İnternetten tanıştığın biriyle aşk olur mu? Ben daha önce konuştum internetten birileriyle ama nedense sevdiklerine inanamıyorum bir türlü. Bana yazan herkese yazan tiplermiş gibi geliyo ki öyle bence zaten. Böyle insanlar güvenilir olur mu?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
İnternet üzerinden tanışmak son zamanlarda oldukça yaygınlaşmış bir durum. İnternet üzerinden insanlar birbirleriyle tanışıp, arkadaşlık kurabiliyorlar. Ancak, birisinin aşık olması için diğer tarafın da aynı şekilde hissetmesi gerekiyor. İnternet üzerinden tanışıp aşık olmak mümkün ama her zaman sağlıklı olmayabilir. Çünkü internet üzerindeki kişilerin gerçek kimlikleri ve niyetleri tam olarak bilinmiyor olabilir. Bu nedenle, internet üzerinden tanışıp aşık olmadan önce birbirinizi daha yakından tanımanız ve güven duygusu oluşturmanız önemlidir.
10 Yorumla
Önyargı insanın aşamadığı duvarlarıdır. Aşık olacağınız varsa bile olamazsınız. Herkese yazan bir tiptir diye hüküm belirtiyorsunuz, tanışmadan ve bilmeden niçin bu düşünce içerisine giriyorsunuz? Kaldı ki, artık günümüz alternatifin bol olduğu yıllar ve zaman önemli. Kimse kalkıp, boşuna zaman harcamamak istemez. Zihninizi arındırın, yükten kurutulun. Aşık olursunuz.
00 Yorumla
Buna ne evet ne hayır diyebiliriz. Bazen yalnızlıktan sizin gibi yazan insanlar ile karşılaşabilirsiniz. Yani bu noktadan bakarsan güvenilebilir. Ancak zamanın kötülüğünü de düşününce güvenmemek lazım diyor insan. Yine de insan az çok tecrübe ile bunu anlar ve doğru olanı tercih edebilir. Ama burası için dersen çoğu hemcinsim maalesef kötü diyebilirim. :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
92Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılOyundan tanıştığım birine aşık olmuştum.6 ay boyunca abartısız her gün gece sabaha kadar konuşup oyun oynardık hatta onun yüzünden hep uykusuz kalırdım sonra benimle bir gün görüntülü konuşmak istemişti ben de kabul etmemiştim çünkü canlı videolarda yüzüm kötü ve farklı çıkıyor fotoğraflardan. Beni beğenmez, benden soğur diye ben de onunla öyle konuşmak istememiştim işte o çok ısrar etmişti sonra da ayrıldı benden direkt engelledi her yerden bir anda şok geçirdim resmen sonradan çok pişman oldum bu yaptığım özgüvensizliğim yüzünden ve neredeyse 2 yıl etkisinden çıkamadım bunun, çok özledim hep o konultuğumuz ve oynadığımız anları. Hâla da içimde bir uktedir yaşayamadığımız şeyler ve o oyuna başladığım güne lanet ediyorum bazen keşke bunların hiçbiri olmasaydı diye ve onu tanımasaydım diye resmen psikolojim alt üst olmuştu onun yüzünden hep uykusuz kalmıştım evde ruh gibi dolaşıyordum o yüzden internetten birileri ile birşeyler yaşamaya çalışmayın arkadaşlar internetten sadece arkadaş edinilebilir başka da yürümez keşke her şey daha farklı olsaydı da inancımı kaybetmeseydim, onu düşünmediğim hayal kurmadığım tek bir an bile yoktu çünkü 😔☹️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir iki ay once, biyiyle tanisma yoluna girecektik.. Ama gel gorki benden 11 yas buyukmus. cok iyi birine benziyor, okadar guzel yaziyorduki, ama nasil desem, yasi cok buyuk oldugu icin ondan uzaklasmak istedim.. oyle guzel siirler yaziyorduki, kendimi kaybedecektimm ama ben ona yapma dedikce bana dah aboyle ters yaklasmaya basladi kendisinden sogutmak icin.. endamin nasildir guzeldir su bu, dedim neoluyor bu sen degilsin felan.. ama diyodu neguzel yasin kucuk felan tam ask cagindasin.. ama sonradan artik konusmayi kesttik, bazen pismanim ama en dogrusu buydu..
00 Yorumlagerçekten tanımadan nasıl yargılayabılırsın kı. ve sonucta tanışmak önemli değil niyet önemli. sevgi evlilik gibi bişey arıyorsa. belkı bulur umuduyla. kaldı kı restoranta kafede ya da yolda tanısmak ıstese kötü düşünürsğnğz sapık mı öyle mi böyle mi. ama bazı seylerde dedıgın gbj dogru ayarında tanısıp gorusmelı ozaman anlarsın
00 Yorumlaİstisnalar haricc Kardesim hele burasi ooowww kayniyor. ben erkek ismim. özgür 😡😡😡 birileri vallahi bayanim. diyo bana konusmak istiyo iki muhabbet sonra erkek cikiyoo. erkeğim. diyo muhabbet ediyo bayan cikiyoo. valla sölimm yanlislikla birine kayarim demedi deme ibrahim🤣🤣🤣 realde görmedikten sonra aslaa
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım fake instagramı üzerinden sevgisiyle tanıştı. şu an bir buçuk yıldır sevgililer ve şuanda da asker yolu gözlüyor. Ben de hala güvenmiyorum. Kızı uyarıp duruyorum. Çünkü oğlan bana güven vermiyor. Ne bileyim bulmuş saf kız bulmuş otarıyor gibi. Ama gene de bilemem.
00 Yorumla Reelde belki benden hoşlanan kızlardan biri belki bu sitededir ama o kişinin ben olduğunu bilmediği için ve senin gibi düşündükleri için abaza muamelesi yapıyorlar acaba reelde benden hoşlanan tanışmak için bahane bulan kız aslında abazaymış gibi davrandıkları arasında benimde olduğumu bilseydi muhtemelen kendine kızardı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle bize yazan herkese de yazıyordur çok doğru düşünüyorsun instagram aleminin içinden geçmiş biri olarak söylüyorum ordaki tipler genelde vakit geçirmek için kızlara yazan tipler hepsi aynı bunların gerçekten aşk istiyosan reel den seç nasibini bekle ayrıca doğru insan internette kız düşürmekle vakit geçirmez bunu da unutma
40 Yorumla
+1 yılİyice tanımak, hemen kapılmamak lazım.. İnterneti tanışma vesilesi olarak görüp, hoşlanma varsa yakından tanımak gerekir..
İnsan birlikte vakit geçirdiğini sever.. Yazıları değil..
Gerçek olan odur..
00 YorumlaBenim için gerçek hayat, internet ayırımı yok.
Her yerde aynıyım.
Bu nedenle, evet arıyorum ve doğru insanı bulduğumda iki kişilik hayat hikayesini yazmaya birlikte başlayacağız.
Belki de bu siteden...
00 Yorumla
+1 yılİnternet bir tanışma aracı olur sadece. buluşup vakit geçirerek birbirinize zaman ayırarak bağ kurabilirsiniz çok normal ben eşimle instagramdan tanışmıştım 😅
10 YorumlaTanıdıkça doğru kişi olduğunu anlarsan olabilir, şu an ki ilişkimde sanaldan tanışmıştık ve maşAllah çok güzel giden bir ilişkimiz var aileler de tanıştı ilerisine taşımayı düşünüyoruz yaza, diyceğim o ki tanıştığın kişinin doğru olduğuna inanıyorsan ol onunla ya da kendini kaptırma konuş ve güzelce tanımaya çalış canım hakkında hayırlısı olur inşAllah :))
00 Yorumlanerede tanıştığının bir önemi yok ama onu yakından tanıman için onunla görüşmeli arkadaş çevresini tanımalısın bunları yaptıktan sonra zaten nerede tanıştığının bir önemi kalmıyor internetten tanıştığım bir kıza aşık oldum onu çok sevdim ama sonunda o beni terk etti o kadar güvenmiştim oysa yani demem o ki genel olarak insanlara güvenme nereden tanıştığının bir anlamı yok güvenilecek insan zor bulunuyor
00 Yorumla
+1 yıl"Kimlik bilgilerinizi, özel bilgilerinizi ve fotoğraflarınızı paylaşmak yerine, bu bilgileri saklamak daha doğru olacaktır.
Bi bilenin dediği gibi sonra biz resim atmayınca kezban hakarettini duymak istemiyoruz!
00 Yorumlaİnternette biraz zor, elini tutmak gerek, gözüne bakmak gerek, sıcaklığını hissetmek gerek. Telefonda otur akşama kadar konuş, anlat anlat olmuyor çok zor.
00 YorumlaBen sanal ilişkilere çok güvenim yok ancak bulup evlenip mutlu olanlarda çok kader ve şans işi gibi
10 YorumlaOlur neden olmasın kafa yapınız uygun düzgün biriyle kısmetin nereden geliceği ve ne zaman karşılaşıcağın bilinmez
10 Yorumla
+1 yılKS den iki kızla ciddi ilişkim oldu
Sanal başladı gittim görüşme yapyim
Biri ile 6 ay sürdü
00 Yorumlaolabilir yani artık bu devirde hersey internetten bence buna eksi bakmamak lazım. insan aynı insan aslında. sonra reele gecicen işte.
00 Yorumla
+1 yılOluyor kardeşim bizzat görüştüm kişiler oldu buluştuğum ama güven her şeyden önce lazım dikkat etmek gerekir bazıları dolandırıcı veya piskopat olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılBence biraz sahte ama daha büyük oluyo. Yani belki fotoda oynama yapacak. Ama kapıldınmı ayvayı yedin. Kurtuluşun yok.
00 Yorumla
+1 yılOlunabilir ama tanıştıklarıma bakarsam olmaz, kızların aklı farklı yerlerdeydi, öyle bir amacım yoktu benim
00 Yorumla
+1 yılOlsa bile iyice tanışmak lazım. Liselilere hiç tavsiye etmiyorum çünkü okul okurken o tip işler pek sağlıklı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılolabilir..
çevrenden tanıdığın birisi de ne olacak nasıl birisi tanıdıkça öğreniyorsun yaşayarak..
ben pek fark görmüyorum..00 YorumlaGayette olabilir yaşadım daha önce.
Önemli olan reele taşımak nerede tanışıldığı değil tanıştıktan sonra nasıl zaman geçirildiği önemli00 Yorumla
+1 yılbence olur çünkü bana oldu 1 sene oldu hala aşamıyorum
10 Yorumla
+1 yılOlmuyor bence sarılıp koklamak olmuyor sahte oluyor
13 YorumlaGüvenilir olabilir olmayabilir de. guvenmek. mesele
10 Yorumla
+1 yılOlur , sonunda yüz yüze görüşmek tanışmak varsa olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki tanışma şart
- İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılİnternetten tanışıp evlenip mutlu bir şekilde yaşayan bir sürü insan var
10 Yorumla Sen neden reelde değil de sanalda arıyosun madem güven miyon
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılkesin bir şey söylemek çok zor ama imkansız değil
00 Yorumla
+1 yılBi'bilen 'e katılıyorum samimiyetine inandığınız kişi ile olur
00 YorumlaReele dönüşmeyen hičbir ilişki kalıcı ve sağlıklı olmaz. Sanalda bir yere kadar muhabbet ilerler.
00 Yorumlaçok güzel aşk oluyor demek sen samimi deilsin, herkesi öyle sanııyorsun
00 Yorumlaİnternette her şeye güvenilmez. Ama illaki güvenilir olanda vardır.
00 Yorumla
+1 yılYüz yüze gorusmedikten sonra kimse kimseye aşık olmaz çok saf olmak gerek onun için
00 YorumlaTanışıp aşık olup evlenenler var hemde yüzlerce. Doğru insan denk gelirse tabiiki olur..
00 YorumlaYazarım görüşürüm görüştüğümde gözlerine bakarım inandıysam aşık olabilirim...
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. her şey olur.
Kişi, başkasını, kendisi gibi bilirmiş.
00 Yorumla
+1 yılBu yazıyı internetten tanıştığım biri için ağlarken okuyorum aahah
02 Yorumla- +1 yıl
Bu site beni efkarlandırıyor
- +1 yıl
Neden ki efkar
+1 yılOlabilir zamanla sen onu tanırsın o seni tanır neden olmasın
00 YorumlaKişiyle alakalı internetten tanıştım 3 yıllık evliyim
05 YorumlaBüyük konuşmak istemiyorum ama sanalda olan ilişkilere pek sıcak bakmıyorum
00 YorumlaNe yazdıklarını bana atsana sana yorumlayım ne halt olduklarını
00 Yorumla
+1 yılInstagramdan değil de başka sosyal ağlarda olabilir. İnstagramdan sakın yazışmayın. Sonu kötü biter.
00 YorumlaGuvensiz oluyorlar cogu. İyi insanlarda var ama az. Kafa dengi kadinlar tanımıştım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnternetten biri ile tanışmıştım bundan 4 yıl once kara sevdaya tutuldum hiç bulaşmayın bu işlere ne gercek hayatta ne internette
10 YorumlaBiz instagramdan tanisdx 🥲 Resmen 6 aydir bir yerdeyik gorsduk qezdik her hefte gorsurduk Filim kimi Bir sevqim var hetta 2 aya Resmi nijaga qireceyik amma :( ilk Defe Heyatda asiq olmusdum sacma sapan bir ilski türü idi :(.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBundan 3 ay önce sonrasan olmaz derdim. Ama şu an internetten tanıştığım biri ile sevgiliyim. Başta güven problemi oluyor ama zamanla aşılır
00 Yorumla
+1 yılBu devirde herkes birbirine yazıyor bence ve reel olarak buluşmadan aşka dönüşmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, sosyal medyadan iletişimde olabilirsin, sonra buluşursun yakindan tanirsin ilerletirsin iliskini olabilir neden olmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 5 sene biriyle görüştüm şu an onunla evliyiz ve hamileyim bazen iyi insanlar da oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
Mutluluklar dilerim
Cevap sahibi+1 yıl@Heyecanlandıran teşekkür ederim 🙏🏻
+1 yılçok düşük ihtimal aşk olur. yüz yüze görmek ve etkileşim daha kalıcı oluyor. klavyenin arkasında insanlar maske takıyorlar ve gerçek yüzlerini göstermiyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılııı şimdi şöyle yani bu konuda ne söylesek yalan olur
11 Yorumla- +1 yıl
İstisnalar haricc Kardesim hele burasi ooowww kayniyor. ben erkek ismim. özgür 😡😡😡 birileri vallahi bayanim. diyo bana konusmak istiyo iki muhabbet sonra erkek cikiyoo. erkeğim. diyo muhabbet ediyo bayan cikiyoo. valla sölimm yanlislikla birine kayarim demedi deme ibrahim🤣🤣🤣 realde görmedikten sonra aslaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçek hayata taşınırsa tabi olur ama sadece sanaldan yazışmayla olacak iş değil
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada zaten insanların kolayına geliyor gerçek hayatta aynı ortamdaki tüm kadınların masasına gidip merhaba tanışalım mı vs diyemezler ama sanalda kaydır yaz iki tıka bakıyor bu yüzden kendini özel sanma sana yazan senin gibi kızlara da illa yazıyordur. Yazılan da yazana karşılık verirse gerçek hayatta buluşulursa o zaman ilişkiye dönebiliyor. Ha ilişki içinde o kişi ne kadar sadık kalır o bilinmez. Deneyip görmek gerek maalesef.
Cevap sahibi+1 yılDediklerinde dediğimi doğruladin o zaman kendi dediğini de sevmedin xjjxjsjd
Ankara 'da yaşıyorum ben de güzel hoş bir bayan arıyorum ama bende mi bir şey var bilemedim herkes paragöz olmuş anlayacağınız bulamıyorum hoş vakit geçirebileceğim birini
00 YorumlaBen oldum ve 3 sene boyunca birbirimizi görmedik 3 yıl sonra buluştuk ilk defa , bu 3 yıl içerisinde hergun konuştuk ama birbirimizi kırmadan üzmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOldum çok sevdik birbirimizi maalesef sonunda yollarımız ayrıldı
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir soruya asla ve asla olmaz diyemeyiz Yani aşkın nereden geleceği hiç belli olmaz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen herşeyi sanal üzerinde yaşarsan, buluşmaz, görüşmezsen tabi güvenemezsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
İnternetten Tanıştığın Kişilere Güvenebilir misin?