Ciddi bir ilişki yaşiyorsunuz ve sevgilinizin ateist olduğunu öğrendiniz ne yapardınız?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
İleride oldukça zorluklar yaşayabiliriz. Ben muhafazakar o ateist ise çok zor.
Çok ilginç muhafazakar biri ateist biriyle tahammül edemiyor yaşayamıyor illa kendi gibi olcsk inancak ama ateist dindarla rahat yaşayabiliyor çünkü karışmıyor ne yapsa biraz sorgula bakam bu durmı
Benim hayatım benim kararlarım sizi katiyen alakadar etmez.
@naifbirisi konu sadece dinini 4 /4 lük yasama meselesi değil anlamıyorsunuz. Her işi ters gidiyor. İç huzuru yok. Yığımla antidepresan kullanıyor. İnsan basına ne gelırse gelsın ne yasarsa yasasın. Allaha büyüktür der susar ona dayanır. Ona yaslanır. Ondan güç alır. İlahı adalete teslim eder kendını... Bunda o yok şer akıyor yüzündenn şer...✋Empati yok. Kalbimi biri sökmüş gibi. şevkat yok. Mesele inanç umut meselesi🥀
Mesela bunuda anlamamışsın beni alakadar etmez zaten ben sadece öneride bulındum
Zaten öyle, zaten ateist olan biri kendi dengiyle evlenebilir beni ilgilendirmez. Kendisi bilir.
@naifbirisi sensın anlamayan burada ✋
Yahu zor olur diyorum zor. Nesini anlamıyorsunuz? Yaşam stillerimiz ters olur.
O ayrı mesele ama şempareli ben olayın başka yönünden baktım inancın kiişisel etksiinden çok toplumsal davrnış farklılığından söz ettim
Yab ben zoe kolay demiyprum neden diyprum ateist dndarın yaşam şeklini kendine sorun etmiyor da dindar lar ediyor anlayın da artık
@naifbirisi soru sizin değil, burada bana sorgulama yapamazsınız. Benim inancım benim düşüncem benim inancıma saygısı olmayan biriyle olmaz. Fakat saygısı olursa ona dini başından sona kadar ben öğretirim. İsterse inanır isterse de inanmaz beni ilgilendirmez kendi hayatı.
Nerden biliyorsunuz saygıları olduğunu? Hiçbir şekilde saygısı 0 olan dini değerlerle alay eden ateist çok.
Neyse tamm sorgulama yapmıyoz öyle düşünce attım ortsya 🤦ha işte onu diyorum genelde saygı duyan ateist ler oluyor duymayan ise dindarlar sen söylediklermi kişisel algılama sana demiyorum genel soruyorum sen ısrarla kişisel konuşıyon 🤦
Burada muhafazakar olan benim ve benim yorumuma görüş yaptınız.
Evet ondan size yorım yaptım hani muhafazakar olarak acaba düşünseniz bu yönden diye iyi niyetle sadece fikirleşmek istdm teşekürler yinede 🙏
Hayır, dine inanmayan insanlardan uzaklaşıyorum. İstedikleri anlayışları ben onlara veremem. Zaten inandığım inanç da yasaklıyor.
Müslüman birisiyle olmak istemem zaten. Ateistim, dindar birinin sakıncaları ile uğraşamam.
Öte yandan, bence flört döneminin başlarında söylenmeli dini inançlar. Saklamak yanlış.
ben agnostiğim müslüman biriyle olmak istemem açıkçası
google dan inanç çeşitlerime bakıp kendın mi sectin bune ya
yoo. okuyup mantıklı demedim. mantıklı bulduğum şeyi internette arattım adı ''agnostisizm''di
islamı araştırmanı Kuran ı Kerim i türe mealini okumanı tavsiye ederim.21 yasında islamın suistimal edildiği bir ülkede bundan soğumuş ve altetnatif ne var diye google baktıgını düşünüyorum😒🤷♀️
islamı araştır diyorsun başın açık bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? senden daha çok islamı bildiğim daha çok kuran okuduğum kesin. hele başını kapat diye emir mi olur çok aptalca. inanacağım son din islam yani.
Olurum banane inancından hatta dindar olup her halta karışmasından dsha iyi şunu yapma bunu içme vs demez en azıdan en güzeli at3ist
neden olmayayım banane onun neye inanıp inanmadığından
Ne güzel işte o haram bu günah zihniyeti olmaz özgürce yaşar giderdik...
ateist olmayanı istemem zaten. ama ateist derken de özenti ateistlerden bahsetmiyorum. hani şu batı özentiliğine modern gözükme derdinde olanlar.
Severdim ve carpilqcagi güne ilk ben şahit olmak isterdim 😂
Aslına bakarsan Atatürk dindar görünen kişilerden daha sağlam bir karaktere sahipler genel demeyelim de coğu
Atatürkle alakalı bir konu değil bu. Zira o ateist değildi. Ülkemizde sorun 22 yıldır dinin suistimal edilmesi. Dinle devlet işleri birbirine kariştirilmamalı. İslam sadece (göstererek😒) namaz kılmak oruç tutmak değildir. Yanı sadece bu değildir güzel ahlak dinidir. Ve ibadetin gizli kalmalıdır. Dişarıya yansıtman gereken şey güzel bir ahlak olmalıdır sadece. Bunu basımızdakıler anlayamadıgı için ne yazıkkı güzel dinimiz suistimal ediliyor... Ve insanlar yeterli bilgisi olmadıgı için dinden soğuyor🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Zaten Atatürk le ilgili bir değerlendirme yapmadım arkadaşım bende seninle aynı fikirdeyim anlatım şeklimiz farlı oldu dinimizi İslam toplumunda şahıslar yani dini kişileştirerek kendi mantığına uygun şekillendirecek insanlara bu tarzda anlattıkları ve çağdaş lığı moderinleşmeyi ve gelişmişlik dini toplumlar da her zaman şeytanlık eş değer veya din dışı olarak gösterip öyle anlatıldı heleki ülke yönetimi bunu bir siyasi olarak kullanması toplumu ikiye bölmesi dindar ve dinsiz ateistler olarak adlandırmaları
evet evet farkındayım... Ne demek istediğinin bende sen kanal acmısken fıkırlerımı beyan etmek istedim😉
Teşekkürler arkadaşım
din sahibi olmayla ahlaklı olunmuyor. iyi insan olsun
Kafası çalışıyorsa kişisel inançları umurumda değil. Umurunda olmayanist ile sevgili olurum bak.
Hayır asla aslaa ben müslümanla bile sevgili olmam çünkü çirkinim jdjsks bana bakmazlar :')
yahu nefes alsın yeter diyoruz anlamıyor musunuz te allahım yarabbim ya
Sevgili olurum onu imana getiririm 😂
Sen ateist misin
hayırr yaw
hangi şehirdesin
Müslüman oluyoda noluyo sapık hepsi
Müslüman olmasın zaten
Sevgili olurum ama evlenmem.
Evet tam istediğim tür biilişki
Evet olurun, ona gusül abdesti almayı öğretirim.
olurum cunku onunda gururu var
Olmam
Nooo
olurum
Ben de ateistim o yüzden olurum.
Ciddi bir ilişki mi olucak
Olmam
Olurum ateistler çok daha özgür sevişiyorlar
Olamam
olurum tabiki
Olmam
cinsellik için evet.