Çok adice Terkedildim :(

Terkedildim arkadaşlar . hemde adice terkedıldım . sevdıgım adam bırden el oldu bana . oyle zoruma gitti ki yaptıkları . yalvardım yakardım gıtme dıye ama o gıttı . ben yalvardıkca benı azarladı bana bagırdı avazı cıkana kadar . sonra benden kurtulmak ıstercesıne benı her yerden engelledı . telefon numaramı bıle engelledı . resmen soka gırdım . resmen sapık muamelesı gordum . cok kotuyum , tek ıstedıgım bın pısman olsun , cunku ben ona hıcbır zarar vermedım , sucum yokken bıle sırf gıtmesın dıye ozurler dıledım bır daha yapmayacagıma daır . ama yaptıgım bır sey yoktu - ozur dıledım kı belkı gıtmekten vazgecer dıe . ama ona benım ozur dılememle gun dogdu . cunku tum sucu bana yıkıp gıttı adıce . tek ıstedıgım belasını bulsun ve bın pısman olsun . sızce pısman olacak mı .? arayacak mı ? boyle bır durum yasayıpta arayan oldu mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim . En zoruıma gidende tüm sözcükler boğazım oturdu ve hiçbir şey söyleyememem . Aptal gibi sadece ağlayıp özürler diledim . En azından bir beddua edeydim iyiydi :'( Tüm sözcükler boğazıma oturdu resmen
Çok adice Terkedildim :(