Çok agrima gitti?

Kuzenime herşeyimi veren biriyim asla giysiye şuna buna değer vermem 1 ay önce 1 saatliğine giydiğim sweati yanımda o vardı gördü yani bugün ananesi evden getirmiş göstermiş delik diye ki ben onu delmedim delmem için bir yere takmam lazim ama takmadimda bu ne diye atmış bana diyorum ben delmedim nasıl ne biliyim diyo sert sert sorgu çeker gibi konuşuyo bende neyse parası veririz sende benim kulaklığımı kırdın 1 ay kullan diye verdim kablolu kulaklık taktım sana bi kere bisey demedim canin sağolsun demekten başka dedim parasını istemiyorum merak ettim sadece diyo ben orada destanlar yazıyorum o kısa net cevaplar veriyo benim onda nelerim kaldı en güzel kulaklığımı kırdı bir kere laf etmedim parfüm aldım diğerini ona verdim giysimi beğendi direkt verdim ortak aldığımız giysilerin parasını ben ödedim bana kayboldu dedi ama dolabında gördüm bir kere laf etmedim ve bana gelmiş sweatini soruyor benim hem maddi para açısından yedi hemde giysiden bir kere ses etmedim ama bunu yapması aşırı kırıldım sweatin yenisini almak istiyorum sizce napmaliyim?
Çok agrima gitti?