Ya çevreden, ya sosyal medya mecrlarında görüyoruz bu tip durumları. Kimisi takmam benle geçtiği zamana bakarım diyor. Kimisi de ister istemez kafaya taktığım, aklına geldiği oluyor diyor.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Evleneceğiniz kişinin önceki ilişkilerine (bu daha da ilerisi olabilir) kafanız takılır mı?
Bu herkes için geçerli gerek kendi hayatımızdakileri gerek hayatımızdaki insanın yaşadıklarını arkaya atmak zorundayız herkes bir şeylerden geçmiştir hata yapmıştır ama bu benimleyken de olacak diye bir şey yok. Şüphe insanı mutsuz eder, hem öyle olsa kimse kimseyle olamaz.
Evet, insan yedisindeyse neyse yetmişinde de o'dur (istisnalar dışında). Eğer eski sevgilisini aldatmışsa beni de aldatır mesela. Huyu aynıdır, o yüzden bir araştırıp incelemekte fayda var en azından baştan önlem alınır ve sonunda üzülmemiş olur insan.
Takılır. Çoğu ilgilendirmez demiş ama bunun nedeni o anlatınca kendi geçmişlerine de söz sırası gelecek korkusu gibi geldi. Bununla ilgili en güzel çıkarım insan geçmişi ile bugün var olur. Yani geçmişi onun bugünü ve geleceği hakkında bilgi verecektir. Bilmek gerekli bence.
Takmam diyen kişilere bi sorum var başkasının basit kadin olarak takıldığı kadına yüzük takıp evlenmek mi mantıklı öğrenin karinizin başka erkeklerle videosunu sonra da videoyu izledikten sonra eşinize gidip el sürün yok böyle bi durum. Geçmiş önemli tabi ama bi yere kadar müsade olabilir ama dediğim gibi herseyin bi sınırı var
Geçmişi incelemem, irdelemem. Benden öncesi beni bağlayan bir şey değil. Geçmişle bağını koparamayan birisiyle de olamam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslında bu partnerine ve bulunduğun ilişkiye göre değişir. Eğer sevildiğini hissediyorsa bir kız erkeğin geçmişine falan takılmaz. Ama ilişkide pürüzler çıktığı zaman (ilgisizlik, isteksizlik, kavga vs...) o zaman acaba aklımda biri mi var eski lişkisi mi aklına geliyo biz kızlar kurulururz. Genelde doğru çıkar hissederiz
Takilir. Ne tur bir iliski oldugu benim icin onemli, nasil bitmis ( gercekten bitmis mi), hala irtibatlari var mi, eski sevgilisi tanidik mi butun bunlar onemli ve kafama takilirsa ilerleyemem ben
Önceki ilişkilerini çok detaylı bilmek istemem bilmem gerektiği kadarı kafi aksi takdirde takıldığım şeyler olabilir… iki taraf içinde geçerli bu saygı duymak lazım…
Kesinlikle! İnsan yedisinde neyse yetmişinde'de odur. Geçmişindedeki ilişkileri seninle olan ilişkisi ile fark etmeyeceği için önemlidir. Gerçekçi olalım. Kötü geçmişi varsa ilişkilerde uzak durulmali, net. Bayat balık başda kokar derler. Kendi kendimize masal uydurup hayatımızı karartmayalim, değilmi
Geçmişi kurcalamak manasız bir eylem. Bu günü etkilemiyorsa veya aklı hala oralarda bir yerde değilse geçmişi beni ilgilendirmez. Ben benden sonrasına bakarım.
benden öncesi beni alakadar etmez ta ki beni tanıdığı ana kadar işte ondan sonra her bir adımı önemli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence bunu soran herkesin kafasına takılır. İnsan sevdiği kişiyi bir başkasıyla çok yakın temasta düşününce soğuk kanlı olamıyor. Ha elbette yapacak bir şey yok bu konuda ama takılır mı elbette takılır.
Hayır eski kafaya takılmaz eger bana eski yasantısını anlatmıyorsa örnekler vermıyorsa yasanmıa bitmiştir benım gecmıs hayatımda onu ilgilendırmez artk hangi çağda yasıyoruz? Ben hiç takmam eskiyi kafamaa bide kafamı onla yoramam😂
Takilmamak lazım ama ben çok takilirim, hatta zehir ediyorum. Hep bi şeyler aryorum öncesiyle ilgili. Öncesinde birinij sevgilme onun birine dokunma ihtimali beni mahv ediyor;(((
Gerçi yine de saçma gelir bana ben yaşamasam bile sevdigim adam. yasadiysa sonuçta geçmişte olmuş diyip şimdiye benle olan ilişkide ki davranislarina sadık olmasına bakarım.
Geçmiş geçmişte kalır eski konuları açmaya gerek olmaz ama yine de bana en baştan anlatmalı ki ilerde kulagıma böyle böyle vs şeyler yapmış denilince evet biliyorum kime ne diyebileyim
Az çok bilgi sahibi olmak isterdim. Ama beni aşırı kıskançlık krizlerine sokabilirm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birgün evlenirsem eşimin yüzüne bakmak için hiç bir kadının elini bile tutmadım herşeyi içime attım birgün sevgimi vereceği biri olursa sevgim ile geceyi aydınlatcam