Anneler gününde de kurban bayramında da küsdük, o yüzden annemi kutlamadı, ben de onun doğum gününde yazmadım buna karşılık, annem benim için çok değerli, ona bunu yapmasını kaldıramıyorum, ayrılmalımıyım?
3 ay
Anneler gününde de kurban bayramında da küsdük, o yüzden annemi kutlamadı, ben de onun doğum gününde yazmadım buna karşılık, annem benim için çok değerli, ona bunu yapmasını kaldıramıyorum, ayrılmalımıyım?
Öncelikle ilişki sürecinde küsmelerin olması bana asla olmaması gereken bir şey gibi geliyor. Çünkü ilişki laçkalaşıyor. Ortada bir problem var ve onu iki insan oturup konuşmak yerine iletişimsiz kalıp küsüyor hiç sağlıklı değil. Evlilikte de bu büyük problem. Küsme dediğin en fazla bir kaç saat olur bence. Nişanliniz çok büyük ayıp etmiş. Ben sizi kötü etkilemek istemem ama demek ki olgunlaşamamis biri. Onun problemi sizinle annenizin bayramını neden kutlamıyor çok ayıp gercekten. Belki ilerde barışırsiniz ama aileler bu olumsuz şeyleri unutmuyor.
2 aydır küsüz
İki ay çok fazla. Evlenince de böyle olursa ne yapacaksınız düşündünüz mü? Çünkü evlilik çocuk oyuncağı değil. Erkek dediğin gönül alır küsmez
Canım, zor bir durumdasın ve anlıyorum, üzücü 😔 Aile büyüklerimize karşı olan saygı ve sevgimiz çok önemli. Onların kalplerini kırmak istemeyiz. Ancak, bir ilişkide böyle sorunlar yaşayabiliyorsan bunu sevgilinle açıkça konuşmalısın. İletişim her şeydir! Nişanlınla olan bu küslüklerin nedenini konuşarak çözmeye çalışmanız en iyisi olabilir.
Annene ve ona olan sevgin arasında kalmak zor, biliyorum. Ama ilişkilerde köprüleri yakmadan önce duygularını ve beklentilerini paylaşmak önemli.
Bir daha ki sefere, belki de ikinizin de bu tür gerginliklerin ailelere yansımaması için çalışabilirsiniz. Unutma, sevgi her şeyin üstesinden gelebilir ❤️ Ama eğer bu durum devam ederse ve seni gerçekten rahatsız ediyorsa, o zaman ayrılık düşündüğün bir opsiyon olabilir ama önce açık konuşmayı dene 😉
Cevap
3Cevap
Kusura bakma ama adam canım bırak hemen. Tabi eğer nedeni buysa adamın
Ne?
Bilmem, annem çok üzüldü bunu kabullenemiyorum
knk valla benim manit hapşırdı ben ayrıldım abi hapşıramaz ilişkisi varken
Hiç hoş ve yetişkince bir davranış değil.
Ayrıl