Sevgilimle dini nikah kıydık şimdi ayrılmak istiyorum?

2 dkkınızı ayırıp okur musunuz lütfen. Bir buçuk senelik ilişkimiz var aileler tanıştı nişan olcaktı ama şuanlık olmadı. Erkek arkadaşımla bazı sorunlarımız oldu ben de tereddütte kaldım boşanalım dedim o da biz bir şey yaptık ve bu kadınlar için zor olan bişey ben yaptığımın arkasındayım sahip çıkıyorum iyi düşünüp taşınmak lazım boşandıktan sonra geri dönüşü olmuyor diyor ( tekrar aynı kişiyle evlenememe sorunu) bilenler bilir. Mantıklı neyse onu yapalım biliyorum ki birbrimizin ilacıyız şu an biraz uzakta olduğumuz için böyle şeyler olabiliyor aynı eve geçip düğünden sonra yaşadığımızda yan yanayken sorunlar daha farklı çözülür diyor. Ama sen kesinlikle istemiyorum ben bu şekilde yaşarım diyosan söz senden çıkmış olur ama ben çok ayrılma taraftarı olmuyorum hem vicdanım rahat etmez hem biz yan yana gelip konuşunca aşabiliyoruz kedi köpek aşamasına büyük bi zorluk aşamasına gelmedik diyor. Bilmiyorum kendisi dürüst ve zoruma giden bişey olsa da doğru neyse onu açık açık söylüyo bazen benim de kalbim kırılıyor o yüzden şu an bi karar aşamadındayız dinen boşanma mevzularını araştıyoruz lütfen yargılamadan yorum yaparsınız yardımcı olursanız çok sevinirim benim bu adamla evlenmem mantıklı olur mu öyle böyle birbirimizle geçinmek durumunda mı yoksa kestirip atıp ikimizde yolumuza mı bakmalayız. Bundan sonrası benim psikolojimde var bir daha kime nası güvencem kimle nasıl bi evlilik yapıcam bilmiyorum oda zor bişey lütfen fikirleriniz varsa yazarmısınız

Güncellemeler
10 ay
KIZLAR GÖREN VARSA YAZDIKLARIMIZI LÜTFEN SİZDE YARDIMCI OLUR MUSUNUZ HEMCİNSİM OLARAK Bİ FİKİR SUNARMISINIZ SİZ OLSANIZ NAPARDINIZ
Sevgilimle dini nikah kıydık şimdi ayrılmak istiyorum?