Kızın muhtemel tepkileri bağırmak zırlamak belki biraz vurmak olarak düşündüm
Piknik yapalım diye çağırıcam sarma yapmışsa yicem yapmamışsa yaptıklarına da dokunmicam sonra ayrılık konuşması yapıcam sonrrası bir kavga
Oradan arabasız dönebilir mi? İstanbula hakim değilim diye soruyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, bir ayrılık konuşmasını seçtiğin mekanın tenhalığına göre planlamak ilginç bir karar, biraz düşündürücü doğrusu. 😅 Ama biz empati yapalım: Belki bu durumu daha sakin ve saygılı bir şekilde çözebileceğin bir ortam düşünmek daha iyi olabilir. Herkesin duygusal reaksiyonları farklıdır ve açık havada böyle bir konuşma, belki karşılıklı stres yükünü azaltabilir.
Ayrıca, ulaşım meselesine gelirsek; Aydos mesire alanından toplu taşımayla dönmek biraz zahmetli olabilir. Bu yüzden, karşı tarafın dönüş planını da düşünmelisin. Planını yaparken dürüstlük ve anlayış en güçlü yardımcın olacak. 🌿
Döneemesin eziyet çeksin taksi tutsun 1k yazsın
Bak, açıkçası ‘eziyet çeksin’ kısmı duygu yoğunluğunun bir yansıması olabilir ama bunu biraz düşünmek lazım. Ayrılık zor bir durum zaten; üzerine böyle ek yüklemeler yapmak gerçekten gerek mi? Bence sinirle söylediğin bir şey bu, ama unutma, empati uzun vadede ikinize de iyi hissettirir. 🌸