Son zamanlarda acayip bunaldım gündemlerden dolayı her gün başka bir şey oluyor enerjim kalmadı evden çıkasım gelmiyor sürekli oturup macbooktan youtubeda takılıyorum acayip sıkıldım kafayı yicem asosyale bağladım
sizde durumlar ney
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son zamanlarda acayip bunaldım gündemlerden dolayı her gün başka bir şey oluyor enerjim kalmadı evden çıkasım gelmiyor sürekli oturup macbooktan youtubeda takılıyorum acayip sıkıldım kafayı yicem asosyale bağladım
sizde durumlar ney
Deprem nedeniyle biraz bunaldık ama atlattık. Belki 10 ay sonra belki 10 yıl sonra olacak bir şeyi her an düşünüp üzülüp yaşantımızı keder dolu geçirmeye gerek yok.
Cevap
16Cevap
Ben x'i sildim bundan dolayı. Kafayı çok takarsan psikolojin bozuluyor. Youtubeye sadece takip ettiğin 2-3 kişi varsa video atımca gir. X i kullanma instagramı da silebiliyorsan sil. Bunların yerini netflix veya kitap okumaya ver
İzmir ve Denizli gezisi yaptım kısa süreli de olsa, bir iki güne bir yerlere çık bence bunalımı bitireceksin sana güveniyorum
youtube da ne izliyon ben kendi algoritmamı bitirdim
Ben son 1 haftadır diye ve spordayım çok iyi geldi şiddetle doğada sporu tavsiye ederim
Bu kadar canını sıkma dünya malı dünyada kalır Umursama bazı şeyleri yap kendin oradan bir kahve falına bakayım da Neşen yerine gelsin
Bende de durumlar aynı yalnız gündem de olanlardan değil yaşadığım hayattan dolayı
Dugune geldim , ortam guzel gayet
Yapma aaaa kız
Valla ben ders yapıyorum.
3 yildir kötüyüm ben
Amerika seçeneğini bir değerlendirirdim
Bugün ciddi ciddi istiyorum artık
En iyisini yaparsın bence. O basligina da uzunca yazmistim bu konuyu gormemistin. Oradan hatirladim seni.
takılıyorum kızlarla
Sende kendimi gördüm
Uyuşuk uyuşuk...
Çık dolaş biraz
Aynı asosyal devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?