Terkettim Çok Pişmanım Hem de Çok?

Eşim beni çok severdi, her istediğimi alırdı asgari ücretle çalışmasına rağmen yiyecek içecek, kitap, kılık kıyafet alırdı. kendisine hiç almazdı. Arkadaşlar ben 5 yıllık eşimi annesigile çok ziyaret ediyor diye kızardım kendi kendime. Ama eşim müsade isterdi ben de izin verirdim. Birde işten gelince yemeğini yiyip çayını içip uyuya kalırdı. eşim 32 ben 35 yaşındaydım. Tüp bebek tedavisi için para biriktirmiştik. Ben kendimce ayrılma kararı almıştım. Eşimden izin istedim 2 günlüğüne köye ailemi ziyaret etmek için, oda 2 gün değil 5-10 gün kafanı dinle gel deyip bin lira harçlık verdi. Gelincede tedavilere başlarız demişti. Ben eşimden rahatsız olduğumu aileme aktardım. onlarda beni bırakmayacaklarını söylediler. Danimarka vatandaşlığımda olduğu için. danimarkaya göndereceklerdi bende kabul ettim. Annem annennemi arayıp, eşim işteyken eve girmesini söyledi. Birikimlerimizin hepsini aldırttı. Altın nakit vs. vs. eşim akşam eve girdiğinde beni aradı eve hırsız girmiş diye. Bende o zaman söyledim ben gelmeyecek ayrılmak istiyorum seni sevmiyorum dedim. Bana ne kadar ağladı yalvardı ama ben adeta kör sağır olmuştum duymuyordum onu. Tüm sosyal medaya telefon hepsini kapattım. eşim Annemi babamı arıyordu. onlarda cevap vermiyordu. En sonunda akşam çiçekler tatlılar yaptırıp köye geldi babam iki kelime ettirmeden kovdu. En sonunda ortak arkadaşla bana haber göndertmiş "eden ettiğini bulsun onlar benim canımı yaktı ahımda onları yaksın" diye. şimdi danimarkadayım. param çok ama. eşimin sevgisini sıcaklığını bulamıyorum. geriye dönünce bakınca çok aptalmışım diyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Arasam beni kabul eder mi ki?
Güncellemeler
+1 yıl
4 aydır ayrıyız
Güncellemeler
+1 yıl
en sonunda aradım çok üzüldüm :(
sesimi duyunca kilitlendi 5 dk ağladıktan sonra dedi ki :(

bu acıları tekrar çekemem. layık olduğun hayatı yaşa ve hayatına aldığın kişiyi sakın üzme hayalleriyle oynama dedi :(
Terkettim Çok Pişmanım Hem de Çok?