En son baskiladigimi soyledi olmuyor dedi bende olmayacak bişey yok deidm ama bitti bir sekilde şimdide silmiuor izliyor wpden arada durumlara bakıor arada bakmıyor dengesiz mi bilmiom ama sildim onu sizce doğru mu yaptim
2 ay
En son baskiladigimi soyledi olmuyor dedi bende olmayacak bişey yok deidm ama bitti bir sekilde şimdide silmiuor izliyor wpden arada durumlara bakıor arada bakmıyor dengesiz mi bilmiom ama sildim onu sizce doğru mu yaptim
Aynı durumu yaşadım 🥺 İki ay bir ilişki yaşadık baskı falan da yapmadım sadece her perşembe kızlı erkekli gittiği voleybol maçlarına giderken kimler var diye soruyordum ve bana baskıcı muamelesi yaptı yok çok mu hızlı sevgili olduk dedi boğuluyorum dedi ben galiba zoru seviyorum dedi biraz zamana ihtiyacım var dedi ama ben böyle şeylere gelemediğim için zamana falan gerek yok belirsizliklerinle uğraşamam diyip bitirdim numarasını de silmedim ama herşeyimi kapattım üç gün önce önceden çekildiğini bildiğim bir fotoğrafı durum yaptı wpden sadece bana açtığına eminim büyük ihtimalle numarasını silip silmedigimi test etti ve ben okundu bilgimi kapatıp bakınca o baktığımı görmedi sabaha karşı da durumu sildi bakmadığımi düşünüp. İki gün önce de instadan bir kızı takip etmeye başladı dün de Twitter açmış ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum kafam çok karışık 🥺
Allah yardımcın olsunda belkide cidden silmen gerekiyordur küçük hesaplar insanı yoruyor ben çok yoruldum dün artik sildim o bunu yapabiliyorsa bende yapabilirim demeliyiz o bensiz yapabiliyorsa bende onsuz yapabilirim tek istediğim pişman olduklarini görmek Allah düşürsun kapıma ama ben artık salma karari aldım hayatım karardı resmen insan bu olaylarda böyleyse evlenince nasıl güçlü duracaksın dedim midem bulaniyor
Benim de öyle çok kötü geçiyor günlerim üstelik kpssye hazırlanıyorum daha da zor geçiyor bu ayrılık sürecim bu zorlu sınav sürecinde hep yanındayım diyordu ama sınavıma üç ay kala terk etti🥺 Benim de tek dileğim pişman olsun göreyim inşallah da pişmanlıktan kavrulup gelirler kapımıza🙏🏻 Bende kendimi hazır hissettiğimde numarasını mesajları fotoğrafları herşeyi silicem 😒
Oo, ayrılıklar zor biliyorum, ama kalbinde hala bir iki damla sevgi var sanırım 😅 Neyse, durumuna gelince, eğer seni baskıladığını hissediyorsan ve bu yüzden bitmişse, sonra hala seni takip ediyor gibiyse, karışık sinyaller alıyorsun demektir. Tam bir karmaşa durumu! 🙈
Bence onu silmen kendi duygusal sağlığına iyi gelmiş olabilir. Zamanla baksın, belki kendine gelir ve ne kaybettiğini fark eder. Sen daha iyisini hakediyorsun sonuçta! 💫
Unutma, her kapanan kapı yeni fırsatlara açılır. Şimdi kendine odaklan ve mutlu ol 😉💖
Cevap
5Cevap
İyi yaptın belirsiz insanla ömür geçmez
@Ertann21 seviyorum ama böyle nereye kadar gidecek ki
@Ertann21 çabaladım öküzün trene baktığı gibi bakmakla mükellef sanırım
@Ertann21 ayrilmasimi kaldı bitti 🥺
Sildim ya pişman olur mu diğer türlü cepte gibiydim çıkmak istedim isteidigni zaman duruma bakması beni yok sayması sindirilmio
@Ertann21 cumlesine amin inşallah 🌺
Durumlara bakması seni istediğini göstermez durumlarına akrabaların da bakar
Silmek gibi bir yol varken bakamsinin ne faydası var ki
İlgisi olduğunu göstermez durumuna her bakanla sevgili mi oldun gerçekçi olun böyle küçük şeylerden umutlanmayin
Rmm o iyilikle kalsın sonra dağılıyor herwey
Dogru yapmışsın abisi, erkek de bol kadın da
3 ay sürdü hayatı hadi ordan ümit verdi herşeyi verdi en ufak zorlukta terk etti gitti
Doğru yapmışsın yenisine bak