Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılTabiki de ilgilendirir❗❗❗
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılben ilgilenmem diyordum.. arkadaşlar gece gündüz uykusuzum. evlenmemize 1 sene var fakat onun daha önceki sevgilisi ile yaşadığı cinsellik beni mahvediyor. keşke diyorum keşke onunla hiç tanışmasaydım. ama ayrılma kararını da veremiyorum. çünkü bana itiraf etmiyor. fakat benimle yaşadığı yakınlaşmadan çıkarttığım sonuç bu kız fazla rahat. fazla Prof.. yaşamamış bi kıza benzemiyor. ben bile hala sadece üstümü çıkarıp sevişeceğimiz zaman evet yanlış duymadınız üstümü sadece çıkarıyorum. o zamanlarda bile utangaçım.. o memelerini emzirtirken hiç utanmıyor. hatta neredeyse kendi çıkaracak altını.. keşke çıkartsam diye bekliyor.
bu durumu fark ettikten sonra cinsellik yaladığından emin oldum. boş eve geldi benimle o gün bugündür yapmıyorum yakınlaşma.. ama geçmişi mahvetti beni..
nikah masasında mı hayır diyeyim şimdi.
resmen duygularımla oynadı.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Hic ilgilendirmez , olsada farketmez bende masum değilim , herkes tecrübe sahibi olmak ister ancak. Hata yapmadan tecrübe sahibi olmaz. Penis uzmanı bir kadın kotü olmaz, disarida hayat kadınlarına para vermezssin akilli ol. O da bir şey ogrenmeli. Vay anasını be tecrbeye bak ellerimi kaldirarak sevismeliyim. . İşi bilen ustaya sonsuz saygım var. Hem evinize tecrübeli usta ararsiniz profesyonel seçin , acemi çeşme ustası benim çeşmemi ters baglayabilir sicak su akmayabilir. Ne ustalar gordum su damlatıp geri cagiran. Burakin kızlar da usta olsun. Çeşmeler kaçırmasın. Kızlar Super Mario sever ama
00 Yorumla
1 yılEvleneceğim kişinin geçmişi, ilgimi çeker ama belirleyici olmaz. Herkesin bir hayat deneyimi var ve bunlar bizi biz yapan şeyler. Elbette bazı şeyleri bilmek isterim; çünkü geçmiş, bugünkü kişiliğimizi şekillendirir ve birbirimizi daha iyi anlamamızı sağlar. Ancak geçmişe takılıp kalmak yerine, bugüne ve birlikte kuracağımız geleceğe odaklanmayı daha önemli bulurum. Karşılıklı dürüstlükle, geçmişin izlerinden çok, geleceği nasıl inşa edeceğimize önem veririm.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılben geçmişe bakmam hiç bir şekilde.. geleceğe bakarım sadece
00 Yorumla İlgilendirmez.
Benden önceki hayatına nasıl başladığı, nasıl devam ettiği, hangi şartlarda bulunduğu ve bunlara nasıl tepkiler verdiği benimle ilgili olmayan şeyler.
Benimle karşılaşma durumu da kesin olmayan bir şey. Hayatına beni hiç tanımadan devam edebilirdi. Ömür boyunca hiç tanımadığı bilmediği birisini beklemek o kadar da kolay bir şey değil çoğu zaman. Yapan var mı evet var ama herkes için değil.
O yüzden benden öncesi beni ilgilendirmez ve ona olan bakışımı, yaklaşımımı, davranışımı vs. değiştirmez.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. İlgilenirim bilmem iyi olur geçmiş de türlü türlü kadınlarla beraber olmuşsa sorgularım neden yapmş bunu sorun neydi bu adam yarın bir gün bana boynuz takarmı ikna olmalıyım tamamen emin olmayım ayrıca benm geçmişim temizse karışmdakinin temiz olmasını isterim hadi diyelm bir iki İlişkisi olmuş abartmam onu ama sayısı çoksa başka enayi bulsun kendini kakalayacak kendini koca olmaz bana diye düşnürüm Kendine saygısı olmayanın kendini idare ede bilmeyin bana da problem çıkarır irlede mutlak patlak verir
10 Yorumla
1 yılilgilendirmez diyen yanılır. ben de ilgilenmem diyordum ama başa gelince işler değişti.. bi kere kaç gece uykusuz kaldım. keşke baştan iyice sıkı sıkıya sorsaydım dedim.. şimdi kara kara düşünüyorum. bi kere insan sevildiğinden bile şüphe duyuyor. çünkü kızlar ya evde kalırsam korkusu ile gerçekte olmadığı kadar toleranslı bi moda geçebiliyor. o yüzden cnsellik yaşadıysanız dürüstçe söyleyin. sizi öyle kabul edecek biri bulun. yalan söyleyince ortaya çıkıyor. yaşattıklarınızı yaşamadan ölmeyin emi.
10 Yorumla
1 yılBana açık yüreklilikle küçük büyük her şeyi anlatmasını beklerim. Anlatırsa ileride eskiden takıldığı ya da sevgili olduğu kişileri bildiğimden onlarla karşılaştığımda ya da iletişime geçmem gereken bi durum olduğunda buna göre davranırım. Ve bence bu ilişkide güveni de sağlayan şeydir. Sonradan öğrenmek çok daha kötü bi durum. Birden sürpriz gibi ortaya bi eski sevgili çıkması ya da denk gelinen bi yerde sevgilimin eski kıx arkadaşıyla hiçbir şey bilmeden canım merhabalaşmak daha utanç verici…
00 YorumlaKısmen ilgilendirir. Onun açıkladığı kadarını biliriz zaten. Açık açık benim geçmişte şöyle ilişkilerim oldu, şunları yaşadım, başımdan bunlar geçti diyen insan karşısında er geç bir karara varırız. Kimisi bunu ahlâkî değerlerle ölçer olmaz der, kimisi ben bu kadının/erkeğin dürüst olduğu ve bana böyle geldiği için her şeyiyle kabul ediyorum der.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçmişi önemliydi buyuzden babam kız istemeye gelmeden önce ahlakından kumarindan alkolunden , sigarndan xaliskanligindan sorumlulugundan anansina babasina nasıl davrandigindan çevresinde nasıl bir varlik diye iki sene gozlemletti karı kız ayağı var mı ogrendi. Varmış oyuzden vermedi. Yuzunede soyledi ben böyle adama kiz vermem dedi. Şimdi babama çok teşekkür ediyorum onun sayesinde bana gelen görücü kimse didik didik edip iki yil içinde başkasına sevdiğim adama verdi. Geçmiş evet önemliki babam bu kadar uğraştı ve öyle beni verdi. simdo 21 yıllık evliyiz. Halada aynıdır hiç değişmedi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etmez efendim daha benden öncesin eşini öldürmüş, tecavüzden hapis yatmış, aşırı psikolojik sorunlar yaşamış, dolandırıcılık, gasp, kumar, alkol, uyuşturucu... kimseyi ilgilendirmez. Şayet ilgilendirir ise?
Bence bir insanın geçmiş de yaşadığı şeylerin "Aşk, sevgili" konusu bile olsa sonuçları hakkın da boyut ve ciddiyetlerine göre kafi derce bilmek gerekli olabilir.
00 YorumlaKadınlar eski erkek arkadaşlarıyla yaşadıklarını unutmazlar. Kıyaslarlar.
Az ilişki yaşamış kadın o yüzden daha iyi olur.
Özellikle kadın çok güçlü bulduğu bir erkek tarafından aldatılmış falansa senin gözünün yaşına bakmıyor genelde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. geçmiş derken sadece cinsel geçmiş ise (soru cinsellikte olduğu için bunu diyorum) ilgilendirmez daha önce bunu yaşayıp yaşamadığı. ama şimdi geçmişte cinayet, şiddet ve ya cinsellikte birisine istemediği bir şeyi yaptıysa o zaman düşünmem gereken yerler var demektir..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. ilgilendirmemeli
birinin geçmişini sormak da geçmişini anlatmak da dinen haramdır. sorulmaz ve anlatılmaz
tövbe etmiş birini allah affedip dosyasını kapatırken kimin haddine eskiyi deşeleyip sorgulayacak.
dinde tecessüs haramdır. tecessüs casus kökünden gelir casusluk yapıp günah eksik hata aramak haramdır.
asla geçmişi soramaz ve böyle bir soruya da cevap veremezsiniz01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılHiç sormadım ben ya. Daha önce sevgilisi oldu mu bilmiyorum bile. Akrabaları birkaç kız önermiş istememiş onu biliyorum sadece. Bir de kız kardeşi "abimin önceki sevgililerini sevmiyordum seni çok seviyorum" gibi bi şey demişti o kadar. Tğm bildiklerim akraba dedikodusundan ibaret yani. Çok da merak ediyorum ama sorup ortalığı germek istemiyorum. Merak eden ilişkinin en başında sorsun sonra sorulmuyor
00 Yorumla
1 yılAslında ilgilendirmemesi lazım. Sonuçta geçmişte yaşanan olaylar ve bitti ama öğrenince merak ediyor insan. Çünkü bir insanı sevdiğinizde onu tanıştığınız günden itibaren değilde doğduğunuz günden itibaren seviyormuşsunuz gibi algı oluşuyor beyinde ve geçmişinde yaptıklarını kabul edemeyebiliyorsun.
En iyi geçmişte yaptıkları ile ilgili yüzeysel bilgiler edinmek ama detaylara girmemek en iyisi.00 Yorumla
1 yılGeçmişi beni ilgilendirmez ama onun yaşam tarzı hakkında bilgi verir. Tanışırken sorup ona görə hareket edərim. Geçmiş sevgili sayısından bahsetmiyorum. Məsəla ilişkileri nə kadar sürmüş, nədən ayrılmış vs.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir kadının geçmişi net çok önemlidir. Geçmişinde çok erkek olan kadınsan, hiçbir bk olmaz. Erkek için aynı şeyi söylemek mümkün değil çünkü erkek poligamiktir. Çok kadın erkeği bozmaz erkekte travma yapmaz
026 Yorumla- 1 yıl
erkekte gayette ilgilendirir jgloyıya kimse bakmaz kadın istediğini yapmakta özgür biz sizin gibi geçmişe dönük yaşamıyoruz
- 1 yıl
valla böyle erkeğide kadınlar maddi manevi cinsel kullanıp atar zaten bi bcka yaramaz
- 1 yıl
bizde sizinkine bakarız kendimizinkine değil
- 1 yıl
150 den fazla sevgilim oldu benim 41 yaşındayım. Ben hiç geçmişime bakan kadın görmedim. Karaktere bakar kadın. Tercih edilen erkeği tercih eder. Aptal sorun çözmeyen , ilişkiden bir haber erkeği , çalışmayan tembel erkeği sevmez kadın. 1 resmi 3 ruhsatsız evlilikte var. He hala bekarsın diyeceksin anlaşılan :) harika giden de bir ilişkim var. Bil istedim :) başka soru varsa alayım hanımefendi?
- 1 yıl
terk edilmişin ya işte kimse sana gelecek gözüyle bakmamış bu kamıt yeterli değil mi
- 1 yıl
Nasıl bakmıyoruz lan. güzel kardeşim biz. Sizler düşüp kalkıp geleceksiniz bizmi temizleyeceğiz lisliklerinizi birde bulaşıcı hastaliklarinizda olabiliyor. Namuslu erkek başka abi sizler onların tırnağı olamazsınız.
- 1 yıl
kendini avutuyo işte kullanılıp atıldı diye
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan aynen ya. Biz ankaraliyiz. Babalarımız böyle erkeklere vermedi bizi babam benim damadim namuslu kumarı alkolü yok diye gezdi. Gerçekten çok gurur duyardı bazilarida işte namusu hafife almış konuşuyor.
- 1 yıl
bozuk olana bozuk anlatılır düzgünden anlamaz sizin gibiler
- 1 yıl
İstilacı türri, baktım yorumlarına da diğer konularda. Her anlamda erkekleri gömen bir üslup , ki bir çocuğun babasını bile erkek diye gömmüşşün. Ancak iş hesap ödemeye geldiğinde , erkek öder demişsin:) parazit gibi , sizin gibi düşünen kadınlar. Muhtemelen , mutlu bir ilişkin yoktur ama varsa da Allah seninle olana sabır versin abicim. Sizleri gördükçe ben sevgilimi inanın daha çok seviyorum , saygı duyuyorum. 🤚
- 1 yıl
başka halta yaramadığınız için olabilir
- 1 yıl
emin ol ki sana bin basan temiz ahlaklı kibar dürüst bakımlı cömert düşünceli sevgilim var senin gibi erkekler ömrünün sonuna kadar kullanılmaya lâyık
- 1 yıl
ayrıca parayla hava atan erkekler değil miydi işinize gelince paramla herşeyi yaparım diyip hesabı ödemeye gelince fakir özlü söz naraları atmak nerenin 2 yüzlülüğü
- 1 yıl
Benim hesabı ödeyip ödememiş olmam değil konu. Ben zaten ilişkide sorumluluklarını bilmesi gereken bir yaştayım. Senin gibi 20 yaşında değilim. Burada ki sorun , senin erkekleri kullanılacak birer canlı olarak görmen. Abicim erkek kullanılmaz , kadın erkeğin çorabı gibidir, ayrılınca arkaya atılır. Yani kadın kullanılmış oluyor ( her ne kadar , üslup hoş olmasa da senin tabirinle anlatmak zorunda kaldım bende ). Kullanılan eğer arada resmi nikah yoksa her zaman kadındır ;) kapiş
- 1 yıl
kullanılmış terimi sizin gibi eğlenmelik takılmalık erkekler için söyleniyor sonra poşet gibi atıyorlar kenara sizde paramı yedi diye zırlıyonuz cinsel olarak kullanıldığınızın bile farkında değilsiniz
- 1 yıl
acı gerçekleri kabullenemiyor olman gerçekleri değiştirmiyor zaten seni kim alsın artık olsa olsa çöpçü alır
- 1 yıl
Ben ilişkide , eğlenmeyi para harcamayı severim. Ama kendim için de sevgilime de harcarım. Hiç öyle ayrıldıktan sonra zırlamam , NeXT derim. Hele hele arada senin gibi arada akrepler çıkıyor, onlarda kendileri çok değersiz hissettikleri için yıllar geçsede dönüyorlar tabi yanlız kalmadığım için hiçbir dönem, öyle g. t gibi kalıyorlar :) sen bu kafayla pek huzuru bulamazsın haberin olsun. Demedi deme. Emre abim söyledi dersin. Bil istedim çocuk :)
- 1 yıl
niye sen huzur bulabildin mi ki ahahah hiç bi kadın eskiye dönmez ilişki içinde duygusunu bitirip tamamen gider bana burada yalan anlatma yemezler
- 1 yıl
Ben mutluluğu başkalarına bağlamam. Huzur benim kendimle olan ilişkimdedir. Hiçbir kadın dediğin kısımda iddialı olmuş. Seneler sonra bana dönmek isteyen kadın biliyorum ben. 41 yaşına kadar , saçım ağarmadı ama sakalı boşa ağartmadım ben. Az diğer konulara attığım yorumları oku bakalım sen az genel kültürün artar :)
- 1 yıl
ondan kadınsız duramıyon dimi hadi yalanını başkasına yedir sen
- 1 yıl
genel kültürle işimiz yok şu an lafı çarpıtma
- 1 yıl
150 kadın gelip geçmiş dikiş tutturamaSin senden zaten olmaz. Kim istesin seni yağlama olmuşsun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılEvleneceğim kişinin geçmişi benim için önemli değildir..
Ben geleceğe bakarım ve hayatımı yaşarım, kimsenin de hayatına karışmam..
Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez..10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılEeeeeeeeevet ilgilendirir benim geçmişimden daha kötüyse onu istemem ve uğraşamam onunla ben herşeyi bilen bir erkek istemiyorum hani birlikte öğrenelim bazı şeyler bize özel olsun isterim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı.
1 yılEvet. Tabiki tamamen geçmişe takılı kalmamak gerekiyor ama çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmiş, ilişkilerinde yanlış şeyler yapmış, yaşamış (şiddet vs.) birisinin geçmişine takılırım.
00 Yorumla
1 yılGeçmişini, karanlık nokta kalmayacak şekilde öğrenmek isterim. Öğrendikten sonra geçmişe takılı kalmam; sonuçta geçmiş, bitmiş bir şeydir. Önümüzdeki maçlara bakmalıyız.
00 Yorumla
1 yılGeçmişi değil benleyken ve benden sonrası daha önemli
10 Yorumlailgilendirmeli bence. geçmişte verdiği kararların gelecek hakkında fikir sahibi olmamı sağlayacağına inanırım.
00 YorumlaEvet ilgilendirir çünkü onunla bir hayat kuracaksam bir evlilik yapacaksam onun Geçmişi de beni bağlar geçmişini bilmediğiniz kişiyle hemen evlenmeyin
00 Yorumla
1 yılmantık evliliği yapacaklar için ilgilendirir ama aşk evliliği yapacakların gözü geçmiş falan görmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Beni ilgilendiriyor çünkü ilerde neyle baş edeceğimi bilmem gerekiyor onu korumam için yoksa çokta bir önemi yok bilirsem ona göre önlem alırım
00 Yorumla
1 yılmazisi ile ilgilenmem ama mazisi ile alakalı sıkıntılı bir durum varsa ve benimde yapabileceğim bir şey varsa destek olurum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Aşk meşk degilde hırsızmı katilmi tabiki alakadar eder
10 Yorumla
1 yılEvet eski sevgilisini aldatmis biri beni de aldatir
10 Yorumla
1 yılBenim gecmişim onu onun gecmişi brni ilgilendirmez🫠
10 Yorumla
1 yılGeçmiş var geçmiş var şimdi. 10 kişiyle de birlikte olmuş birini istemem açıkçası
10 Yorumlaİlgilendirir, ömrümü vereceğim bi adamın nasıl birisi olduğunu öğrenmek en büyük hakkım
10 YorumlaSorun varsa o kişinin geçmişinde ilgilendirir kim uğraşmak ister sorunlu tiplerle kimse istemez.
10 Yorumla
1 yılBüyük bi olay yksa merak etmem sadece nedn bittgni sorarm
10 Yorumla
1 yılGeçmiş geçmişte kalmıştır. İlgilendirmez, benim gecmisimde onu ilgilendirmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u 1 yılGeçmişini yarına taşımıyorsa sorun yok benimle olan kısmı ile ilgilenirim
00 Yorumla
1 yılSorarım öğrenmek isterim büyük bir sorun yoksa ilgilendirmez, diğer her seyi ilgilendirir ama
00 Yorumlaİlgilendirir tabi ki. Onun her zerresi beni ilgilendirir 💗😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBir suçlu katil, sapık, olmadığı takdirde kimseyi yargılamam. Önemli olan benden sonrası.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. eskortluk geçmişi olan bir kadınla birlikte olmak istemem
00 Yorumla
1 yılGeçmişi bize taşımaya devam ediyorsa ilgilendirir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şu zamanda inan ilgilendirir sevgisi olanlar anlar bunun cevabını da
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÖnüne gelen biriyle olmuşsa kötü bir izlenim bırakır tabi
00 Yorumla
1 yılBen 300 erkek arkadan yaptı. Erkek hissediyorum ama kadınlık hormonu bitirdi erkekliğimi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılBenle evliyken sadık kalacaksa geçmişi ilgilendirmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. Geçmişi kimler çöpe atabiliyor fazla katnlık olmasa iyi olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı.
1 yılYargılamak için değil, meraktan sorarım. Bana açık ve dürüst olmasını isterim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılhttps//media. tenor. com/VrEZOOwwa3AAAAAM/welcome-neil-de-grasse-tyson. gif
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet ilgilendiren kısımları sevgilileriyle nasıl ayrıldığı aldatmışsa başlamadan biter
00 Yorumla
1 yılIlgilendirir gelecek düşünüyorsam geçmişini bilmek hakkım
00 Yorumla
1 yılBazı kısımları ilgilendirir. Suçlu mu, cani mi, hastalıklı mı bilmem lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYoo bi kadinla tanistim bekareti bile gittigini soyledi hic orali olmadim bile evlenmeye bile niyetlendik ama son dakka kadin vazgecti istemedi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvleneceğimin. Her zerresi her şeyi beni ilgilendirir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden geçmişi benden kirli birini kabul edeyim?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler ilgilendirir diyordu sanki kendileri namusluk abideleri
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evleniceksem evet
00 Yorumla
1 yılTarih tekrar eder derler.
O zaman ilgilendirir diyorum.
Zaten geçmişte yaptıkları geleceğe bir yansımadır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYani yaşamasa iyi olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Hayır önemli olan benden sonrası
10 Yorumla
1 yılilgilendirir 0/r lpu istemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılBir dereceye kadar hepimiz ilgileniriz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılbenden öncesi beni ilgilendirmez
00 Yorumla - Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026