Velev ki çok iyi anlaşıyorsunuz, sizi güldürüyor, musmutlu ediyor. :D Gayet yakışıklı birisi de. Sırf internette sizin gibi uygulama kullanıyor diye reddeder misiniz? Yoksa gayet o da benim gibi insan diye görüşür müsünüz? Evet paintten yaptım. Uygulamaya uygun olsun. 😂Acaba @KızlarSoruyor 'un hiç KizlarSoruyor'dan sevgilisi oldu mu? 😂
İnternetten tanıştığınız birisi ile görüşür, sevgili olmayı düşünür müsünüz?
Senin gibi bin kişiyle ayni şeyleri konuşup hissetmiş olabilir. Ki bu durum çoğunlukla böyledir. Hadi bu da normal gelebilir. Ama ilişkiyi özel kılan şeylerden biri de bu bence.
Ha birde genelde netten arkadaşlık kuranlarda psikolojik sıkıntı oluyor. Ya çok yalnız ya çok asosyal falan.
Ha herkes için konuşursak yapılabilir mi evet normal insanlar çünkü dışarıda sosyalleşmekten bir haber çünkü ülkemizde.
Gercekte bir kizla aynni ortamda bulunmak, onu begenmek, aylarca sevgilisi olmadigini anlama, flortlesme, cekincenlik, tanimaya calisma, yanlis anlasilma endisesi, yakinlasma, daha acik konulara girme, bulusma, karsilikli begeni, toplum baskisi, ayni ortamda bulunma, ilk opusme, ilk sevisme, ilk cinsellik, kisisel bagimsizligi idrak etmesi vs... off yazarken bile bunaldim bir de gercekte aylarca ugrasmasi falan aman aman.
Belliki çevresinde hep ihanet görmüş ve darbe yemiş yeniliklere açık ileri görüşlü bir insan olduğu için saygı göstermek zorunda sen kendini düşün mesela kötü hain bir insan olsan neden burada topluma katiliyosun ve faydalı olacak isler yapiyosun...😉
bu mantıklı bir şey ve çoğu erkeğin kafası buna basmıyor resmen mesela ilerde belki gerçekte de görüşebilme ihtimalimiz varken neden direkt sanaldan olmaz kafasına giriyorsunuz siz erkekler? hemen güvenilmez, bu doğru ama zamanla birbirini tanıyor insan
başka bir görsel kullanabilirdin ya da koymuş olduğun amblemi özenerek daha düzenli yerleştirebilirdin bence böyle komik durmuş kimse bilmesin senin yaptığını
Bende diyorum kii sevgiliii olunurdaaa öncesinde taşınmamışsa veya sonrasında reele taşınmıyorsaa o iliskiden hi halt olmaz devam ettirmeye gerek yook ;)
Daha öncede defalarca söyledim. Biri ile ha kafede ha nette çok şey farketmez ikisi de yabancıdır. Oturup konuşana kadar baş başa. Benim böyle basit şeylere dair ön yargı asla olmadı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir zamanlar olabileceğini düşünmüştüm sonra ne kadar saçma bir şey olduğunu anladım
Hoşuma gittiyse neden olmasın ama daha fazla tanımak için yüz yüze görüşürüm, sanal ortam diye her türlü teklifi reddetmem ama güven vermesi gerekiyor.