. Kariyer ve Allah'a yönelmekten başka bir derdim yok. Allah cümlemizin hayatında en hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Kedi kısmı doğru jsjdjd insan istiyorki herşeyi birlikte yapalım birçok şeyi ona anlatayım ayrı gayrı olmasın. Yediklerimden yesin gördüklerimi görsün.
Ben aşık olduğumu ayrıldığımız zaman anlamıştım. Kalbim, vücudum, heyecanım, heveslerimin ona alışmış olduğunu o gidiş sonrası derin boşluğa düşünce. ..
Seviyorum... şu an karşimda ekmek teknesindeki korkut gibi olabilirdim heralde veya süt dökmüş kedi gibi gözlerine bakardım heralde... rabbim nasip etsin...🤲