Birbirimizi çok severdik son zamanlar sürekli kıskançlıktan tartışıyorduk yorulduğunu söyledi son kavgada ve ayrıldık 1. Ayında beni arayıp merak ettiğini sesimi duymak istediğini söyledi istersem arkadaş kalabileceğimizi söyledi ki ilişkide ayrılırsak asla arkadaş olmayacağız derdi beni çabuk sileceğini düşünmüyorum ama ayrıldığımızda genelde ben arardım barışırdık 1. Hafta aradım istemiyorum dedimişti bu sefer 2 ay geçti üstünden bi sebebimiz de yok barışma ihtimalimiz var mıdır?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her erkek kıskanır oldurmedigi sürece sorun yok dayak küfür hakaret bunlar normal takilmabbu tıp şeylere
Geri gelir mi sence böyle şeylerden sürekli tartıştığımız için yorulduğunu söyledi uzak mesafeydi bir de uzaktayız görüşüp barışıp gönlünü alamıyoruz birbirimizin dedi
Yorulmuş ama dinlenmiste yeterince
Yanına git supriz yap
Gidemem kii
Yani kafasını dinleyip geri döner mi diyorsun yoksa böyle bir şeyden bitmiş mi
Sevgisine benimle birlikte herkes inanır bu arada
Bence git yanına yatağa attı mı seni bütün kafasındaki sorular gider ver gene aynısı olursa başka birine şans ver
Mümkün değill
Neden başkası mı var kalbinde
Ailesiyle yaşıyor aynı evde öyle bir şey için de zaten onu yaşayıp başlacayaksak olmasın ayrıca şu an yurt dışında döner dönmez de başka şehire gidicek orada okuyor
Doğru sınıftaki çocuk ne oldu Sivaslı olan
Efendim
Adamı küş oldunuz dönemde aldat sonra vermem olmaz
Ya algında sıkıntı var ya da muhtemelen saehoşsun aldatma mevzusu bile geçmedi
Ben sarhoş değilim sen okuduğunu anlamıyorsun otur 0
Evet haklısın ben okuduğumu anlamamışım sizin gibi zihniyetler yüzünden bu haldeyiz ettiğin lafa bi bak öldürmediği sürece sıkıntı yokmuş sizin böyle bir lüxünüz YOK
Bizde kıskançlıktan elinizi kolunuzu bağlayıp dövelim bunlar normal şeylerse sizde ya denk durun ya da kabullenin
Bende onu diyorum bu lafı yazdığım halde bana hala cevap veriyorsun
Yapabilirsen bence en guzeli
Yokluğuna alıştığım birinin varlığını aramam. Bence imkan olsa bile barışma kardeşim.
Bir alışabilsem her gece ağlıyorum üstelik bu yıl sınava hazırlanmam lazım ne yapıcam bilmiyorum
Yok siz barışmazsınız artık
Neden öyle dedin
2 ay givi bir süre buz gibi hisler, artık eskisi gibi olunamayacağınıj göstergesi gibi bir şey. Bu yüzden
Feci gururlu aramıyor daha öncelerde pişman olduğunu söyledi ama ben aradım hep şu an da benden bekliyor olabilir mi
Hiç sanmıyorum
İyisi neyse o olsun teşeklür ederim
İyisi olmjş zaten. Ama kalp bunu kabul etmiyor ya neyse. Hadi iyi geceler
Seviyodur hâlâ git konus problemleri coz
Şimdi bir şey sorucam size
Sor.
İlişkinin bittiği 5. Gün ben aradım ama istemiyorum dedi sonra 27. Gün o beni aradı istersen arkadaş kalalım diye ki asla arkadaş kalmayacağuz ayrılırken diyordu sizce ne demek istedi arkadaşlık için
Baska biri ile beraber olmustur
Vicdanina el verdiremedigi icinde arkadas kalalim diuodur
Birde o başka şehirde okuyor yani 9 ay uzak mesafedeyiz ben bu yıl tekrar hazırlanıyorum bana uzaktan zor olduğunu söyledi ama ilişkinin neredeyse yarısından çoğu uzakta geçti şu an aynı şehirdeyiz arkadaşlarıyla kafası meşgul birde işe gidiyor bir kaç haftaya geri dönecek üniversiteye oraya gidince mi aramalıyım sizcr orada bayağı boş kalıyor
Tamam boş ver sen o zaman bu cocugu yeni insanlarla tanisma vaktin gelmis
Onu da dedim yalan söylemeyeceğini biliyoruz hatta şey dedi lütfen böyle şeyler düşünüp üzme kendini sakın kafanda bir şeyler kurma ne hayatıma birisi girdi ne konuştuğum ne görüştüğüm hiç kimse yok dedi ki ortak arkadaşlarımıza da çaktırmadan söylüyor bunlar olsa öğrenmememiz imkansız aynı guruptayız
O zaman sıkılmış
Onu çok seviyorum ama o fazla asabi sürekli ayrılıyorduk biz ama üzerinden gğn bile geçmiyordu garip olan da o aşıktı ben onun beni sevmesini sevdim
Evet öyle dedi yoruldum ve sürekli tartışmaktan sıkıldım dedi kafasını dinleyip gelebilir mi yoksa böyle bir şeyden çok sevsende ilişki biter mi
Geri doner tahminen donmezse zaten hic sevmemistir tahminen
kesinlikle çok haklısın sevdiğini düşünüyorum ama gururunu kırıp barışmak için arar dimi ben aramamalıyım
Sen zaten aramissin o da rahat kalmak istiyorum demis tabi onun aramasini bekleyeceksin yazmazsada unut gitsin
O ben aradıktan sonra aradı tam hayatıma devam ediyorum gelip seni merak ettim diyo
Çoook teşeklür ederim iyi geceler
Rica ederim. Meraktan aramamasi gerektiğini bildir. Napmak istedigine karar versin oma gore sende yoluna bak. Hicbir sey olmamis gibi devam edersen seni daha cok bekletir
Gelir dimi muhtemelen
Tahminen gelir
İçimi çok rahatlattınız
Hayır
Sağ ol yine de
Her daim yanındayım