Aşk İlişkileri İnternette tanıştığınız birine aşık olup olmadığınızı anlayabilir misiniz? SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor 21.41Bunu anlamak gerçekten kolay mı? Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Teşekkür ederim süper soru için @KizlarSoruyor-Sistem İnternette tanıştığınız birine aşık olup olmadığınızı anlayabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hissettiğin şey aşk olunca bunu anlıyorsun ister internetten konuştuğun birisi olsun ister görüştüğün birisi olsun. 2 1 Yorumla SilentWolf 1 yıl Anladım Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Evet anlarım ama netten tanımadan aşk olmaz 1 1 Yorumla SilentWolf 1 yıl Doğrudur
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Aşk'a inanmadığım için sanırım anlarım. Çünkü inanmadığı ve kendinde olmayan hareketleri sergilediği zaman farkına varmıştır artık insan. 1 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ben daha çok kafam uyuştu takılırız sohbet muhabbet olur kafasindayim. )) aşk bize hep uzak.))) 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Karşıdan gelen kelimeler bunu belirler eğer yürekte bir ateş yakıyor ise. 1 0 Yorumla
blueeyess95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Biraz zor gibi yanındayken bile anlayamiyorsun uzaktayken çok zor 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Belki sevebilirim ama aşk bambaşka bir şey 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet adı anilinca yazdığı bir mesajın benzerini bir yerde görünce 0 0 Yorumla
Gülçin_35 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl İlk başta aşk ın kelime anlamını detayları ile öğrenmek gerekir 3 0 Yorumla
Erkolaruzakdursun Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Anlayamam 🥺 hepsi benim aşkım 🤮 1 1 Yorumla SilentWolf 1 yıl 😅😅 Yorumla
Yüsra_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Abi etkilenmek hoşlanmak olabilir ama sarılmadan dokunamadkktan sonra aşk olur mu sanmam 1 0 Yorumla
m3rt97 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet anlıyorum davranışları ile belli ediyor zaten 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Buluşmadan, onu tanımadan anlamam. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet anlayabiliyorum 1 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı. Bilemiyorum. 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Tabiki anlarım 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aşk var mı ki 1 0 Yorumla
menessa010101 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 1 yıl Hisseder insan belki 1 3 Yorumla SilentWolf 1 yıl Bence de Yorumla menessa010101 1 yıl Hissedemediğin bi şeyi anlayamayız demiş sair Yorumla SilentWolf 1 yıl Evet Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. No☺☺ 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Belki ama zor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hissettiğin şey aşk olunca bunu anlıyorsun ister internetten konuştuğun birisi olsun ister görüştüğün birisi olsun.
Anladım
Evet anlarım ama netten tanımadan aşk olmaz
Doğrudur
Aşk'a inanmadığım için sanırım anlarım. Çünkü inanmadığı ve kendinde olmayan hareketleri sergilediği zaman farkına varmıştır artık insan.
Ben daha çok kafam uyuştu takılırız sohbet muhabbet olur kafasindayim. )) aşk bize hep uzak.)))
Karşıdan gelen kelimeler bunu belirler eğer yürekte bir ateş yakıyor ise.
Biraz zor gibi yanındayken bile anlayamiyorsun uzaktayken çok zor
Belki sevebilirim ama aşk bambaşka bir şey
Evet adı anilinca yazdığı bir mesajın benzerini bir yerde görünce
İlk başta aşk ın kelime anlamını detayları ile öğrenmek gerekir
Anlayamam 🥺 hepsi benim aşkım 🤮
😅😅
Abi etkilenmek hoşlanmak olabilir ama sarılmadan dokunamadkktan sonra aşk olur mu sanmam
Evet anlıyorum davranışları ile belli ediyor zaten
Anlayabilirim tabiki de
Buluşmadan, onu tanımadan anlamam.
Evet anlayabiliyorum
Bilemiyorum.
Evet anlarım.
Tabiki anlarım
Evet
Biraz zor gibi
Aşk var mı ki
Hisseder insan belki
Bence de