Söylenmeli bence... evlenmeden önce doğru düzgün yaşayın ahlaklı olun korkmadan alnınız açık şekilde konuşun evleneceğiniz kişiyle.. ama yanlış şeyler yaşamış pişman olmuş ya da kötü şeyler başına gelmiş olabilir de insanların yadırgamamak lazım ona göre karşındaki zaten anlar seni yalancılık kötüdür açık olmalı insan samimiyet güzel
Evet sonradan ortaya çıkıp bak saklamis benden soylememis denip evliligini bozacağına önceden söyle en azindan soyledi saklamadi diyip iliskiniz devam eder 🌹
Geçmişini bilmediğin biriyle geleceğe ne kadar güvenilir bir adım atabilirsin ki hem geçmişini anlatmazsa onun duygularını anlayamazsın hemde ne yaşadı ki anlatamıyor diye kurt düşer içine, yalan söyleme durumu olur mu olur tabi ama er ya da geç çıkar ortaya (baya uzun yorum yazdım nadir yaparım bunu :) )
Bu tarz konularda çok fazla detaya girmemek gerekir eğer detaylı anlatılırsa sürekli bir yarış ya da kıyaslama çabası olabilir can sıkar moral bozar başka da bir işe yaramaz
Adı üstünde geçmiş ilişki olmuş bitmiş birşey evleneceğim kişi ayrıntılı bile sorsa anlatırım umursamam önemli olan geçmiş değil şu an karşımda olan kişi
Önemli bir detay varsa yüzeysel söylenmeli. Ben genelde sevgili konumuna gelmeden önce yüzelsey öğrenmiş oluyorum. Kafama taktığım bir şey varsa detay soruyorum.
Bence kizlar söylemesin kiskancliktan dilayi erkek arkadasiyla problem yaşar bana söyleyebilir sevgilim ben anlayisla karsilayabilirim ama her erkek bunu yaparmi bilemem
Evlenecek olan kisinin gelecegi benim gecmisten banane hangimizi gecmisi kusursuz.! Gecmisi kurcalamak gereksiz ve bazen iliskiyi btirmenize gerek olur.
En İyi Cevaplar