Red edildim, şoktayım. Bana akıl verebilir misiniz?

Görücü usulüyle biriyle tanıştırıldım. Adamın tipini beğenmedim ve biraz soğuk davrandım. Biraz da içimdeki feminist kız ortaya çıktı gibi. Normalde bu kadar feminist değilim. Sonra o da benim gibi davranmaya başladı. Bu arada beni beğendiği belliydi, birkac kez onun hakkindaki düşuncemi sordu ben cevap vermeyip konuyu değiştirdim. Zaten gayet güzel ve bakımlıyım. Görüşmeden sonra aracı kişilere ben olumsuz cevap verdim ama "Siz 2. kez görüşün bir yanlış anlaşılma olmuştur gereksiz yere inatlaşıp zıtlaşmışsınız" dediler. Neyse dedim madem 2. kez görüşelim. Bi de ne duyayım? Adam tekrar görüşmeye gerek yok demiş. Ben şok! Hayatimda ilk defa biri benimle görüşmek istemiyor. Ben soğuk davrandım ondandır diye düşünüp adama mesaj attim. Sevinçten deli olur sandım, ama adam bana "Siz kendinize sözünüzden çıkmayacak birini bulun o ben değilim, Allah yolunuzu açık etsin" yazmış! Inanamadım.

Şimdi günlerdir adam aklımdan çıkmıyor. Adamı takınti yaptim. Sonraki gün cok yakışıklı ve ondan genç ve bana uygun biri ile arkadaş ortamında tanıştık ama diğeri kafama takıldı buna adapte olamıyorum. Bunun iltifatları sahte gibi geliyor onun ters konuşması daha gerçek gibi geliyor.

Bu benim bilinçaltımdan mı kaynaklanıyor? Babam da bana karşı çoğunlukla ilgisizdi, ben hep babamın ilgisini çekmeye çalıştım ömrüm boyunca ve babam 5 yıl evvel vefat etti.

Bu bendeki tuhaf durum normal mi yoksa bana özgü bir aptallık mı? Niye takıntı yaptım ki? Bide niye mesaj atıp havalandırdım ki şu tipsiz herifi? Bir erkek ilk başta beğenip hoşlandığı kıza sonradan böyle davranabilir mi?

Red edildim, şoktayım. Bana akıl verebilir misiniz?