Evet önemlidir eğer cinsellik yaşamış birisi ise hayatta istemem bir kere denemelik bile olsa hayatımdan çıkartırım o kişiyi
Ben bugüne kadar onu beklemişsem hala bekliyor isem onun da beklemesi gerekir sadece evlenince yapmak istiyorum cinselliğe adımımı beni seven dürüst insan ile atmak istiyorum20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Merhaba,
Evet önemli hemde çok önemli. Her insan hata eder, hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir. Rabbim tövbe edenleri sever, hadisi şerif.
Geçmişini bilmediğim biri benim geleceğim olamaz. Geçmişinde sevişmiş, sürtünmüş, bir erkeğin yatağına girmiş kadın benim geleceğim olamaz.
Dünyanın binbir türlü hali var. Tecavüze uğramış olabilir. mastürbasyon yaparken kendisi bozmuş olabilir. Kaza geçirmiş ve bozulmuş olabilir bunlar farklı durumlar fakat güven çok önemlidir. Önüme gelen kız tecavüze uğradım diyor. Bisiklet koltuğu girdi diyor..
Bekaret bacak arasından değildir. Bir kadın ve bir erkek kalbi, bedeni ve ruhu ile temiz olmalıdır..
Sevgili oldu diye kızmam evlilik üzerine oldu ise eğer fakat heves zevk peşinde olmuş biri Allah'a yakın bana uzak olsun...12 Yorumla- +1 yıl
Aynı düşüncelere sahibiz hocam. Yorumun için gerçekten teşekkür ederim. Umarım hayatımıza girecek kişiler, bizlere katkı sağlayan ve huzur bulacağımız karakterde olabilirler.
- +1 yıl
EyvAllah, sevindim aynı düşüncede olduğumuza. Rica ederim bende teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Amin inşaAllah 😊
Mutlu günler dilerim 🫡
Bu çok sorunlu bir konu. Hiç önemli değil diyemem, bence asıl mesele önceki ilişkilerde neden ayrılma kararı alınmış, bunu da üstün körü de olsa bilmeli insan kesinlikle.
Ama sırf benden önce ilişkisi oldu, hatta cinsellik falan yaşadı diye kırmızı bir bayrak olarak algılamam bunu.
En azından ben böyle düşünüyorum. Olgunca yaklaşabilmek önemli.21 Yorumla- +1 yıl
Fikriniz için çok teşekkürler :)
- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılBenim olmadı karşı tarafında olmamasını ilk ve en saf duyguları birbirimize karşı duymak isterim. Ama karşı tarafının geçmiş ilişkileri de olmuş olabilir gayet normal. Önemli olan ilişkide ne kadar ileri gidildiğidir cinsellik olduysa devam edemem o ilişkiyw onun dışında ilişkilerine saygı duyarım bugüne dâhil olmadığı müddetçe.
33 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünen kadınların, hala daha var olabilmesi güzel. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Aynı düşüncedeyim umarım herkes dengiyle birlikte olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, önemli. Gerçi aşık olunca bunu pek dikkate almıyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır benim için önemli değil tabi ki de. ben şu an olduğu kişiye bakarım çünkü geçmişte ki kişiye değil şu an ki kişiye aşık oluyorum.
40 Yorumla
+1 yılTabii ki de. Herkesin geçmişinde birileri illa ki oldu. Kaç taneymiş diye yargılama gibi bir hakkımız yok elbette. Ama o kişiyle arasında farklı anlamda bir ilişkisi olmuşsa eğer elbette bunu kabul edemem :)) Herkes ilk olmak ister , en güzel duyguları eşiyle yaşamak ister. Benim düşüncem bu şekilde 🤷🏻♀️
123 Yorumla- +1 yıl
Aynen benimde ama ikisi arasında şey olmadan olsun isterim
- +1 yıl
@eflani7878 ondan bahsettim zaten 🙂
- +1 yıl
Bişey diyimmi zaten o şey olduysa duyduğum an bütün sevgim gider tiskinirim
- +1 yıl
@eflani7878 öyle evet
- +1 yıl
Ama şöyle bir durum var biz soylemedikce sizin anlama şansınız yok 🙊
- +1 yıl
@eflani7878 o tamamen güven duymayla alakalı bir durum. İnsan bir şekilde hisseder emin olun
- +1 yıl
Mesala nasıl
- +1 yıl
@eflani7878 Geçmişte bir ilişkim olmuştu. Biriyle konuşuyorduk neden bilmiyorum ama içimden güvenmemem gerektiğini çok kuvvetli hissediyordum. Ve gerçekten de olmuş
- +1 yıl
Demeki belli etmiş açık vermiş ya soruyu meşgul etmesek de diğer tarafa geçsek olur mu
- +1 yıl
@eflani7878 Hayır
- +1 yıl
Teklif var ısrar yok bende
- +1 yıl
@eflani7878 güle güle
- +1 yıl
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, kısmen aynı düşüncelere sahip olabilmemiz iyi hissettirdi:) @maviayyyyy
- +1 yıl
Hala varmış böyle insan demek ki. Böyle hissettirdiysem ne mutlu bana , rica ederim 😇
- +1 yıl
Bu arada yeni uyandım. Yorumlarda rahatsız edildiğinin farkında değildim, görünce gerekeni yaptım. Çok özür dilerim ;) @maviayyyyy
- +1 yıl
Aa çok teşekkür ederim , çok düşüncelisiniz 😇. Özgürlük bir durum yok estağfurullah 😊
- +1 yıl
Estağfurullah, bilmukabele… Her şey için teşekkürler :) @maviayyyyy
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 😊😇
- +1 yıl
Siz böyle güldükçe, yazmayı bırakamam. Gülmeyin lütfen 😅 @maviayyyyy
- +1 yıl
Ahaha sorun değil içim kan ağlıyor gülmeme bakmayın
- +1 yıl
Özelini buradan soramam, fakat umarım bir çözüm bulabilirsin :) @maviayyyyy
- +1 yıl
Umarım 🤧
- +1 yıl
Rica ederimmm
+1 yılKalıplara girmek, topluma uymak ve başkalarının ne düşündüğünü tartarak hareket etmek insanın iç dünyasındaki yaratıcılığını ve özgürlüğünü sınırlayan en temel davranıştır. Kendi doğruların ve prensiplerin çercevesinde hareket etmek insanları birbirinden ayıran en temel özelliktir.
Hayatınıza bir insanı alırken belirleyici konulardan biri geçmişinde verdiği kararlar olmamalıdır ancak geçmişte verilen kararların o kişinin bugünkü haline dönüşmesini sağladığını da unutmamak gerekir.11 Yorumla- +1 yıl
Düşüncelerinize saygı duyuyorum, çok teşekkürler :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim için önemli çünkü ben birisiyle opusmedim bile evleneceğim adamın eski sevgilileri olabilir ama takilmalik veya tek gecelik ilişkileri olduysa kesinlikle olmaz bakır olmayabilir pek takmam ama benim bakire olduğuma saygı duymalı ve ona göre davranmalı kibar anlayışlı olmalı vss
15 Yorumla- +1 yıl
Bekaretini kaybetmemiş bir kadın, neden erkeğin daha önce cinsel ilişki yasamasını sorun etmez? Ben bunu hiç bir zaman anlayamıyorum mesela…
Cevap sahibi+1 yılÇünkü çiftlerden birinin bilmesi daha iyi ikimiz bilmezsek daha çok zorlanırız gibi
- +1 yıl
İyi de, seninle ilişki yaşarken daha önceki ya da öncekiler aklına gelmeyecek mi? Bunu da düşündün mü?
Cevap sahibi+1 yılBu yönden bakınca mantıklı çok rahatsız olurdum biz bakır erkek nerden bulucaz erkeklerin hepsi ilişki yaşamış nerdeyse
- +1 yıl
Ben ve benim gibi düşünen bir çok erkek var. Niyetin önemli olsun ki, karşına çıkacak kişi de senin gibi olsun. Tecrübe peşinde koşarsan, cinsellik yaşadığın kişi o anda senin gözlerine bakarken, bir başkasını hayal edebilir.
+1 yılHayır önemli değil hepimiz insanız hatalarımız olabilir geçmiş ilişkilerde benim için önemli olan şey benimle nasıl bir yol izlediği ve davrandığıdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirine ihanet etmiş olmasını istemem, çünkü bu onun karşı taraftan bağımsız bir durumu olur bence. Haricinde her birlikteliğin enerjisi farklıdır, ben bugününe bakarım.
12 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir bakış açısı, teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için tüm ayrıntılar önemli. Seviyorsam mühimserim.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tabiki önemli nasış kişiler hayatına girmiş, nasıl ilişkileri olmuş, hangi şartlarda niye ayrılmış bence bunlar önemli şeyler.
21 Yorumla- +1 yıl
Düşüncelerin için teşekkürler :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Umarım herkes kendi gibilerle karşılaşır diye dua ediyorum ben
31 Yorumla- +1 yıl
Umarım…
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için önemli ya sadece bilmek isterim zaten olan olmuş geçmişte kalmıştır da haberim olsun isterim
11 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyarım, yorumun için teşekkürler :)
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılBir yandan aslinda geçmis gecmiste kalmis demek isterim
Ama bir yandanda beni nelerin bekledigini bilmek isterim118 Yorumla- +1 yıl
Anlamadiniz ama neyse
- +1 yıl
Yani insan merak ediyor tabiki geçmisteki durumlari
Ve olurda tatsiz durum filan onlarla karsilasmak istemem demek istedim
Beni nelerin bekledini bilmek isterim ondan deidm - +1 yıl
Hmm aNladim tskler
- +1 yıl
OluR takilmam tskler
Mevlam heRkesin gelecegini guzel ve paRlak eylesin insalAllah sizinde - +1 yıl
Ne konuda sansizsiniz
- +1 yıl
Siz her xaman burclara gòremi hareket ediyorsunuz
- +1 yıl
Birde ben bakayim oxamna belliki kendinizi cok umitsizlige kaptirmisisiniz
- +1 yıl
Teşekkür ederim düşünceleriniz için :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır önemli değil bu tarz şeyleri pek sorgulsmam geçmiş bitmiş , benimle olduktan sonraki davranışları beni daha çok ilgilendirir
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılKırmızı bayraqtir tabi önemli geçmişinde fazla erkek olan kadınların boşanma ve aldatma oranı yüksek
Kadının geçmişinde neden ayrıldı erkeklerle eğer karşı taraf hatalı ise demek ki yanlış karar almış taniyamamis istemem eğer sorun kendisi yüzünden ise yine istemem belli ki sorunlu geçmişindeki erkek almadiysa ben niye alayım
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ŦΞΛЯŁΞSS temiz ilki olmak isterim yani
Benim için önemlidir. Eğerki hoşuma gitmeyen bir şey olursa ayrılırım. Net bir şekilde..
14 Yorumla- +1 yıl
Hoşuna gitmeyen bir şeylerin örneğini de alabilir miyim peki?
- +1 yıl
Aynı düşünceye sahibiz. Çok teşekkür ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki geçmişi kişiliği hakkında bana fikir verebilir. Ama ben ilişkideyken geçmişi konuşmaya çok sıcak bakan biri değilim. Özellikle bana ilişkilerini anlat diye sormazdım. Bu yüzden benim onu tanımamda bir ölçüt olamaz.
10 Yorumla Yani tamamen değil ama yinede yüksek bir miktarda önemli. Çünkü mesela ileride birini sevecegim ama geçmişinde herkesle sevgili olup yatmış biri de çıkabilir altından? Yani bence önemli. Çünkü bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.
10 Yorumla
+1 yılBenimle eşit olmasını tercih ederdim herkes hakkettiği kişiler ile olmalı diye düşünüyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru, maalesef herkes her şeyi yaşayıp, hiç bir şey yaşamayan kişiyle olmayı istiyor. Kişi, layığını bulmalı…
- +1 yıl
Yüzsüzlük diyoruz biz ona bir şeyi istemek için hakkettmek lazım
- +1 yıl
Kesinlikle:)
+1 yılBirinin yatağından öbürüne koşmuş biri ile kimse olmak istemez tabiki
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın, teşekkürler :)
+1 yılGeçmişte pişman olacağım hic bir hatam olmadı. Karşımdaki insan da böyle ise bence sorun yok.
12 Yorumla- +1 yıl
Adınıza çok sevindim, umarım kendinize uygun birini bulabilirsiniz. Çok teşekkürler:)
- +1 yıl
Rica ederim. Sizinde 🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılMesela aldatan biri ile olmam sanırım onun dışında önemli değil
11 Yorumla- +1 yıl
Aldatan birinin, ben daha önce aldattım diyeceğini hiç sanmıyorum :)
kaç sevgilisi olduğuna değil ilişkisinde ne kadar ilerlediğine bakarım
110 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler:)
- +1 yıl
Ya gerçeği söylediğine nasıl emin olucan?
- +1 yıl
Diyosun
- +1 yıl
Bana kalırsa anlamak zor olur. Herkes basit yalan atıcak değil.
- +1 yıl
. d hee
+1 yılÖnemli değil çünkü zaten kimse yaptığı bir şeyi söylemiyor ki artık 😄
11 Yorumla- +1 yıl
En korktuğum durum, Allah kimseye yaşatmasın. Umarım böyle bir şey, kimsenin başına gelmez…
+1 yılGüzel soru da senle alaklı yani kişiden kişiye değişir huylu huyundan vazgeçmez aşkım geçmişinide sana tam açmayacağı için yola devam iyi seyirler sorguluyor isen bide geçmişini adamın niye yüzük takıyon evlilik bu ha öyle nişanlı gibi sevgili gibi değil
20 Yorumla
+1 yılHayır değil ben onun geçmişini merak etmiyorum anlatırsa dinlerim o da bana karşı aynı şekilde, yaşanmışlıklar olsa da bu onların geçmişte kaldığını değiştirmiyor ben o insan ya da insanların bir karışımı değilim
12 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünenleri garipsesem de, saygı duyuyorum :)
- +1 yıl
Teşekkürler
evet oldukça önemli neden önemli hijyen açısından önemli kendi ve benim sağlığım açısından önemli açıkçası her birlikte olduğu kişi ile ilişkiye giren biri ile ben birlikte olmam olamam bana hem güven vermez hemde temizlik açısından iyi de gelmez uygun da gelmez olamam yani olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim icin onemi yok. Kadinlar icin bunun pek onemi olmaz ama erkekler icin onemlidir bu durum.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, kadınlar umursamazken, erkekler için önemli olabiliyor. Kadınlar için de büyük bir önemi olmasını düşünürdüm, fakat yorumlar beni bayağı şaşırttı…
Bakır olmasi önemli çapkın çapkın gezmemeli 😄dahası var ben bakarım çalışmasın köy eğitimi bilgisi olmalı akşam ayak falan yikasin bir ömür bu olsun ama seks evlenmeden yapılmamalı evlenince mevzu bu yönde ilerlesin geleneksel olmalı aile terbiyesi olsun efendi olsun 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır değil dul olsada bakire olmasada önemli değil ben artık dünyevi şeylerden vazgeçtim sevgi ve aşkla bağlanan birini istiyorum hepsi bu ama yinede olmuyor
11 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyarım, umarım gönlünüzde olan birini bulabilirsiniz…
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet önemlidir benim için. Evlenmeden önce arayışa girmişse evlendikten sonra da girebilir ben o düşüncedeyim
10 Yorumla Önemli değil diyenler yalan söyler bence önemser herkes geçmişi hiç anlatmayın o yüzden 😉
11 Yorumla- +1 yıl
Bazı kadınların önemsediği pek anlaşılmıyor :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani geçmiş önemli şöyle önemli sonuçta yaptıkların yapacaklarının teminatıdır. Elbette insanlar değişir ama çok farklı hayat tarzlarına sahip olduğumuz birini istemezdim.
20 Yorumla
+1 yılÖnemli değil ya nasılsa Bir taraf sonuçta bırakıp gidiyor
10 Yorumla
+1 yılBiraz önemli. Her önüne gelenle ilişki yaşamış, aldatmış biriyle beraber olmak istemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli değil tâbi ki eğer bir psikopatlik falan yapmamissa..
10 Yorumla Sadece merak ve detay olarak zamanı geri alamam önemli olan benden sonrası
10 Yorumla
+1 yılÖnemli kardo vuruk çatlak darbe yemiş öpüşmüş birini istemem
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır. Evlenmiş, ve ya nişanlı olmuş olması bile benim için problem olmaz. Ama tabi sorarım ayrılma nedenini.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılönemli. seçtiği kadınlar kalitesini belli eder o adamın
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir yorum:) Teşekkürler
Elbette önemli ben nasıl kendimi evleneceğim kişi için saklıyorsam o da öyle olmalı
12 Yorumla- +1 yıl
Aynı düşünceye sahibiz, teşekkürler :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnemli ama anlatmasın hiç diycem zaten lütfen hiç anlatma diye
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabi ki sevgilimin ki dahi önemli insanlara yük olmuşsa sıkıntılıysa taşımam
20 YorumlaÖnemli bence çünkü ben yeni doğan kızına eski sevgilisinin adını koyan gördüm bence aklınızda kalbinizde biri varken başka biriyle olmayın diğer türlü insanın kafasını kurcalar
10 Yorumla
+1 yılÖnemli evet
21 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler :)
+1 yılEvet, geçmişi olmamalı.
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır önemli değil isterse geçmişte esc olsun bana ne
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır değil, benden önce yaşadıkları benden öncede kalmıştır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olsa ne olacak doğruyu söyleyen mi var.
17 Yorumla- +1 yıl
Doğruyu söylemeyip, ileride her şeyin bir anda karşına çıkması da mümkün ama? :)
- +1 yıl
Ben doğruyu söylemem demedim. Erkeklere şüpheci yaklaşıyorum.
- +1 yıl
Ben de erkekleri kastetmiştim zaten
- +1 yıl
İşte o zaman ne yaparım bilmiyorum seviyorsam çok zorlanırım.
- +1 yıl
Geçmişini degistiremem ama dürüst olmak şart bence.
- +1 yıl
Allah uzak etsin, gerçekten çok zor…
- +1 yıl
Amin.
+1 yılYoo geçmişe takılan var mı cidden :d
11 Yorumla- +1 yıl
Evet var, ben?
+1 yılAyrılma sebebi önemli
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın :)
Geçmiş dediğin şey bugun seni sen yapan şeydir. Tabi ki önemli
20 Yorumla
+1 yıluzun ilişkileri önemli kısa ilişkileri pektr umrumda olmaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabiki önemli bosanmis kişiyle hayat kuramam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbenden öncesi umurum değil
10 Yorumla Değil ama konuşulması lazım
10 Yorumla
+1 yılGa*at olmadığım için evet
11 Yorumla- +1 yıl
Ne demek can ben teşekkür ederim 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılElbette önemli
10 Yorumla
+1 yılTabi ki de önemli.
10 Yorumla
+1 yılparasını yemek daha onemli
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeyeceğim için kafa rahat olan ben 😀
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri