Teşekkür ederim @KızlarSoruyor @Bgyontar
Evleneceğiniz kişinin geçmişini önemser misiniz? ↗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Belki günümüzdeki çoğu insanın önemsemiyor ama mesela flört sevgili durumları için bir şey demiyorum Ama ilişki durumu söz konusu olduysa geçmişi bu konuda benim için önemli... her şey bekâret değil diyenlere söylüyorum benim için önemli...
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#EvlilikGecmis
10 Temmuz, 2023 Pazartesi 11.35
Hayır benim için önemli değil. çünkü geçmiş geçmişte kalmıştır ben geçmişi ile değil şu an olduğu kişiyle evleniyorum sonuç olarak. benim için aşık olduğum kadına güvenmek onu sevmek önemli. aynı şekilde birbirimizin geçmişini hiç umursamadan bu yola çıkardık ve birbirimizi de ömür boyunca sevmeye devam ederdik. ama her insan farklı düşünür saygım var tabi ki de. başka bir insan için belki de Sevgilinin veya eşinin geçmişini merak etmek veya ilgilenmek oldukça normal bir duygudur. Geçmiş, bir kişinin deneyimleri, ilişkileri ve yaşam hikayesiyle ilgili bir dizi bilgi içerir. İlişkilerde, bir kişinin geçmişi, o kişinin nasıl biri olduğunu anlamamıza ve ilişkimizi daha iyi anlamlandırmamıza yardımcı olur bazen de. geçmişi sorgulamak veya incelemek ile kişinin mahremiyet hakkını ihlal etmek veya aşırıya kaçmak arasında bir denge kurmak da lazım yoksa işin suyu çıkar.. Herkesin geçmişinde kişisel ve hassas konuları var ama bunu çok düşünmemeli
Değerli yorumun için teşekkürler bro
Rica ederim abim ne demek
Seni çoğu zaman en iyi görüş seçemiyorum kararsız kalıyorum darılmıyorsun değil mi
Yok abi zaten soruna gelirim her türlü eig için yazmıyorum. yani gönlünden kim geçerse onu seç 🙏
Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim
Geçmişi önemli tabii ki. Geçmişinde böyle bir şey olan biriyle işim olmaz asdjdk
Anlatmak istediğimin en güzel örneği teşekkür ederim kardeşim
⭐⭐⭐✴️
Hayır benim için geçmişi önemli değil. Ama bunu sürekli olarak karşımıza çıkarıyor ve bana geçmiş ilişkilerinden bahsediyor ise o zaman ben buna deli olurum ve katlanamam. Ama onun dışında pek umursamam karşıma çıkmadığı sürece. Geçmiş ilişkisine bakmam ben sonuçta adı üstünde geçmişte kalmış. Benimle ise geçmişinin ne olduğu pek önemli değil.
Sadece aileni seni etkilemesi mi önemli
Önemserim. Düşünsene geçmişte cahil zamanlarında bir kadına tecavüzden içeri girmiş. Cahilmiş diyerek üstünü çizemem. Her zaman aklımın bir köşesinde bana işkence eder. Geçmiş ve gelecek bağlantılıdır zaten hiçbir zaman silip atamayız.
Tabiki
Teşekkürlerr🌺
Rica ediyorum
Cevap
41Cevap
Hayır umrumda olmaz insan sevince bazı şeyleri görmüyor geçmişi varsa eline sağlık derim geçerim geçmişi yoksa ne güzel her şeyi ilk önce birlikte yaşıycaz bütün duyguları birlikte ilk önce tanıyacağız diye mutlu olurum yani ikisi de beni mutlu eder yeterki sevgi olsun.
İnsanın geçmişi karakterini ortaya koyar ve önem arz eder..
Anlatmasa pek sorun etmem ama anlattıkça takılırm
Sabit fikirlere takılı kalanlar çoktan yaşanmış ve bitmiş ufacık bir şeyi bile defalarca pişirip pişirip geleceğin her anında bunun dillendirmesini yaparlar.
Sonra da bitmek bilmeyen münakaşalar, laf sokma çabaları, tartışmalar ve hakaretler yaşanır.
Peki, ne için?
Birinin yaşamayıp diğerinin yaşadığı şeye duyulan hazımsızlık yüzünden.
Evlilikte geçmişler unutulmamalıdır. Biz geçmişe, en çok da ilişkimizin olduğu kişinin geçmişine takılıp mutlu olmak yerine mutsuzluğu seçen bir toplumuz.
Kalıplaşmış ve öğretilmiş duygular ile yaşadığımızı sanıyoruz ama yaşamanın ne olduğunu bile bilmiyoruz.
Telefon klavyesi yanlış ayarlamış unutulmalıdır olacak.
Hayırı oyladım ama bekaret bence de önemli. Ama ilişkiye girmeden bunu nasıl öğrenwbilirz ki böyle bir handikap bar ortada. Onun dışında sevgilisi olması, ailevi ya da işte başka vs durumlar eğer rahatsız edecek derecede bana yansıtmıuoesa geçmişini sorun etmem. Çünkü hepimiz bir şeyler yaşıyoruz ve hepimiz illa ki zamanında birileri ile beraber olduk
Kesinlikle katılıyorum
Önemsemem geçmiş deyince ilişki açısından bakarsın kalkıp sabıka kaydı ıvır zıvır onlar geçmişe dahil edilmez cinayet işlemiş birisine hangi aklı başında insan yanaşır
Kesinlikle katılıyorum
Bu yüzden ayrıldım sevgilimden. Benim için başkalarıyla kafelere gitmesi, parkta oturması, kahvaltı yapması, öpüşmesi falan affedilemez. İlk başta anlatsa hemen biterdi ama aradan 3 yıl geçince aldatması bir de güvensizlik ekleyince berbat bir ayrılık oldu.
Kesinlikle haklısın
Umurumda olmaz geçmişi, benim için benimle yola çıktıktan sonrası mühim.
Kadınlar için çok olmaz ama erkek öyle değil
Ben kimseye girmedim 😃
Şimdi önemseyecek konu var, konu var yani. Eğer gerçekten karakteriyle ya da önemli bir şey ile alakalı önemsenecek bir şey ise önemserim. Fakat önemsenmeye değmez ise takılmam.
Anladım
Geçmişe takılıp kalmam ama onu iyi tanımak için geçmişini bilmek isterim ama sırf geçmişi yüzünden ondan ayrılmam.
Lastiği patlasa bile mi
Yüz kızartıcı bir suç işlemediyse ilgilenmem
Evet önemserim hemde çok. Geçmişi kötüyse ayrılırım.
Ne güzel ya teşekkür ederim
hangi bakımdan geçmişi?
@wheelsoffire cinsellik yaşam tarzı alkol sigara sabıka
sabıka harici önemsenecek bişey olmaz.
@wheelsoffire senin için olmasın benim için önemli barda pavyonda gezip onu bunu mutlu etmiş kadını eşim diye almam
her sağlıklı insan cinsellik yasayabilir. alkol alabilir. burdan kastım alkolik olması değil elbette. bunlar önemli değil. ama suc işlemişse orada bi bakarım duruma gerekirse yollar anında ayrılır.
@wheelsoffire cinsellik yaşayabilir derken? O zaman tüm mahalle kızın üstünden geçmiş olsun sende karım diye evlen 😃
her sağlıklı insan cinsellik yasayabilir. alkol alabilir. burdan kastım alkolik olması değil elbette. bunlar önemli değil. ama suc işlemişse orada bi bakarım duruma gerekirse yollar anında ayrılır
@wheelsoffire he tamam kardeş sana iyi eğlenceler
Geçmişi neyse geleceği de o oluyor çoğunlukla. Yaşandı tecrübe edinildi.
Aynen öyle
elbette ki geçmişi geleceğini tayin eder tabiki herkes hata yapabilir ama her hata kabul edilme
Kesinlikle katılıyorum
Kraliyet ailesinden olursa tercihimdir 🤴🏼👑
Dur bunu bir kraliyete söylemem lazım istifa etmem gerekiyor mu
26 yıl boyunca, sırf evleneceğim kadınla her şeyi yaşamak için, hiç bir şey yaşamadım. Benim yaşamadığım yakınlaşmaları, evleneceğim kadının yaşamasını istemem.
Ama sen bakir degilsen neden istiyosun ki haksizlikboda bakire olmammali
Bakir olmadığımı nereden çıkardın üstelik aynı şey değil
Adalet olmali ayni
O dediğin öyle olmuyor kimse erkeğe bakir testi yapmaz
abicim kusura bakma o zaman ama kadinlara da test yapilmasa bakirelik o zaman sen bunu normal mi karsilayacaktin
@selamkankaaa bende onu diyorum normal bakmam kabul etmem
Sen var ya buyuk komususuyosun bakire olmayani alcan
Yok kabul etmeme falanfilan bakmam lafalari buyuk laflar
ahhaahhah ablam cok guldum sana bende hayatimda yapmam dedigim her seyi yaptim sana hak veriyorum vallahi
@selamkankaaa teşekkürler canım 🥰😁
Neden bakire değilsin de benimle mi evleneceksin 😀
butun bakire olmayan kizlari gozune gozune sokacagiz abi ya ayipsin
Hayır ben bakire değilim de seninle de degil kimseyle de değil
@selamkankaaa gönder gönder evlenen kim bol bol sevişiriz açık kapı 😀
Evlilik boş iş
Yazık acik kapı diye asağılama yapiyon guluyon alaya aliyin
Eee siz de benimle dalga geçiyorsunuz teşekkür mü edeyim
Yoo dalga geçmedim gercegi dedim buyuk konusuyon yaziyon alay ediyon p. efendimiz kınadığınız başınıza gelemdikce olmeyeceksiniz demis
Ben küçük görmedim tercihimi söyledim evlenip boşanan birisine lafım yok ama önüne gelenle yatıp kalkmış birisi karım olamaz
Bende evlenip ayrılmış biriyim ama haramdan uzak tutuyorum kendimi bide guzel de degilim normalim
İşte senin normal ben ona bir şey demiyorum evlilik dışı diyorum
Daha önce de söylediğim gibi önemsemem 🙂
Soru fena patladı
Yessss 😁
Ben kimi en iyi görüş seçeceğim 😃
Önemlidir elbette, eskort ya da bütün üniversitenin üzerinden geçtiği bir kadın istemezdim.
Aynı şekilde kızlar da önceki sevgililerini döven, aldatan birisini istemez
Yani ben de bunu anlatmaya çalışıyorum önemsemem diyen kişiler nasıl önemsemiyor
İlgilenirim ama olumsuz deneyimleriyle ilgilenmem
Flört sevgili değil zaten demek istediğim o muhakkak herkeste var sadece geçmişi
Ben diyorum urfa sen diyorsun adana 😃 evlilikten bahsetmiyor muyduk kardeşim soru başlığında? Konu nasıl flörte sevgiliye evrildi
Canın sağ olsun tabi orası farklı da biraz kafa karıştırıcı oldu sanki 😊
Bende anlamadım sorular karıştı bro 😂 pardon
Heee olur öyle tatlı şeyler ya 😄
Önemsemem. Benden önceki hataları beni bağlamaz. Doğru kişiyi buldu nasılsa hayat onun için başladı…
Merak ederim tabii ki. Geçmişi gelecek hakkında fikir verir
Herhalde önemserim aileme dahil ediyorum eşim olacak çocuğumun annesi olacak öylesine biri olamaz.
Kendi geçmişim iç açıcı değilken başkasının geçmişini sorgulamak benim ne haddime
aşırı önemserim ilkleri benimle olmalı en fazla 1 sevgilisi olmalı onunlada çok anı birirktirmemiş olmalı
Tabiki ama genelde cinsellik bile yaşamış olsa olur diyenler var
Öyle
önemsemem de çok da kötü şeyler yapmış olmasın ya
Geçmişte çok abartı olaylar yaşamışsa önemser kabul etmem
Geçmişi de önemli huyu suyu da önemli. Cazgır bir kadın olmasın.
Benim geçmişim de çok temiz olmadığı için başkalarınınkini kurcalamam.
Geçmiş ilişkiler gelecek için önemli adımları görmek 8cin birer kilavuzdur
Kesinlikle katılıyorum
Benim ondan önce herhangi bi geçmişim seks girisimlerim olmadigi için karşımdakinij de benim gibi olmasını isterim ama bende takılan hızlı bı insan olsaydım karsimdaki ne de saygı gösteririm aynı boku zamanında kendiminde yediğim için
bence onemli degil gecmisi yaa eskide kalmis ya guzel anidir ya da hata
Bazı hatalar insanın evliliğini etkiler
Evet önemserim..
çokta irdelemem ama merak ederim. bizde sütten çıkmış ak kaşık değiliz.
Ya geçmişini önemserim derken böyle yobaz anlamda benim kadınım olacak kişiye asla zamanında bir kişi bile el süremez manasında değil de bir temel edep ahlak da olsun yani
Evet geçmiş geleceğin aynasıdır
Kesinlikle Hele şükür ya çoğu gereksiz önemsemem diyor
Haahha.. gbt baktiririm ben 😃😃
😃😃🤗
Önemsemek lazım o kişinin karakterini tanımak için tabiki de geçmişiyle yargılayamayız ama yine de bilmek gerekir
Benim icin cok önemli..
Kesinlikle benim içinde değil diyenleri anlamıyorum
Herkesin hayata bakışı, beklentisi, dunya gorusu farklı farklı..
Belki de
Evt benim icin önemli
Bu soruyu var ya kafamdan sordum resmen sonra patladı gitti 😃
He valla tutmuş sorun👍
Hem de acayip tuttu ha 😀 ben burada kimin en iyi görüş seçeceğim
Kim hakk ediyorsa ona ver hep ayni kisileri seçme degisik insanlarin görüsünü seç
Öyle yapıyorum zaten de uzun görüşlere de veriyorum
Evet önemserim
Senin önemseyeceğini düşünüyorum
Ya çok şaibeli biriyse
Geçmiş geçmiş de kalmıştır benimle geleceği onemli
Genelde kadınlar için çok sorun olmuyor
Erkekler içinde önemli olmamalı bence geçmişte takılı kalıp gelecekteki mutluluklar ertelenmemeli
Ama geçmişle ilgili her şeyi de boş verilmez
Eğer seviyorsanız hiç bir şeyin önemi olmamalı geleceğe dair planlar yapılmalı ve ilerlemeli ilişki yoksa hep güven sorunu olur saglikli ilişki olmaz
Öyle bir şey yok her şey sevgi değil
gerek var mı irdelemeye
Senin tercihin ama ben sevgili durumunu demiyorum geçmişi diyorum
geçmişi diyorum bende herkes ne yaşadıysa yaşadı
O zaman tüm mahalle kızın üstünden geçmiş olsun senin için sorun değil öyle mı
öğrenmemek daha iyi
Ama böyle bir şey varsa muhakkak çıkar ben o riski almam senin tercihin
mahlle üzerimdne geçti diye kız söylemez bence
Ama birinden biri söyler
onunla shbetin olmaxdı zaten o derece mahlle hakim ise:)
Eyvallah 😃
başarılar:)
Ki yapmışlığım var hemde savcılıktan
En iyisi
bakmak lazım garinci olmak lazım
Aynen öyle
Evet önemserim. En çok ona dikkat ederim zaten
Hele şükür ya 🤝
Geçmiş geleceginin teminatıdır
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum sevgili olması falan değil mesele adı çıkmasın
Benim kastettiğim bam başka😅
Ne be 😃
Benim için önemli. Çünkü bir insan bugününü ve geleceğini geçmişinde inşa eder.
Geçmiş önemli evet ve geleceğe ışık tutar..
Evet önemserim
Geçmişi önemli tabiki
tabiki sorgulamam
Umrunda değil ben sonra onemli
Dürüstçe anlatmasını isterim. Ne yaşadıysa.
Geçmiş geleceğin teminatıdır
Evet önemsiyorum.
Olan olmuş biten bitmiş, düşünüp sorguladıkça kafayı yersen.
Çok ekstrem şuanki hayatını etkileyecek bir durum yoksa geçmişi sorgulamak yanlış. Böyle bir durum varsada olay ne ise oturulur konuşulur.
Ben sorgularım her insanı istemem
Geçmişi leş olup geçmiş eleştiren tayfa loading...
takıntılı değilsen olmaz
evet cok önemserim, önemli
Evet önemlidir
Bazen aklı başında birkaç yorum görmek güzel oluyor
Yani mesela geçmişte çok kere evlenmiş boşanmış ya da şiddet uygulamış biri ile olamam
Tabii ki hatta evlenmiş boşanmış olmaz tabii bir yerde sıkıntı değil bak helalinden evlenmiş anlaşamamış ayrılmış ona bir şey demiyorum ama mesela şöyle bir gerçek var kız mesela diyelim affedersin böyle geniş çaplı birisi tamam mı durmadan flörtü sevgili yapmış onlar bununla yatmış kalkmış ya Ben tutup da öyle birisiyle evlenmem
Evet işte bu herkes boşanabilir ama bunun nedenleri ve sayısında önemli
Kesinlikle katılıyorum aklı başında insan görmek güzel açık olsan seni takip ederdim
Bana sadık olsun yeter önemsemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?