AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
En azından benim gibi tanrıya inansa daha iyi olur. Dinsiz ama tanrıya inanan.
İnsan olanla her şey olunur. Müslüman olup insan olmayan çok kişi var.
açık fikirli olduktan sonra ne olduğu çok da önemli değil :D
Müslüman var mı diye sor. Azınlıkta olanlar müslümanlar.
Kısa süreli ilişki için evet. Ciddi bir ilişki düşünmem.
Hani zina günahtı?
Aziz olduğumu hiçbir zaman iddia etmedim. Günahkâr bir adamım ben.
Aziz olsan da farketmez. Hacıdan hocadan korkulur.
😂
Ben deistim. Sevgilimle evlilik yolunda ilerlerken dinsiz olduğum için terketti. Sanırım kısa bir süre sonra da evlenmiş. Sanırım çoğu inançlı bizlerle bir ilişkiye olumlu bakmıyor.
Erkek arkadaşım deist. Olurum niye olmayım kendi inancı
Genelde böyle şeyleri aileler problem ediyor
@strongerrs55 benimkiler takmaz ya benimkiler üsluba takılı yani en ufak saygısızlığı kabul etmezler ama dine, inanca falan bakmıyorlar bize ne biz mi yaşayacağız sen yaşayacaksın diyolar
Eski kız arkadaşım da böyle şeylere takılmazdı ama annesi sağolsun yok ben dinsiz damat istemem diye ortalığı ayağa kaldırmıştı :d keşke her aile seninkiler gibi olsa
@strongerrs55 ya zaten bilmesi de gerekmez ki eğer öyle birisiyse
Evet maalesef eximin ağzından kaçmasıyla oluşan bir şeydi 🤡 ama zaten biraz ailesine bağlıydı yani öyle ayrılmamız iyi oldu diyeyim. Zaten aşırı dinci aile kızları da benle yapamaz dengimi bulurum umarım...
@strongerrs55 seni anlıyorum maaslef böyle bir iliskim oldu benim de herşeye saygı duydum onun yaptığı hatta annesiyle tanışmaya giderken askılı bile giymedim ama ben yılbaşı kutladım diye annesi istememişti beni... umarım bulursun kabine göre birisini
AHAHAHAHAHAHAHA sanırım bu bugüne kadar duyduğum en komik şey. Bu kadar saçmasını çok az duydum ne demek yahu yılbaşı kutladın diye istememek. Bu insanlara iyilik de yaramıyor iyi yıllar demenin nesi kötü 😀
Attığım hikayeyi görmüş annesi bunun ailesi falan bize uymaz bu kız bizim adımıza uygun değil demiş... hikaye de bar falan değildi yani normal abimle elim de bira vardı... abisiyle böyle olması uygun değil falan demis oğlunu yoldan cıkarırmisim
Oha yok artık. Sen resmen tarikatcılara bulaşmışsın yahu. Gerçekten ucuz kurtulmuşsun bunlar seni zorla kapatmaya da çalışırdı. Sanki annesine işkenceyle bira içirmeye çalıştın
@strongerrs55 inanılmaz bi inançları vardı ben hep saygı duydum ve onun yaninda gittiğimiz yerlere bile dikkat ettim. Ama aynı saygıyı göremedim bana en son şey dedi ilerde evlilik olunca bizde mesela benim abim ya da amcamlar varsa kadınlar sofrada yemek yerken göz göze bakmaz onlarla... bu cümleden sonra ayrıldım direkt olduğum yerden kalkıp gittim yani son radde oldu dediğin gibi kurtulmusum şimdi bakinca
Ne kadar iğrenç bir şey. Bu kafaya gelebilmek için ne içmişler merak ettim. Zaten seni haketmiyormuş yahu. Umarım başkasının hayatını zehir etmemiştir de kendi gibi örümcek beyinli birini bulmuştur
@strongerrs55 umarım sonsuza kadar evde kalır bu kafayla... bana önce imam nikahı teklif etti istemiyorum dedim çünki onun bir hükmü yok yani o beni güvence altına falan almaz ki hiç yani yarın iki kelimeyle bırakıp gidebilir bana dedi ki ben sana dini güvence sunuyorum... umarım dediğin gibi kimsenin hayatını mahvetmez
Ben de dini nikahı anlamıyorum hiç. Resmi nikah yoksa dini nikah hiçbir şeye yaramıyor. Ne bu biz hem sevgili gibi gezelim hem zina sayılmasın allahı mı kandırmaya çalışıyorsun sen 🤡
@strongerrs55 senin gibi düşünüyorum yani birşeyler yaşayacaksan yaşa yoksa yok yani bunu aracı olarak görmek saçma güvence olarak görmek en saçması yani... yarın adam bir şey yapsa polise gitsen hiçbir şey olmayacak çünki esin değil diyecek sana ama gel de anlat
Bir de şöyle bir şey var o seni böyle kabul edecekse etsin değiştirmek niye? Ben bir kadını manken iken sevsem sonra evliliğe gelince işini bırakmasını söylesem bana demez mi bu işi yaptığımı biliyordun niye benle sevgili oldun diye? İnsanları olduğu gibi kabullenmeyeceksen baştan hiç hayatına almayacaksın.
@strongerrs55 kesinlikle çok haklısınız yani ben eğer sürekli gezen, alkol kullanan birisiyle ilişkiye başlıyorsam sonradan ona gezme falan diyemem e öyle kabul etmişim iste... çoğu kişi yapıyor bunu bedenini beğendikleri insanı kabul edip ruhlarını istedikleri kişiye çevirmeye çalışıyorlar yanlış bir şey bu
Bunun nedeni de dediğin gibi o kişiyi sevmek değil de bedenini sevmek... rezil bir şey
Evet hatta şu anda arkadaşa döndük arada cafeye bara gidiyoruz insanları ayrıştırmak tarzım değil
vardır. sevgili olabilirim ama evlenmem
Ben ateistim. Evet olurum hiç umrumda değil.
Ciddi bir şey düşünmem herhalde
Olurum, ben de kitapsız cehennem odunuyum.
Panteistim bu arada
Evet, ben de ateistim
Olurum
Hayır
Ben deist im
Ben ateistim nontesitlerle olurum.
Sen ateist misin?
Evet olurum
olmam
Seversem olurum
Olurum zaten bende ateistim
Olurum