Bugün annemin doğum günü ve 11 aylık sevgilim bunu biliyor. Evlenmeyi düşünüyoruz ara sıra aramızda bu tarz konular açılıyor ama annemin doğum gününü kutlamadı. Aileme yönelik hiçbir şey de yapmadı, hani annem yanımda vs dediğimde hiç selam da söylemedi. Ailemden kendini soyutluyor gibi hissetmeye başladım. Ben ise onun ailesine yakın olmak icin bazen ziyaretlerine giderim, ailesine özel günlerde küçük bir hediye alırım veya sadece kutlarım. Ama onun bu şekilde davranması aklımı kurcaladı.
Yarın öbür gün evlensek beni ailemden uzaklaştırmaya çalışır mı? Neden böyle davranıyor olabilir?
Yarın öbür gün evlensek beni ailemden uzaklaştırmaya çalışır mı? Neden böyle davranıyor olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normalde telefon ile görüşüyor mu annen ve sevgilin? Eğer görüşmüyorlarsa kutlamamasından böyle bir sonuç çıkarman saçma olur
evet konuşuyorlar tanışmışlardı da. kendi ailesi ben onların bir kandilini mübarek etmeyi unuttum diye benimle küsmüştü😂 şaka gibi ama ciddiyim. annem bu gün sordu sevgilin doğum günüm olduğunu beliyor muydu neden kutlamadı bizi mi sevmedi kendini uzak tutuyor bizden vs. konusunu açtı o yüzden aklıma takıldı bazen bana şakayla karışık ana kuzusu diye alay ediyor. mesela annemle şuraya gidicez bugün müsait değilim diyorum ana kuzusuuuu diyor bana
Hımm o zaman ayıp etmiş sordun mu iğneleyici bir dille değilde neden kutmadın unuttun mu yoksa diye falan
Annenle görüştü mü hic ve annen seviyor mu damadını
annem seviyor hatta iyi ve hoş buldu ama erkek arkadaşımın tavırları yüzünden artık annemde yakın olmak için çabalamıyor. ilk başlarda utanıyordur sıkılıyordur diye düşünüyorlardı. ama 28 yaşında adam artık çocukta değil bilemiyorum ya. aramızda 6 yaş var beni yönetmek mi istiyor ki bazen bana ana kuzusu diye dalga geçiyor
Anneni sevmiyor bence anneni sevmeyen biriyle evlilik düşünüyorsun sende suc bence
İlerde evlenince ailenle aranı bozar kötü damat olur
Saçmalama kutlamak zorun da mı
kendi ailesi ben onların bir kandilini mübarek etmedim diye bana küsmüştü 😂 şaka gibi ama böyle...
😀 😀 5 yıllık ilişkim var biz böyle değiliz