Kesinlikle bu olmaması gereken bir durum , onlarca şeye şahit oluyoruz ister istemez zaten seni seven bir adam gerçekten seviyorsa bunu evliliğe bırakır ve seninlede bu konuları konuşmaz seni de bu konu hakkında konuşturmaz bu kolay bir şey değil böyle yapmak seni onun gözünde basit ve pasif kılar ve evlenicez nasıl olsa gibisindende düşünmemek lazım ya evlenmezseniz ya seni bırakırsa? bunlarıda düşünmek lazım o kadar güvenmemek lazım hangi devirde yaşıyoruz dön bak bir istersen yine de sen bilirsin..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kimsenin ne dediğini önemsseme. Nasıl ki her kadın bir değilse her erkekte bir değildir. Önemli olan senin ne düşündüğün. Kendisiyle mutluysan devam edersin. Hata yaparsa yol verirsin. Bu kadar basit. Erkek şöyle düşünür kadın böyle düşünür falan bunlar saçmalıktan başka bir şey değil. Hayat bu neyi getirip neyi götüreceği belli olmaz. Yaşamadan, tanımadan, birşeyler paylaşmadan bilemezsin.
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimmm
vicdan denen birşey var o her kızda olmuyor malesef ben cinsellikte his yaşamadan s, vişmeye inanırım. madem onu seviyorsun onla yaşamak istiyorsun bunu neden geçmişinde birşey yaptın o zaman? eğer 2 insan birbirini seviyorsa geçmişi görmez. ama sen geçmişe bir çapa attıysan. ne o insanı kandır nede kendini.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Yahu cinsellik de aşka dairdir. Sevdiğin birini pek tabi arzularsın. Erkek arkadaşını tanımıyorum, kişiden kişiye değişir sonuçta. "bakire" arayan nice erkekler (!) de biliyoruz, sevdiği kadına saygı duyup değer veren erkekler de. Umarım ikinci kategoriden bir arkadaştır da mutlu olursun.
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. sevmez bro neden sevsin erkek şöyle düşünür benden önce başkasına vermiş bu kız şimdide bana veriyo yarında başka birine vercek daha sonra başka başka insanlara vercek deyip alacağını alır yoluna bakar kardo ona göre ver ya da verme.
20 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Erkekler delik buldu mu peşini bırakmaz canım. Hata etmişsin. Seni elde edene kadar da sana aşık mı olmayacak senin için ölüp bitmeyecek mi... neler neler yapacak seni o kıvama getirmek için bekle ve gör.
10 Yorumla - +1 yıl
Seviyo olabilir ama küçük bir ihtimal kullanmak istiyo da olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Bu cocukla ilkokuldan beri tanısıyorum liseye kadar aynı okul aynı sınıftaydık
- +1 yıl
O zaman onu tanımışsındır burdaki herkesten daha iyi bilirsin neyin ne olduğunu
- Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=cLG_FIZ8Wpg
Bu geldi aklima basligi okuyunca gerisini okuyamadim :)00 Yorumla - +1 yıl
Tecrübeli olmak iyidir de çok da kolay kız olma ya her ne olursan ol zor insan ol
03 Yorumla- +1 yıl
Ay daha zarın anlamını bilmiyorsun git burdan cahil
- +1 yıl
Ben zardan bahsetmiyorum yani tecrübe derken onu kastetmedim soruyu soran da anlamıştır belki dediğimi zaten benim iki tane var onunda bunla bozdurucam demiyo. Tecrübeli olunca daha olgun davranır diye düşündüm ben, eski çocuksu hali kalmaz, sevgilisini çekip çevirir ilişkiyi dengeler
Numara yapıyor bence.
Seviyormuş gibi iyi yapar hemcinslerim 😉 ödül büyük.44 Yorumla- +1 yıl
Zeki adamsin
Geçmişiyle sevmeyen uçsun gitsin. bekaret saçmalıktır.
10 YorumlaSenin gibi biriyle ciddi düşünmem, çocuk ne yaşarsa kar. Ayrılsanız ona koymaz bile.
10 Yorumla- +1 yıl
pekı bunu yasamak kolaymı senın ıcın ne bılım 2 ayda bıseyler yasadık dıyosun
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
şahsen sevmem bir kızın eşine ait olması gerekir onla yatıp kalkıp sonra bir başkasıyla evlenmesi hoşuma gitmiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyarım
- Cevap sahibi+1 yıl
amacım sizi kırmak değil kırdıysam özür dilerim ama artık o hataya düşme yani, bir gün evleneceksin bir çok kişi eşinden saklıyor sonra öğrenıyor ve ayrılıklar başlıyor bunun sebebi iki damla akan kan değil kendini bir başkasına vermen bu bence kabul edilecek birşey değil
- +1 yıl
Ben ilişkilerimde dürüst olmaktan yanayım seviyosam istedigim seyleri yapmaktan yana kabul etmez istemez saygı duyarım kendi kararı dürüstlük önemli benim için ama karsımda ki kişide geçmişte birliktelikleri olduysa o zaman saygı duyamam işte
- +1 yıl
arkadaşım ben gerçek sevgiye bu tür konuların engel olacağına inanmıyorum gerçekten seviyorsa bu engel değil diyorum
00 Yorumla - +1 yıl
seviyor olabilir ama iş ciddileşirse eğer düşünceleri de değişebilir
00 Yorumla - +1 yıl
senle sadece ilişki için beraber ve ben olsam aynısını yaparım ciddi düşünmem seninle.
00 Yorumla Birini severken oraya bakmam ben. Anlaşabiliyorsam, mutluysam gerisi ònenli değil. Bakire değil diye ayrılacak değilim.
00 Yorumla- +1 yıl
bunu bilemezsin zamanla anlarsın. bu seni sevmeyecegi anlamına gelmez. ama sende sınırları fazla aşma derim ben ciddi isen.
00 Yorumla - +1 yıl
Sen Bir Hancısın Onlar da Yolcu. Malesef O'da Bir Yolcu.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Siz kızlar için geçmiş geçmişte kalıyor ancak biz erkekler için pek öyle olmuyor malesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 28,2b cevap paylaştı. eğer seviyorsa seviyodur bunu ondan başkası bilemez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Amacı belli bence ben olsam uzak dururdum senin gibi hata yapan kızlar dan
00 Yorumla- +1 yıl
Niyeti belli kardesim ama yine de sen bilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Umarım seni seviyordur.
00 Yorumla - +1 yıl
Senin gibisini anca yatağa atarım ben
10 Yorumla Geçmişinle yargılayacaksa s2ktirsin gitsin
00 Yorumlacok az erkek sorun cıkarmadan yaşar
00 Yorumla- +1 yıl
öyle bişey olduysa zaten oda seni kullanır
00 Yorumla - +1 yıl
Sevmiyor alacağının peşinde şu anda o
00 Yorumla - +1 yıl
Biz ilk günden girdik
00 Yorumla - +1 yıl
Bizim erkekler öküz dür dostum
00 Yorumla sevebilir ama ilişkiye kadar :)
00 Yorumla- +1 yıl
Onu kimse bilemez hatta kendisi bile
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Amaç belli. Verdiğinde terk edileceksin.
Kısa zamanda ayrılık var size.
Cinsel konusup sevio sevmedigini anlamak zor
00 Yorumla - +1 yıl
Bilemedim..
00 Yorumla - +1 yıl
600 cc motor...
00 Yorumla sevmiyor bacimmm
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
sevmem sadece işini görüp bırakır
00 Yorumla hayır