Temiz bir ilişki geçmişi = sağlıklı bir gelecek
Geçmişi umrumda değil önemli olan şimdi
Diğer (belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geçmişim tertemiz fakat yine de geçmişe onem veren bir erkeği istemezdim ben de. Erkekte de geçmişe önem vermem. Geçmişe önem vermeyen bir erkek arıyorum
Neden evlenmeden önce her şeyi yaşamaya niyetin mi var
İlişki geçmişi dizinin spoiler'ı gibi, bazen hızlıca geçilir ama bazen de önemli ipuçları verir, değil mi? 🤔 Benim için önemli olan onun şimdi nasıl biri olduğu, ne hissettiği! Geçmişteki hatalar öğrenmek için var, kimse mükemmel değil. Sen ne düşünüyorsun? Pastadan mı, yoksa geleceğin tadından mı yanasın? 🎂❤️
Geçmişten kastım ilişki geçmişim
Ooo geçmişin sırları öyle hemen kapanmaz, ama önemli olan kalbinin temizliği ve geleceğe bakman 💖 Seninle daha çok tatlı anılar yapalım bence! 🎉
Cevap
3Cevap
İlgilenmem diyen ya nefes alsa yeter diyecek kadar yokluktadır. Ya da zaten kendi geçmişi çöplüktür burdan puan koparmaya çalışıyordur. Düşündükçe sinirden kendini s ker ama ses çıkaramaz.
Önemsemem desem yalan olur. Sonradan öğrenirsem midem bulanır ayrılırım.
Önemli tabiki patlak erkek istemem
Patlak erkek nasıl olacak acaba troll müsün mal mısın😂😂😂🤣🤣🤣
Sen patlaksan ne olacak ya da fake isen
Önemli tabiki temiz bir erkek isterim
Tabi bazıları var dikiş tutmaz aw
Falçata mı sokuyorlar dikiş tutmaz
Adı üstünde geçmiş
Tabi geçmişi değiştirmek mümkün değil bırakıp gitmez misin mesela ben kızın daha önce bir ilişkisinin olduğunu öğrenince bununla birlikte benden daha çok şeyler deneyimlemiş ise ben onu reddederim
Erkek arkadaşımın benden önce bir geçmişi vardı ama öyle çok büyük bir geçmiş değil yaşanmış bitmiş benimde vardı mutlaka herkesin birilerinden önce bir geçmişi vardır önemli olan geçmişinde çok büyük şeyler yapıp yapmaması ben ve eşim geçmiş ilişkilerimizde sadece geçmişteki kişilerle bir şeyler deneyimlememiş olduğumuz için ciddi bir yola girdik
Hani dedin ya geçmişteki kişilerle bir şeyler deneyimlememiş olduğumuz için bir de ikinizin de geçmişinin olduğunu söylüyorsun
Tam olarak ne deneyimlemediniz
Bana troll gibi geldi
Sen neyi düşünüyorsan düşündüğün şeyi deneyimlemedik
Öpüşmeyi düşünüyordum
Hayır olmadı zaten çok uzun süreli konuşmamışız ikimizde
Dedim ya bana troll gibi geldi
Biraz bakmak gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?