Sizce internetten tanışık olduğun birine aşık olunur mu ya da gorusenler nasıl güveniyor bı benim tedirgin oluyorum beni öldurup keser atar die
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadınlara sosyal medyadan yazmam... görürüm giderim konuşurum... O zaman zaten reddedemezler. Onun dışında sosyal medyasını veren karıya hadi kızım yavaş yavaş derim.
05 Yorumla- +1 yıl
Aşık atışması mı yapcaz canım reddederse😏. Kız istemez ise bir başkasına geçerim sanki nolcak... Zaten over reaksiyon verirse verilmiş sadakam varmış derim. Hadi çıksak 2-3 ay dolaşmış olsak nolcaktı... zaman, para, emek kaybı olucaktı hep... Beni bir hiç için emek vermekten kurtardı derim.
- +1 yıl
"Karım " az oldu evcil hayvanım deseydin 😲 Zaten evlendiysem sevilicek bir huyu olduğu için evlenmişimdir. Yoksa alanyadayım ben... Napıyım huyu suyu olmayan kadını...
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl
Evet benimde bir sevdigim vardi. Gecmis zamanda ayni isme sahipsiniz.
Ne onu kestim ne kalbini kirdim. Ama o benim hayatimi degistirmemde motivasyon oldu. Simdi hayatimi tek yasiyorum.
00 Yorumla
+1 yılİlk önce gizliliğe önem vererek konuşmalısın, buluşacak zaman herkesin olduğu yerlere gideceksin baktın güvenilir biri o zaman yalnız takılacağınız ortama gitmelisin
011 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler, bende senin gibiyim, sosyal medyadan biriyle tanışacak olsam bu kuralları uygularım
- +1 yıl
Konuşa konuşa güvenirsin, bir haftada hemen huyunu suyunu öğrenemezsin ki
- +1 yıl
Neden öyle dedin bir şey mi oldu
- +1 yıl
Anladım, veya şey oluyor, zaman geçtikçe yeni huylar ediniyor, bu nerden çıktı dioruz
- +1 yıl
Güzel ve iyi insanlar ile karşılaşman dileğiyle hoşçakalın
+1 yılHayata bu kadar korkak olarak yaşamak gereksiz
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Tedirgin oluyorum diyen sensin yukarda yalnız: ) kabul et korkuyorsun : )
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aşık olunabilir elbette ama çok çok iyi tanımanız lazım ve reelde görüşmeden de herhangi ciddi bir karar vermemeniz gerekiyor. Birkaç ay, birkaç yıl tanıyın gerekirse yani hemen sevgili olmak zorunda hissetmeyin kendinizi. Buluşurken kalabalık ortamlarda buluşursunuz yani kendinizi daha iyi hissedersiniz bu konuda. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler iyi dilekleriniz için
- +1 yıl
Rica ediyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlunabilir ve reele dökülebilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılAşık olunmaz
00 Yorumla Selamlar,
Yok ya internetten tanıştığım bir insan seni neden kesip bir yere atsın ki. Burada önemli olan tek şey buluşmalarında kalabalık yerleri baz almak ve böyle yerlerde görüşme yapmak. İnternetten tanıştığın insanın evine gitmek tabii ki de hiç mantıklı bir hareket değil.
İşte o zaman can güvenliğin tehlikede diyebilirim. Günümüz ilişkilerine bakarsak birçok insan internetten tanışarak sevgili olup hatta yine birçoğu bu şekilde evleniyorlar. Ben de bu yolla birçok insan ile tanışıp arkadaş oldum burada ne olursa olsun güvenli elden bırakmamak gerekiyor.
10 YorumlaGeçmişte yaşadığım ilişkilerden yola çıkarak söyleyebilirim ki internetten birine aşık olabilirsin elbette.. İlk başta normal bir konuşma olarak gözükür sonra merak etme sonra da hoşlanma başlar devamı da gelir... Her erkek güvenilir değildir ama ben güvendim çokça ve herhangi bir sorun yaşamamıştım geçmişte... Fakat bu dönemde sevgili yapma taraftarı değilim erkeklerin olmuş hepsi abaza.. Tek amaçları cinsellik.. Uzaktan da realden de sevgili yapmam heralde..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnternetten tanışıp hiç görmediğin birine aşık olmak fizyolojik olarak mümkün değildir. Her isimli bir film var, başrol yapay zekaya aşık oluyor ve bence internetten tanıştığın birine aşık olmanın adeta bir yapay zekaya aşık olmaktan farkı yok. Yani gerçek bir kişiye değil kafanda kurduğun birine his besliyorsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir cevap vermişsin 👍
- +1 yıl
Teşekkür ederimm
Kesip niye atılsın dışarıda da iyisi kötüsü var insanların. Muhabbet akıyorsa hoşlanılırsa belki bi ihtimal. Büyük konuşmak istemiyorum ama bana göre değil çok fazla internetten tanışıp biriyle görüşmek buluşmak. Ama günümüzde standart normal bir durum olarak görülüyor. Yani elektrik iletişime bağlı belki de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşimle 4 sene önce internetten tanıştım, görüştüm ve şu an 2.5 yıllık evliyiz bir çocuğumuz var 😂 ama yinede temkinlim olmak, kalabalık ortamda görüşmek, gittiğiniz aman yakın arkadaşına konum atmak ve kiminle gittiğini bildirmek önemli.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörüştüğüm kişiyi 10 senede bile tanıyamazsın aynı eve girmeden
Gizli Üye(36-45)+1 yılOoo neler yaşadım neler, hemde bir çok kişiyle. Kimisinde uzun süreli kimisinde kısa ama bi türlü evlilik olarak bakmak istemedim. Biri yıllarca evlenmek için ta Hollanda'dan geldi yanıma biri Almanya'dan, türkiye içinden gelenler bayaoldu. En sonunda birine evet dedim evlendim. Bir süre yurt dışında yaşadım sonra darlandım bir kaç sene so ra ayrıldım. Bakalım şimdi ne olacak bilmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirisiyle buluştugunda halka açık mekanda buluşursun , ayrıca seni eve bırakmasını isteyemezsin , yeni tanıştınız ve buluşma saati erken vakitte olmalıdır akşam vakti olmaz. Ayrıca ilk zamanlar her şey paylaşılmaz güven önemlidir Kiminle nasıl şartlarda tanışcagına baglı ona bakarsan herkes herkese zarar verebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olunmaz lakin hoşlantı olabilir, ancak reel hayata taşınırsa aşk vuku bulabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılÇok zor bence imkansız değil tabi ama ne bilim karşındakini kanlı canlı görmek çok başka. Ve hiç tanımadığım birine güvenmekte çok zor. Öbür türlü illa bir yakını bir çevresi oluyor iyi kötü tanıyıp gözlemleyebiliyorsun falan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hayatı cesurlar yaşar zaten korkarlar değil sen piskolojisi bozuk erkeği hayatına alırsan çok olası olur seni kesip atması😄
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYonca bir insan da en önce akıl ara başka bir şey arama akıl arayıp başka bir şey ararsan karşı taraf da vay haline korktuğu nu yaşaman büyük ihtimal olur çünkü akıllı insan dan zarar gelmez bir kaç istisna hariç
Cevap sahibi+1 yılSen bu düşünce ile oo hayatın zindan olur ot gibi gelir ot gibi gitmiş olur sun yonca hayat seçimler senin ne yaşamak isteyen onu yaşattır kendine hiç bir şey diyemem yaşam biçimi ne
+1 yılNeden olmasın olabilir kalp internetten tanıyınca atmıyor mu sanki
00 Yorumla
+1 yılBen maalesef oldum ve söyleyemedim sonra başka sebepten dolayı kavga ettik ve konusmuyoruz baya üzüldüm tavsiye etmem
10 Yorumla
+1 yıl:) tam dediğin şeyleri yaşadık , mutlu mesud evliyiz. ama bu, korkmicaksın anlamıa gelmiyo. ben olsam reelde bile güvenmem artık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı bir düşünce ama insanın başına bir şey gelecekse kaçış yok bu birinci derece yakınlardan bile olur
10 Yorumla Bir önceki erkek arkadaşım sanaldandı. Güzeldi. Yapılır bence, her şey temas değil ya da gözle görmek değil bence.
10 Yorumla
+1 yılOlunur niye olmasin... şu olmaz diyenlerde vizyonsuz dur
20 YorumlaBişey sorcam, internette dolaşan her erkek psikopat mı? Neden böyle düşünüyorsun keser atar falan? Dışarıda dolaşan insanların çok mu normal olduğunu düşünüyorsun?
09 Yorumla- +1 yıl
Bak benim demeye calistigim internet tanışmak kötü değil bende tanıştım görüştüm ilk kalabalık biyerde zamanla anlastikta ama benim lafım şu internette konusup aşığım deyip sorgusuz sualsiz gidene birde artık etraf insanlar eskisi gibi değil mesela bana mesaj gelio ne bilim ister gelio yazarsin beğenirsin anlarım milletin derdi uckuru gençleri geçtim dedelere bişi olmuş onlar ilk sırada ben kuşku duyuyorum arkdasim napim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskiden büyük konuşup sonra tanıştığım kişiye sevgi besledim aşk mı emin değilim :) hemen evine git vs degil sonucta bi buluş kahve cay ic birbirinizi taniyin zaten bi süre sonra gercek yüzünü goruyorsun bu herkes icin böyle
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunun netten tanismayla alakasi yok yan komsundq olsa olabilir yani
+1 yılKalabalik yerde buluscaksin bir kac kez ondan sonra zaman gösterir
10 Yorumla
+1 yılOlunur ama iyi tanıman karakterini yaşamını bilmen gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor ama imkansız değil. Bizim bir tanıdık Almanya'dan türk bir kızla internetten tanıştı, kız Türkiye'ye geldikçe görüştüler ve sonra evlendiler sonra kiz adamı da Almanya'ya götürdü şimdi orada yaşıyorlar nerden bakarsan 15 sene olmuştur
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kadınları anlamıyorum internetten tanışmazlar dışarda birisi tanışmak istese ay sapık derler sonra giderler bir tane hanzoya aşık olurlar 😂
110 Yorumla- +1 yıl
😆😆😆
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama 😂
- +1 yıl
Sanırım kadınlar azcik hanzo demiyimde böyle vahsi erkekgim ben diene bakior
Cevap sahibi+1 yılSonra 3. sayfa gazete haberlerine konu oluyorlar maalesef eşini kaç yerinden bıçakladı sevgilisi ayrılmak istediği için camdan attı
- +1 yıl
Bak bu Inter ister internetten olsun ister yüz yüze tanıştığım biri her durumda da başına geliyor benim demeye çalıştığım havuzu tipli insan bu tür insan değil daha erkeksi anlamda söylemiştim senin söylediğin dipteki kişilere haklısın öyle insanlardan uzak durulması lazım nefes almak için
Cevap sahibi+1 yılİşte aslında farkında olmadan istemsiz yapıyorsunuz bunu sende farkında değilsin illa azda olsa atarlı giderli birilerini seviyorsunuz sessiz sakin merhametli bir erkeği kimse sevmiyor
- +1 yıl
Valla varsa ben severim de işte o merhametli dediğinde kendini öne atmiyo
Cevap sahibi+1 yılYani şimdi şöyle anlatayım ben 34 yaşındayım sessiz sakin vicdan sahibi birisiyim merhametli birisiyim tipim de ortalama ilk tanışma olaylarında çok çekiniyorum ama sonrasında genelde olumlu bir şekilde devam ediyor ama ilk tanışma da çekingen bir yapım var neden dersen internetten olmuyor çünkü sosyal medya fotoları ve takipçi ön plana çıkıyor bende nefret ederim böyle takipçi kasma sürekli fotoğraf atma reels shorts falan tanımadığım birisi beni niye takip etsin hiç anlam veremem neyse dışarda merhaba desek olmuyor iş ortamımda olmuyor evli oluyorlar genelde yaşıtlarım böyle böyle yalnız kaldım 😂 yani istesemde kendimi öne atamam yapım böyle sanırım
- +1 yıl
Çekingenligine bir şey diemem internet tanisabilirsin eğer kafana uyan biri olursa sanırım normal hayatinda sakın yapidasin o yüzden çevren yok pek aksine gençsin bence iş ortakindan hariç dışarı aç kendini iş ortaminda evli herkes tabiki olmaz
Cevap sahibi+1 yılSpor yapıyorum geziyorum falan ama dışarda da kötü oluyor tek başına oturmak bir yerde herkes kim bu sap diye sanki beni merak ediyormuş hissi uyanıyor bende şimdi parkta otururken bir kıza baksam ne tepki verir bilmiyorum sevgilisini bekliyor olabilir bar da bira içiyorum tek başıma ama barda da kimseyle tanışamam ki durduk yere kendimi en rahat hissettiğim yer bar ama onda da kimseyle tanışamam herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. her şey yolunda giderse aşık olunur ona baksan reelde tanistiklarin da korkutucu olabilir. Yanından ayrıldıktan sonra ne yaptığını nerden bileceksin.
06 Yorumla
+1 yılİnstadan beğendiğim kıza merhaba tanışabilir miyiz yazdım.. Sıra bekliyorum şimdi.. Öndekiler reddedilsin ben geçicem doktor hanımla görüşmeye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Iyice ölçüp tartip biçeceksin. Benim pek endişem olmaz. Soyunu sopunu arastiririm.
05 Yorumla
+1 yılŞans işi , sosyal medyada yürüyen yürüyene en iyisi reel ama sosyal olursa maymun olmamalı
01 YorumlaAşık olmak için tanışma yeri kriter olmasa gerek :)
06 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıldışarıda tanıştığın adamın kesip atmayacağını nereden biliyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
İnsandan anlamak lazım iyi/kötü kaliteli/kalitesiz insanı çözmek lazım hemen kapılmamak lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur tereddütleri gidermek için görüşmek lazım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. olunur neden olunmasın
119 Yorumla- +1 yıl
Valla ben zamanında öyle bir hata ettim 4sene sevgiliydik gittik geldik ailelerle tanıştık ama yakın ilişkiyle arasındaki fark gerçekten zor uzak olması bak adam terketti beni bı yüzune tukurenedim ama on sene geçti üstünden çok güzel hırsını aldım öyle güzel oyun taptimki ve baştan diyim o dört sene resmen uskence hordum psikolojikmen o yüzden herşeyi gaketti çok konustummm genede sen sen ol yakından bul
- +1 yıl
Bende yakın ilişki bulmak istiyorum tabiki erkekler genelde görmek ister sevgilisine göresel varlıklarız ama birazda bence senin bulduğun arkadaşta problem varmış bence sevgili olan insanlar birbirinin hayatını kolaylaştırmalıdır zorlaştırmamalı yani bu zoraki bir şey değil ki
- +1 yıl
Üzmekten çok yıkım olmuştu benim için aslında oldu ondan sonra kafam dağılsın die konuştuğum oldu ilk zamanlar oyalihordu beni ama farkettim ki kendime zarar veriyorum snra hissetmeden bigijle gorusmicem dedim çünkü konuştuğum kimseye hoslantim olmadı bı ara umudu kestim aradan 13sene geçti birini tanıdım olmadı oda ama en azından artık bı kalbim olduğunu hissediyorum ve yoluma tabiki baktım asla yıkılan vazgeçen bı karakterim yoktur benim için nefes aldığın sürece her şey için şansın vardır 31yasindayim tek güçsüz kaliskm o adam yüzünden öldü onuda düzelttim ama
- +1 yıl
Anlıyorum, öylesine konuşmak ya da birşeyler hissedemediğin birisi ile birlikte zaman geçmiyor iltifat etmek ilgi göstermek istemiyorsun vakit geçirmek zoraki birşeymiş gibi geliyor. 13 sene gerçekten uzun bir süre bu sürede kendine çok şey katmış olmalısın. karakterin de güçlü olmalı Bende vaktinde kötü seşyler yaşadım da o yolun yolcusu gibiyim. Umarım beni de ileri de böyle olur ya sonsuza kadar yalnız mı kalacağım ya da evlemip çocuk yapacak yaşı geçti mi korkusu sarmaz :D
Evet olabilir. Önemli olan onu gerçeğe taşımak. şu an benim yaşadığım bi durum bu. Ama bilmiyorum ona bunu nasıl söyleyeceğim, o kabul edecek mi vs vs? cidden off
23 Yorumla
+1 yılkanka klasik anne baba konuşması gibi olucak ama gerçekten internetten birine güvenme şu an kaç yaşındasın bilmiyorum ama 17 18 yaşına gelince internetten birileriyle konuş buluşursun falan
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılasik olma fikrine asik olunuyor yuz yuze bulusunca o elektrigi yakalayamayabilirsiniz.
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlmuştum ben, güzel de olmuştu, ama kolay değil tabi güvenmek
00 YorumlaOlunur 🥲 aranızdaki bağ güç ise bu iş ciddiye biner ve mutlu olursunuz ama ikinizde birbirinizden bir şey anlamıyorsaniz pek te uğraşmaya
00 Yorumla
+1 yılBiraz zor ama olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmeyen buluşmuyor zaten
10 Yorumla Tanışık olmak neymiş ya. İki binler arada kalıplarını geri istiyolar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Bedenler bir olmasada olunur
00 Yorumla
+1 yılNeden olunmasın
115 Yorumla- +1 yıl
O bir soru değildi ki 😃 olunur anlamında neden olunmasın dedim 😅
- +1 yıl
Hemen oldun mu yoksa 😅
- +1 yıl
Deme öyle ya 😁
- +1 yıl
Belki bir gün fikrin değişir 😏
- +1 yıl
Her zaman öyle olmaz işte onu diyorum
- +1 yıl
Zaman bazen pişmanlıkta getirir ama dikkat et
- +1 yıl
Gün gelir düşündüğüne bile pişman olursun yaz bi kenara 😊
Ben oldum ve pişmanım yapma
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüven sağlayana kadar görüşmezsin mesela
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen görüşmüyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNiye öldürsün tövbe estağfurullah..
03 Yorumla- +1 yıl
Galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence de güvenme zaten. Seni alır tecavüz eder
11 Yorumla
+1 yılben olmustum cok sarmiyo
20 YorumlaCok haklisin bende korkuyorum
10 Yorumla
+1 yılOlunmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılevet olunur
10 Yorumla
+1 yılOlursun tabi
10 Yorumlaolmuyor olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Saçmalık.
10 Yorumla
+1 yılolunur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl aşık oluyorsunuz ki?
00 Yorumla
+1 yıl@whsinemm kanka
02 YorumlaNeden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlma tanımıyorsun
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi