Evlenmek istedigim 63 yasinda; bende 31 yasindayim, evlenmis ayrilmis, cocuklarida var, hatta bosanma sebebi benim, uzun mesele. Fakat anneme bi kez soylemek istedim nasil olur dedi rengi atti bagirdi cagirdi kelimeleri agzima tikti, simdi sekiz senedir beni bekliyor onada yazik, benimde yasim geciyor, yas neden bukadar sorunki? Sonucta benim hayatim insanlar neden bu konuda cok asiri tepkiler veriyorlar, evet yasitimla uyum sagliyamadik, onunla daha iyim sagliyoruz. Anneme nasil anlatirim bu konuyu? Bana bagirmasin, evden atmasin beni, ne yapsam?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dedenle mi evleniceksi? Midenizde mi yok kardesim ya. Adamin gotundeki kil agarmis gidip adamla evleniceksin. ALLAH bilir senin ilk evliligindir. Yuva yikanin yuvasi olmaz. Senin gibi gencligini boyle curutenlere acıyorum.
Ilk evliligim aslinda ilk sevgilim, ama genc duruyor, dedem yasinda durmuyor, ustelik hem fit hemde evdede yardim ediyor bana bakiyor seviyor koruyor dinliyor, yani yasitim birisi olsa
Erkekler cok gec olgunlasiyor, ve coguda anlayisiz, ama o hem olgun davraniyor hemde hicbirseye kizmiyor, hem beni illerde dövmezde bana zararda vermez, yani bilmiyorum yasitlarim cok ofkeli ve cok anlayisizlar napim ben? Hemde sevgiden bi haberler gozleri hep disarda, ama bu yasini basini almis daha kime bakcak?
Gerçekten istiyo musun bu adamı, yoksa yaşadığın hayattan kurtuluş olarak gördüğün için mi evlenmek istiyorsun?
Gercekten evlenmek istiyorum, tamama yasadigim hayattanda kurtulmak istiyorum, ama onun yaninda guvendeyim, baskasiyla evlensem, cocuk dogur eve bak bagiris cagiris, ama o bana evdede yardim ediyor yasindan dolayi cok anlayisli hicbiseye kizmiyor :) yani olgunlukla karsiliyor, yasitim olsa gunluk savas yasanir, ben onun o merhametine sevgisine asii oldum cikamadim :( herkesin bu duruma karsi oldugunu bile bile, hatta bak yazilanlara bak herkes karsi
Yani yargılamak kimseye düşmez, senin duyguların sonuçta. Fakat bi süre sonra hasta bakıcı gibi olacaksın genç yaşında, aktif cinsel hayatın olmayacak. İlginç geldi bana
Biliyorum; ama napim seviyorum, katlanirim gibi geliyor, sence yapamami? Ama bosandi simdi yapayanliz nasil birakirim onu?
Ustelik bi nevi benim yuzumden oldu? Ben napim? Cinselik konusunuda kafana takma,
Nedense erkeklerde bi o zor bitiyo galiba, ben biktim o bikmadi, anlamiyorum belki bu yasta biraz daha farkli olur sandimda yok, tamam seviyor cok iyi davraniyor ama iste bi su cinseliginiz degismiyo, o belki biraz farklidir dedimde hepiniz aynisiniz😂 ama enazindan karakter
Yonunden iyi biri
Bilmiyorum çok karışık bir durum. Amcanın performansına da şaşırdım, ben yapamaz diyordum, adam bırak yapamamayı bıktırmış bile😂
30 yaşın üzerinde yaş farkı var. Hadi 10 filan olsa anlarım da. 30 çok fazla değil mi?
Napcam, birakamiyorum seviyorum, evlencem diye beraberde oldum, otuz yas cok dimi? Ama napacam seviyorum onu, napcam ben :(
30 yaş çok çok fazla. 10 filan olsa sorun değil de. 👍🏻
Lan o ne işe yarayacak ya 😂 😂 😂 yaşa bak ablacım napıcaksın tavla mı oynacaksın adamla
Hahaha ya ise yaramiyo diye dusunme o yastan korkcan asil😂 ama sorun o degil ben bu durumu nasil anlatcam, hem seviyorum onu ise yaratip yaramasi sorun degilki hem her konuda bana yardim ediyor, temizlik yemek, yani her konuda
63 ne mk bari resmi nikah kıyda malı mülkü maaşı sana kalsın 😂
😂 cok seviyorum onu parasini napim zaten kendine anca yetiyor
Selamlar belliki seni dinlemiyo ben dinlerm biraz tavsiye verym sama
Tabi lutfen napim ben,
Annem beni dinlemiyo belki evden bile atar napacam ailemi karsima almak istemiyorum buzamana kadar hicbizaman itaatsizlik yapmadim hep saygili oldum hep dinledim hep ezildim
Hor goruldum
Ailem her konuda beni kullandi hem maddi hemde manevi, fakat onlar benim ailem,
Karsima almak istemiyorum, napim
Ben annemide
Yanliz birakmak istemiyorum, sonucta duserse yine ailem yanimda
Olcak bu durumu onlara nasil kabulendiririm?
Hesabn kpalı atamıom
Yaş farkı çok değil mi
Cok dimi napcam vazgecemiyorum
Nerde yaşıyorsun
Trolmusun
Degilim hhaha bu soruyu sorduguna gore durum baya zor desene napcam ben