Nişanlıma onu ne kadar sevdiğimi özlediğimi falan yazmıştım yarım saatten fazla geçti msji görmüştü ama cevap yazmamıştı, Instagrama girdim story paylaştığını gördüm ama msjima geri dönmemisti buna üzüldüm ve ona "mesajıma cevap verir misin rahatsız olmazsan" diye bir mesaj attım sonra aradım telefonu meşguldü hemen ardından beni aradı ne bu tripler falan diyor neymiş hastaymış iyi değilmiş. Tartıştık kavga ettik ikimizde bu durumdan yoruldugumuzu dile getirdik beni 3 gün sonra arayıp bir şey olmamış gibi davranma diyor bu sefer kabul etmem falan, bu sefer bende kabul etmem dedim biraz ağır konuştu güle güle diyip kapattım 🥺🥺 ben gerçekten bu ilişkiden çok yoruldum çok değersiz hissediyorum çok ilgisiz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence ilişkinizi gözden geçirmelisiniz, ikinizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz çünkü.
Ben beni biraz görsün ilgilensin istiyorum uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz zaten ama bana karşı çok ilgisiz ne güzel bir söz söyler ne güzel bir mesaj atar yanımda olduğunu hissetmiyorum
Yani sorunuzda ağır konuştu demişsiniz, sizi pek umursamıyor gibi.
Onun önceliği değilsiniz, bu nedenden ötürü ilişkinizi gözden geçirmelisiniz diye yazmıştım.
Eskiden önceliği bendim ne değişti bilmiyorum, hala beni sevdiğini söylüyor ama ben beni sevdiğini hissetmiyorum ki bana bunu hissettirmiyor
Daha evliliği var bunun evdeyken adam hep TV izlicek ya da telefonda evliliklerin çoğu böyle ama çok şey yapma barış gitsin
Siz böyle bir gidişatta neden nişanlandınız ben de onu anlamdım
Nişanlanmadan önce böyle değildi 7 24 beni arar görür konuşurdu ama şu an günde bazen 1 kere konuşuyoruz o da çok kısa sürüyor belki 2 belki 3 dk en uzun konuşmamız 5 dk falan sürüyor
Ne kadar zamandır tanışıyorsunuz? Nişan fikri ilk kimindi?
2. Senemizdeyiz ikimizin fikriydi ben seninle evlenecem dedi seni seviyorum falan dedi normalde hayatta kimseyle evlenmem diyormuş ailesi ve herkes şok oldu
21 Eylül'de nişanlandik
Eski sevgilisi falan var mıydı takık olduğu? O söz nişan vs yaptıysa onun için birden acele etmiş olabilir mi?
Bu rahatlamaktır yani nişanlandım artık tünele girmiş gibi seni önemsememesi normal
Bu sefer ne geri gitmeyi düşünüyorum ne de kabul etmeyi ama herşeye rağmen onu herkese karşı o kadar korudum o kadar güzel anlattım ki bitirirsem kime ne dicem onu bilmiyorum
Böyle olması beklenen bir gelişme ama ciddi bir ilişkiye girmişsiniz artık ilgi beklemek sevgililik tanışma süresinde olur
Hayır ne alakası var ilgi şefkat sevgi falan herzaman beklenen bir şey
Bence öyle erkekler bizim gibi değil doğal ortamında aslan gibi düşün önce kur yapar dişi kaplanın etkilenmesini sağlar daha sonra aylarca ortadan kaybolur.
Ama çok yoruldum 5 ay olacak nişanlıyız bu beş ay ömrümden ömür yedi
Ayrılsan da başka biriyle mutlu olamazsın etkilenmiş seni bence bu kadar ilgi bekleme sende rutin evlilik kafasında düşünün
Biraz düşünülmek istiyorum biraz ilgi istiyorum evlenecegim adamla daha evliliğimizin bir hayali yok hayal bile kurmuyoruz
Kurulur her şey bir günde olmaz zamanla olur bu sen duyguları üst seviyede yaşıyorsun anlaşılan budur
Yazik ya
Gerçekten çok yazık ben o kadar emek veriyorum birçok şeyi görmezden geliyorum atlaticaz diyorum uzak mesafe kolay değil diyorum herşeyi sineye çekiyorum ama yoruldum kendimi çok yalnız hissediyorum 😔
Ayril boş ver erkekmi yok sana
Aileme ne dicem 🥺
Hiçbir zaman aramızdaki sorunları aileme ne yansıttım ne anlattım
Olmadı dersin kafamız uyuşmadı felan diye olumlu karşılarlar
Olay ne diye sorarlar
E geç yaziyordu de olayı anlat nolcak
Bize bu kadar övdüğün toz kondurmadigin ve herkesten çok güvendiğin adam bu muydu derler
E napcan yani başka çözum yolu var mı