Neden evlenmeyi düşünmedim gece yarısı erkek kankasiyla arabada içki içmiş, çocuğu vardı onu demedi bana. Güvenim gitti zamanla iyileşir dedim 4-5 ay bekle dedim beklemedi bıraktı gitti evlenmiyorum diye.
Bayramını kutlasam mi
Neden evlenmeyi düşünmedim gece yarısı erkek kankasiyla arabada içki içmiş, çocuğu vardı onu demedi bana. Güvenim gitti zamanla iyileşir dedim 4-5 ay bekle dedim beklemedi bıraktı gitti evlenmiyorum diye.
Bayramını kutlasam mi
Hem bir halt yiyecek hem yalan söyleyecek hem senin güvenini kazanmak için beklemeyecek sence kutladan olur mu gerçekten? bırak bir hayır gelmez bundan ne kutlaması.
E neyi düşünüyorsun daha. yasinin küçük oldugunuda dusunmuyorum aşk meşk onemlimi sence şu durumda.
BİRAK yazma sakın. kurtulmuşsun işte
Cevap
2Cevap
Eğer bir erkek kankam varsa gece yarısı sadece sevgilim yanımızda olursa bulusurum doğrusu bu
Gece gece... bak gündüz evet konuşulur yani erkek arkadaş olmadan da konuşulur ama gece olmaz uygun değil
Bir tek bu değil ki ama çocuğunu da söylemedi demissin sence bu söylenmeyecek bir şey mi kısacası kendisi yalan söyleyen birisi bir defa yapan hep yapar güven önemli bir şey şimdi o değişse bile en ufak habersiz kaldığında aklına kötü şeyler gelecek
Yaşın daha genç çok guzel bir hayat kurabilecekken mahfetme derim
Yok. Erkek kankanla içmek falan hayra alamet değil
kızın çocuğu warmı
Yok kutlama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?