Çok bunaldım lütfen yargılamayın?

Arkadaşlar 1 yıllık evliyim eşimden gizli doğum kontrol hapı kullanıyorum O her ne kadar bu çocuk istese de ben kesinlikle ve kesinlikle istemiyorum ve Benim kararıma saygı duymadığı için bu hapı kullanmak zorunda kalıyorum. Hem kendimi hem eşimi hem de geleceğimizi bir çocuk yapmak için güvenilir ve sorumlu bulmuyorum. 17 yaşında babamı kaybettim çok ağır atlattım antidepresanlarla ve bazen hatırladığımda aklıma düştüğünde öyle çok üzülüyorum ki ağlıyorum ki İlk günkü acıyı yaşıyorum sanki. Ve şu an 25 yaşındayım hayattaki bütün canlıların 1 saniye sonra ne yaşayacağı belli değil ben bu hayata veda ederken ardımda ne kadar az kişi bıraksam içim öyle daha iyi olacak rahat edecek. Ardında kalan beni seven insanları ağlatmak istemiyorum acı çekmelerini istemiyorum. Yakında annem beyin ameliyatına girecek bütün Doktorlar ameliyat diyor ve ben ikinci ağır bir acıya hazır değilim Rabbim beni annemle sınamasın lütfen dua edin. Onu bir şey olursa dayanamam benim de hayatımın sonu olur. her zaman iyi düşünmeye çalışıyorum Bu hayatta her zaman pozitif düşünmeye çalışıyorum ama çok acı çekiyorum düşüncesi bile beni mahvediyor gözlerimden yaşlar akıyor. Bu satırları paylaşacak kimsem yok hem kalabalık hem de yalnızım ve etrafımdaki herkes tek bir kelime ezberlemiş "saçmalama" . .
Güncellemeler
+1 yıl
Biz annemle babamdan sonra birbirimize kenetlendik o bana baba oldu anne oldu abi oldu her şey oldu. Ben ona bacı oldum evlat oldum ben de ona her şey oldum elimden geldiğince aramızdaki bağ inanın tahmin edemeyeceğiniz kadar çok fazla.
Çok bunaldım lütfen yargılamayın?