sesimi duyunca kilitlendi 5 dk ağladıktan sonra dedi ki :(
bu acıları tekrar çekemem. layık olduğun hayatı yaşa ve hayatına aldığın kişiyi sakın üzme hayalleriyle oynama dedi :(
Ne kadar kötü bir insanmışsın sen ya, pişmanlığın bile bencillik kokuyor senin. Ben böyle bir insana nasıl bunları yaptım. Üstüne tğm birikimini ÇALDIM. Ortak birikimse sen hepsini alamazsın yarı yarıyadır. Bu durumda annanenle berabe hırsızlık yapmışsınız. Herneyse böyle bir insana nasıl bunu yaptım diyeceğine. Eşimin sevgisini hissedemiyorum, öyle bir ilgi göremiyorum diye kendi ilgi açlığın için istiyorsun. Normalde ilişkiler arası yapıcı olup tekrar beraber olmalarını isteyip buna göre tavsiye veren ben bile, o adama tekrar bulaşmabı istemiyorum. Siz gerçekten çok kötü ve bencil birisiniz
haklısınız ama anneme uydum. şimdi farkına varıyorum bazı şeylerin. dolduruşa gelmişim. çok üzgünüm gerçekten
Annene uyduysan artık kendi aklın var demektir. Adamın aldığınız hakkı kadar parayı geri gönder o zaman. Bu nasıl bir aç gözlülüktür. Eski eşinin yerinde olsam değil seni affetmek aynı şehirde nefes bile almak istemem. Hep el üstünde tutan adamlara böyle bencil kimseler düşüyor...
bacım ,
adam için sevindim huzura kavuşmuş aldıgı parada yeter şimdi ona . genç kızlarlada pompaya başlar yüzüne kan gelir. iyiki senden kurtulmuş başindan belayı savmış. çocukta yok zaten , altınları kaptırmayaymış iyimiş.
kendi adımca senın suratına bakmazdım garibim bırde senın aılene gelmıs kovmuslar falan temiz bir dayak ataydı anana babana aslında sanada temız bır doveydı bır gece karakolda kalırdı nobetcı savcı sabahı bırakır bır asgarı ucret tazmın oderdı alt tarafı 3000 tl gıder içi soğurdu en azından.
her zaman diyorum boıyle eğitimsiz aileci ter kokan çişli kadınları kendınıze eş yapmayın diye ama her erkek eğitimli kalitelı olmuyor saflarda mevcut.
şimdi sana gelelim yazmıssın vicdan mastürbasyonu yapmışşın ama sen kendı pokunda yaşa adamda orda emin ol kafası rahattır , bulaşma.
Hanımefendi cehennem sizin gibilerle dolup taşacak inşallah size müstahak o abi için içim cız etti inanir misiniz mükemmel bir eş neredeyse ama sevdiği kadın çürük adamın imtihanı ne yapacak inşallah abimin önünde sizden daha güzel insanlar çıkacak
Size tavsiyem başkasının başını yakmayın hatta günlük nefes alma şıkır belirleyin en azından oksijenimiz sizin gibilere harcanmasin
Vicdansız kadın adamın ahını almışsın gerçekten bırak seni kabul etmeyi bundan sonra hayatta yüzün gülerse şükret ben utandım senin yerine insan insana böyle ihanet etmez böyle kazık atmaz eşim dediğine aynı yastığa baş koyup aynı masada yemişsiniz yazık be bi de utanmadan geri istiyorsun terbiyesiz
Cevap
8Cevap
Kabul edermi etmezmi bilmiyorum yaptigin hakkinda bisey soylemek yargilamak da bana dusmez ama iyi bi yani varsa en azindan hatani biliyorsun ve bunu soyleyebiliyorsun bahane uretmeden kilif bulmadan bu bile bisey
Sen şu an yaptığının ahını çekiyorsun ve çekmek zorundasın. Şikayet etmeye hakkin yok. Allah beni böyle bir imtihan ile sınamaz umarım çok zor çok
sanırım öyle gerçekten :(
Yorumlarda seni çok eleştiren olmuş. Unutma ki hic bir insan kusursuz değildir. Her insan hata yapar. Önüne elbette başka birisi çıkacaktır önemli olan aynı hatayı tekrar etmemek. Sen benim gözümde hala insansın. Vicdansız cani falan değilsin. Sende bir insansın hiç bir insan kusursuz değildir. Canını sıkma önüne bak hatalarından ders çıkar daha iyisini elde edersin
Ne mal insanlarsınız, doyumsuz, çözümsüz, sonradan görmesiniz. Bulaşma bence acaba, kirli bir sülalesiniz siz.
Adama*
Doğru demiş.
çok büyük yanlış yapmışsın ömür boyu mutlu olabileceğini sanmıyorum
samimi bir pişmanlık sergilersen belki kabul eder şansını dene
tabi araya başka erkek girmediyse, girdiyse adamın hayatını 2. kez mahvetme
Troll müsün öğle vakti ya ana bacı sövdüresin mi var kendine bilmiyorum ki
yok trol falan değil. neden öyle yaptım ben bile inanamıyorum
Madem Danimarka vatandaşısın o adamı neden yanına aldırtmadın
evlendiğimizde teklif etmiştik ama olmaz demişti
Kızıyorum bu adamlara asgari ücretle nasıl bir yaşam sunabilir seninle gelseydi farklı bir hayatı olabilirdi pişmansın konuş bir şansını dene bir şey kaybetmezsin o adam geri gelir muhtemelen
umarım ettiğini bulursun gerçekten nasıl kırılmıştır kalbi onun yazık ya
ay gozlerim doldu o abi ne hale gelmistir keske boyle yapmasaydin eger yine ayni seyi yapmayacaksan ve onu seviyorsan geri don ama sevmiyorsan donme adami uzme daha fazla
Adamın ahi tutar inşallah birbirinizi tekrar bulursunuz ıyi adama neden böyle yaptın...
inan bende bilmiyorum neden böyle yaptığımızı
Ara kocanı al yanına danimarkaya orada yeni bir başlangıç yapın. Belki de yeni bir başlangıç gerekiyordu size hm? Kocan cidden ıyi biriymiş gibi geldi kulağıma inan ki iyi bir insanı kaybedersen hayatin boyunca pişmanlık çekersin
neden yaptın ya bunu gelirmsin konsualm üzüldüm
Ohh be, çok sevindim durumuna
Tat vermez artik, donme
ekonomim özgürlük sart snaa. yardimxi olurum
Napim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?