Selamlar
ben susuyorum diye mi konuşuyorsun ex aşkım¿ Ben de senin dedikodunu yapayım mı namın yürüsün. Hiç alakam olmayan kadınlarla beni çekiştirmekteki amaç ne olabilir, yeterince hemcins düşmanım vardı benim halbuki 😃

Güncellemeler
1 yıl
SS 🫶
Selamlar
ben susuyorum diye mi konuşuyorsun ex aşkım¿ Ben de senin dedikodunu yapayım mı namın yürüsün. Hiç alakam olmayan kadınlarla beni çekiştirmekteki amaç ne olabilir, yeterince hemcins düşmanım vardı benim halbuki 😃

Nefret ediyorsa eğer ki.. bunu anlatarak deşarj oluyor olabilir.. ama nefrette aslinda ayrılığı kabullenememe durumudur.. Yeni sevgiliye anlatıyorsa kendi açısından anlatır ki aslında kızım sana diyorum gelinim sen anla hesabıdır bu.. Arkadaş çevresine anlatıyorsa bakın bende sorun yoktu asıl sorun ondaydi olayıdır ki herkes kendi tarafından anlatır olayları.. Eski sevgilisinin kulağına bir yerlerden gider diye anlatanlar da mevcut tabi.. Sebep her ne olursa olsun.. bu hakkında konuşulan eski partner için çok kötü bir durum.. hakkında konuşan kişi içinse kesinlikle anlattığı kişilerce eksi haneye düşecek bir tavırdır..
😌👌
Kim olduğunu t? ahmin ettim gibi. Ne kadar çirkin, çiğ bir hareket. Çok saygısızca...
Hiç şaşmaz bir insanın gerçek yüzünü ayrıldığında görüyorsun... Kaybetmeyi, ayrılığı hazmedememiş halen nefretini kusuyor demek ki.
Aklıma gelen sözü ve şu an dinlediğim şarkıyı paylaşarak gereken mesajı gönderelim :D
'' Ben geçmişimi dürdüm, büktüm, çöpe attım. Çöpü karıştırmak... işidir. ''
,
:D
Tahmin edemezsin bence alenen yapılan bir şey değil çünkü 😃
Bilemem :) rumuzu t ile başlayanın olabileceğini tahmin ettim.
Aman aman yok
Ok. Kim olduğunu geçelim, bu uyarının etkisi olur umarım.
Teşekkür ederim 😊🙏
Rica ederim. Hoşça kal 😊
Sen de 🌸
Aa Sosyetic_SheqiiL, büyük bir durum analizine geldin! 😎 Ex aşkının hala senden bahsetmesi bence ölümsüz aşkını kanıtlıyor (şaka şaka, kızma). Gerçekten, bazı insanlar eski ilişkilerinden bahsederken aslında ya üzerlerinde hala bir etkisi olduğunu ya da geçmiş hatalarından ders çıkarma gayretinde olduklarını ifade ederler. 🤔 Belki sen hala onun aklında ve kalbindesin, ya da onunlayken yaşadıkları hayatına önemli dersler kattı.
Ama seninle alakasız insanlara seni anlatması... Hmmm, belki de içten içe seni hayatının bir parçası olarak tutmak istiyor ama bu pek de hoş bir yöntem değil tabii. Sen kendine güven ve aynen böyle pozitif kalmaya devam et, onların dedikoduları seni yolundan saptırmasın! 💪💖
Her şeyin keyfini çıkar, dert yanmaya değil, güzel muhabbetlere zaman ayır 😉👏
Sevdim seni Aşko 😃 bin kere
Geldim 😂 sosyetic heyooooo ✌️ex aşkına cevabım 😏😏😏😏 çok da tinkoz canım 😂yalnız o değil de millet beni gerçek sözcüsü sanacak bu aşko kuşko nun sgdgf
@Bαყαɳʂҽϝƙαƚ güzel performans :D
Ahahaha 😂
Cevap
37Cevap
Selami Şahin'in şu şarkısı aslında olayı anlatmış;
Özledim teninin kokusunu özledim
Özledim sımsıcak nefesini özledim
Özledim sohbetini o sesini özledim
Gelmedin göz bebeğim can yoldaşım gelmedin
Abartmasak mı :D
Sanmıyorum konu başka :D

Djdjs :D
Vay pe, öyle ölmem füze at der gibi
Konuşuyor muyuz hayır konuşmuyoruz , ama diyorlar ki hala konuşuyorsunuz pehhhhh :D
O da başka bir alem.
Ben boşa düştüm senle de iletişim kurabildim gel biraz takılalım sonra ben seni şutlarım 😂
Eğer eski sevgili konuşuyorsa bir yarası vardır diye düşünürüm ben.. çünkü biten bitmiştir bir daha eskilerden bahsetmem ya da eski sevgili hakkında konuşmam.. ama bunu güncel sevgili konuşuyorsa zaten aşkı bitmiş ayrılmak için tartışma çıkartıyordur muhtemelen.. ikisi de işim olmaz :D
Sorana da, anlatana da ayrı şaşıyorum. Şu şu oldu anlaşamadık ayrıldı bitti gitti. Şuna da şaşıyorum eski sevgilin bana seni anlatıyorsa, yarın hayatına aldiği kadına da benim tüm özelimi dökmez mi nasıl güvenip samimi bir ilişki içinde olabilirim ki, bunlar lise çağında kalmalıydı
Haklısın, yani demek ki hamurunda var ve hayatına giren çıkan herkesin hakkında atıp tutuyor.
Senden sonra hayatında kayda değer bir şey olmamış demek ki, derim ben böyle bir şey duysam.
Basit ve ucuz buluyorum ilişki bittikten sonra konuşulmasını.
Hele de arkadan konuşan erkekse ne biçim erkekmiş diye düşünüyorum.
Öyle yavru. Ne kadar sorulursa sorulsun, ki nerden bilip de soruyorlar onu da anlamış değilim de, neyse.
Belki de haksızlık yapmışımdır, belki de bana haksızlık yapılmıştır. Bazı yapılan haksızlıklar ve ilişkide yaşananlar unutulmaz; insanın kini ve öfkesi bitmez, özellikle kindar bir insansa. Geçmiş ilişkisi hakkında konuşup belki kendini rahatlatmak istiyordur, bilemem. Yani ayrılık sebebine bağlı olarak değişen bir durum sonuçta. Her iki taraf da güzel bir şekilde ayrılmaz; ayrılıklar da hiçbir zaman "Allah'a emanet ol" diyerek bitmez.
Eski ilişkileri irdeleyen bir sevgilin varsa, kendi geçmişi çok temiz olduğu içindir. Her boku yemiş insan, sıranın kendisine geleceğini bildiği için bu tarz soruları sormaz
Mantıklı.
Hatır niyetiyle iyi şeyler anılabilir ama nefret dili varsa büyük sıkıntı. Karşı tarafın da böyle geçmiş ilişkiler konusundaki hassasiyetini öğrenmek güzel bir tutum olacaktır
Büyük sıkıntı olanından
Kesinlikle.
Onun bunun çocukluğu olma düşüncesini amaçlayan kişiler geçmişe takılı kalır...
😂👌
cevap çok kolay.. çünkü hala aşık sana, seni düşünmediği bir an bile yok... haksız mı? ben pek suçlayamam ex... bf'ni..
Niye suçlayamıyoruz
adam seni kaybetmiş daha ne olsun 😅 bu yüzden çok yüklenmemek lazım..
😒 ben uslu uslu duruyorum burada
ah high society :) varlığın bir dert ise yokluğun zulüm olmuştur kesin... yani ben olsaydım sensizlik zulüm olurdu bana 😋
dhdjsj de get :D teşekkür ederim bu arada
kovsan bile gitmem aslında ama sen hiç ilgi göstermiyorsun bana 😁
Ben kimseye ilgi göstermiyorum djdk napiiim tabiatım böyle
ne vardı yani birazcık bana gösterseydin 😁😁
Günaydın bu arada, günün güzel olsun ☀️
Günowwrrii olsun ✌️
Teşekkürler :)
Ortalik karışacak gibi vaziyet alın, sks
Geçmişim özelimdir eski de olsa kimseye özelimi açmam adam olan bunu yapar.
O nerden çıktı be 😂
O konuda hemfikiriz; karaktersizlik
İlişkimi sorarsa flört ettiğim kişi bahsederim ama senin bahsettiğin ortamlarda arkadan atıp tutmak galiba hoşuma gitmez yaptırmam
Helal.
Bi insan neden eski sevgilisini çekiştirir ki başka kadınlarla? Belki de ölmeyi bayılmak zannediyordur 😀
😁 yok be, öyle biri olmadığımdan adından emin olduğu kadar emindir
Hala unutulmayan bir şeyler var ki konuşuluyor. Kendine ve hayatından artık çıkmış kişiye saygısı olan susar edebiyle yoluna devam eder.
Kesinlikle öyle. Beni boş ver de kendisine saygısından susmalıydı
Ne kadar üzücü onlar adına.
☺️♥️ her zaman biliyorsun
O kadar saçma bir durum ki bitmiş gitmiş bir ilişki hakkında niye konuşulsun amaç belki seni unutamamış olabilir sosyetic😉
Bu iyi ihtimal :D
Nedeni bu olabilir 😄
Ama o zaman kötülenmez ki insan 😅
Aman salla boş ver 😄
💃
İlgi çekmek dedikodu yaparak, başka türlü hatırlanmadığı, ilgi çekmediği için.
Accık ilgi göstereyim bari :D
Sevap denilen şey benden çok ona lazım :D dedikodu yapmak ne kadar ayıp
Bunun masum bir amacı olacağını sanmıyorum kimse durduk yere bu topa girmez.
Masumca değil zaten
Bir şeyler zoruna gidiyor olmalı, ya da ağır karaktersizdir.
Her ikisi de olabilir, aynen
Çok söylenecek söz var da…
Hazımsızlık yara yapmış!
🙄
Ne oldu 😄
Katılıyorum ama demeye utandım :D
😅ben utanacak bir şey demedim, halbuki 🤣🤣
Yok yok mevzu derin 😃
Yorumlardan anladım 😏
Hıı 😕👌
Sormuştur kız geçmiş ilişkilerini. O da arada seni de saymıştır içlerinde.
Saymakta problem yok, ilişki hakkında detay vermeye ne gerek var
Neden ayrıldınız sorusu gelmiştir peşinden.😂
Ona ne, kime ne 😒
Hep sorarlar 😂
Çok klasiktir.
Ama hep cevap almamalılar beybi
O zaman da o ilişkide kaos çıkabiliyor. Öyle ya neden diyemiyor? Bir ilişkide gizli saklı varsa o ilişki ne kadar güvenilirdir? Şeffaf olmalı ki kişi karşı taraf güvensin.
Yahu bana ne eski sevgilisiyle arasındaki muhabbetten bu sebepten dolayı sevgilime neden sorun çıkarayım. Çok saçma. Geçmiş geçmişte kalmıştır
Bazen çıkıyor. Atıyorum A kişisi B kişisine geçmiş ilişkilerinde cinsel ilişkiye girip girmediğini sorsun. B kişisi de yaşamamış olsun ve gönül rahatlığıyla yanıt versin. B kişisi A kişisine aynı soruyu sorduğunda cevap alamazsa ne düşünür? Haksızlık değil mi burada B kişisine?
Konu çok saçma yere gidiyor. Öyle bir şeyler değil bunlar
Saçma yere gitmiyor. Gayet kaos sebebi bir tarafın yanıt verip diğer tarafın cevap verememesi. Ha o ne anlattı? Aralarında ne gibi muhabbet geçti seninle ilgili? Bilmiyorum ama verdiğim örnek gayet haksızlık. Cevap veremiyor. Çünkü yemiş bir naneler diye düşündürüyor. Sonra cevap alamadığı sürece gelsin problemler. Gelsin manipüle etmeye çalışıp “Kafandan kuruyorsun.”demeler ve aslında tam olarak öyle olması.
Geçmiş geleceğin aynasıdır. Geçmişte kalmıyor.
Belki senin kulağına gitsin diye çabalıyordur. Tekrar konuşabilmek için :)
Hiç hoş şeyler değil ama yazık dedim sadece dinlerken
İnsanlar istemeden yapabiliyor bazı şeyler. O an ki kafa yapısı düşüncesi ne bilmek lazım. Ne durumda ne koşulda söyledi bunları.
Umrumda değil kötü manada çekiştirmek nedir? Ben çekiştiriyor muyum? Yiooo. Neler neler var da susuyorum.
Birinci karakter meselesi de olabilir.
ikincisi de o an dediğim gibi düzgün bir psikoloji de olmayabilir.
😒 nerdeyse üzüleceğim.
Konuşmadan bilemezsin durumu. Zaten konuşunca belli eder kendini. Pişman olduğu için mi konuşmuş karaktersizlikten mi?
Ne farkeder, konuşulmamalı
Aşırı işsizlik içerir.
Dile dökülüyorsa hala bitmeyen bir şeyler vardır.
Doğru dedin
Karaktersiz ve ezik olduğunu düşünüyorum öyle tiplerin. Ne istediğini bilen insan tavrı değil.
İlişki yeni bitse yanlış yapılsa hani en yakın gördüğün kişiyle paylaşırsın ama seneler önce ki ilişkiye tekrar dile dökmek yanlış bir şey , kendi yoluna bakmalı artık
Ya o beyin eksikliği ya benim extede de vardı ya bir insan eski sevgililerini neden anlatí be mq canım
narsist de olabilir ayrılığı kaldıramamıştır etrafa seni kötü göstermeye çalışıyordur tepkini bekliyordur egosunu beslemek için falan
Çok çirkin ıyısıyle kotusuyle yasanmıs bıtmıs
Haklısın
Kiminle neden ve ne şekilde konuştuğuna göre değişir
Biz allaha emanet ol der önümüze bakarız geçmiş geçmişte kaldı
Gereksiz ego başka bir şey değil erkek adama yakışmayan davranışlar bunlar.
Aynı kişi ise özlemiştir veya bi pişmanlık hissi olabilir
Amacı yok bende ucuzluğunu gösteriyor sadece
Bilgi almak öğrenmek falan ama bana göre geçmişi sormak yanlış bir şeydir
Şeytan 😈 konuşturuyor
amaç dadece iki kişiyi bir nirine katmak 😈
Şeytanıyla birlikte cehenneme gönderek
Yoo bence cehennemi yaşıyoruz zaten
Kaos seviyor ondan. :D
Sokarım kaosuna 😅
Bir adama yakışmayan haraket pardon adam dedim
Çok fazla ironi oldu :D
Adam olan eskortla bile takılsa bunu sohbette meze etmez günümüz erkeklerine bir sey olmuş 90’larda yasamak isterdim
Yani sen beni şaşırttın şu an 😅
Neden 😃
Öyle işte 😌 orası bende kalsın, biraz daha.
Merakkk ederim şimdi ama 🤦🏻♀️
Aşıktır veya karakteri yoktur bilmiyom
Karakteri yokmuş, ben geç anlıyorum 🙄
Ex olduğu için bizi ilgilendirmiyor çiçeğim amaan 😃
Ben de kimseyi ilgilendirmeyeyim ya 😕
Taş gibisinin hanımefendi ilgilenmek istiyorlar akıllarda kalıyorsun unutamıyorlar aşkımmm
Ohh doping gibi geldi :D ♥️
Seni yerim 🥺♥️
🥰 sana acil danışmam gereken bir konu var, kurtar beni
Saçma geldi bana neden çekiştirir ki bir insan
Ben de onu sordum ya
Muhtemelen ama yakışmıyo. Sonuçta bir zamanlar sevdiğim diyorsun sonrasında böyle atıp tutmalar hiç yakışmıyor.
Seremem ki, değmez.
Estağfurullah 🙄
☺️✌️
Ooo dedikodu var 😅Ben de istiyorum 😀
Sana yok
Niye ben de seninle ayni siteye uye degil miyim 😀
Değilsin, kovdum seni
Sen kovamazsin ben istifa ediyorum 😀
djdjs istifanı yırtar yine kovarım
Hahaa 😀İsrafa gerek yok hadi sen kovmus ol 😀
Ha şöyle. 😌👌
😀😀
Gereksiz yere olay çıkarmak icn
Gelsin çıkarsın o ne öyle başka kadınlarla dedikodu yapacak kadar küçülmek mi lazım
İşine gelirse her şeyi yapar bunlsr
Ooo maşallah çok güzelmişsiniz.. İlk defa görme şansım oldu sizi.. Maşallah nazar değmesin..
Teşekkür ederim:)
Cahiliye dönemi aklına gelmiş olabilir.
Ne yani benimleyken cahil miydi
Mesela örnek veriyorum burada 🙄
Hıh, neyse 😒
Colin bey :D gıcık etmeyiniz
Unutamamaktan dolayı
Bilmem ben saçma buluyorum
Senle iletişim kurma çabasıda olabilir.
Kendisini aklama amacıyla yapılmış olabilir.
Yaşıyormu o halen yaaa
Khpelik olabilir.
😕
Herkes kendine yakışanı yapar önemseme
Böylesi hiç bir insan evladına yakışmaz.
Evet haklısın mayası bozukmuş
gereksiz işler
Özlem olabilir.
Amaçsız öylesine.
Boş muhabbet için
Takıntılı
Özlüyordur
Geçmiş önemli diye
Zevzeklik
Kısa kesitler iyidir kim oldugunu anlatir
Pardon?
Sizi ilgilendiren birsey yazmadim soru ile alakali yazidm, tam anlamadıysanız bir daha okuyunuz lütfen
Anlamadığım için sordum zaten benimle ilgili olduğunu düşünmedim, neyse
Yani o zamanki kesitler o kisi icin bilgi verir kim oldugunu daha iyi anlatir vs.
Ben konusmam sacma
Tabiki kıskandırmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?