9 10 aylık bi ilişkimiz vardı 2 ay önce ayrıldık tekrar yakınlaşıyor gibiyiz uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk.
Çok iyi bir ilişkimiz vardı ailesiyle tanıştım günlerce onlarda kaldım ailemle tanıştı. beraber tatile çıktık sürpriz yapmaya yanına gittim 2 defa Tekrar barışmak mantıklı mı?
Çok iyi bir ilişkimiz vardı ailesiyle tanıştım günlerce onlarda kaldım ailemle tanıştı. beraber tatile çıktık sürpriz yapmaya yanına gittim 2 defa Tekrar barışmak mantıklı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben eskiden bir bir kere ayrıldım bir daha varışmamız mümkün değil diyordum ama onuda yaşadım şimdi ve farkına vardım ki oluyormuş bir şekilde dışarıda çok fazla böyle olmaz olmaz olur mu öyle asla olmaz diyen insanlar var bende onlardan biriydim ama oluyor ya oluyormuş yani tek önemli olan kişi karşıdaki kişinin kim olduğu eğer ikinizde hala birbirinizi seviyorsanız bence olmalısınız ama tabi eğer sen o kişiden soğuduysan bence olmamalısın çünkü olursan eğer o kişiden soğuduysan eskisi kadar mutlu olamassın bu ilişkide ama tabi bide şu var benim veya bir başkasının senin ilişkin ile ilgili şunu yap demeye hakkımız yon sadece fikir verebiliriz yani bu karar senin
Unutamadım açık söyleyeyim belki daha çok acemiyim ilişki konusunda ilk aşkım dı uzaktım ciddi ilişkilere çevremdekilere bile yapmayın ciddi ilişki bağlanmayın derdim aileden yeterince sevgi görememiş iki insandık belkide o bizi iyice etkiledi aile gibiydik birbirimize hasta oldu ilaçlarını aldım harçlığı kalmadı verdim cebimde param yoktu yemeğimi yedirdi içirdi ayrı evlerde yaşayan evli bir çift gibiydik herkes imrenerek bakardı 9 10 ay olmuştu fakat kimse inanamıyordu herkes sanki yıllar olmuş sanıyordu bize de öyle geliyordu aslında hem çok uzun zaman geçmiş gibiydi hemde sanki her şey dün gibiydi dolu doluydu her şey. ailem onu benden çok sevdi belki o kadar yani arkadaş kalalım demişti onu aileme söylediğim zaman arkadaş kalsaydınız keşke gelip gitseydi dediler
Hmm kötü olmuş knk ya geçmiş olsun bende benzer şeyler yaşadım ama benim ki kısa sürdü onu çok severken gitmişti bende onu her fırsatta mutlu etmeye çalıştım ama olmamış bir şekilde memnun edememişim başaramamışım olmamış ben eskiden okuldayken çok ciddi bir çevrem vardı herkes utanırdı beni okulda sonra bir anda hepsi gitti sırf bir tane çocuk yüzünden o çocuk benim en yakınımda aynı sırada oturuyorduk her gün ben çocuk için neler yapmıştım dostum kardeşim gibiydi ama çocuk bana iftira attı bir anda ne çevrem kaldı ne okulda arkadaşım kaldı daha önceden o okula gitmeden önce başka okulda tanıdığım kişiler vardı onlar bile sırf onun yüzünden bana arkasını döndü sonra bunlar olurken kız da benden ayrıldı en kötü zamanlarımda yanımdaydı kız tüm dertlerimi bilen tek kişiydi o zaman ve şu an bile kimsenin bilmediği eski olaylarımı o biliyor bir tek ama oda o sırada gitti işte kaldım bir başıma her gün herkes bana bakıyor okuldayken aynı sınıftayız çocukla her gün göz göze geliyoruz r kere yanıma gelip özür dilemedi en yakın dostun dediğim kişi ondan sonra da bir daha kimseye dostum demedim sen en yakınından bile bunu görebiliyorsan
Kimseye güvenmemen lazım arkadaş çevrenden
Arkadaşlarımdan herhangi bir şey olmadı yanlış anladın kanka sanırım hani onlar bile diyodu ki siz kaç yıldır sevgilisiniz 9 10 ay diyince hadi be nasıl ya ben sizi yıllardır beraber sanıyordum diyorlardı sık sık
Kötü olmuş kanka üzüldüm senin adına çok insan tanırım yakınım çok yoktur kişiliğim düzgündür çevremde herkes saygı duyar o yüzden herkesi yakınlaştırmam kendime sen iyi sabretmişsin. Hayatında kolaylıklar ve mutluluk dilerim hayatın kalbin kadar temiz hayallerin kadar kusursuz ve güzel olsun
Knk yok anladım da bende şey demek istedim yani beni de biri en zor zamanımda bırakmıştı demek istedim de neyse bir önemi yok bunun bana kalırsa ikinizde hala birbirinizi seviyorsanız tekrar beraber olun ilişkinizin keyfini çıkarın bazı anlar bidaha geri dönmicek bu yüzden bazı şeylerin sürekli keyfini çıkarmaya çalışın birbirinizle geçirdiğiniz her an çok güzel bir anı olucak yani bence barışın sonuç olarak
Hayırlısı diyelim be kanka nasipten öte yol yok
yorumların için teşekkürler
Rica ederim kanka iyi geceler
Yalama olmuş
Sadece 1 kere Ayrıldık. Ayrıldığımız güne kadar kavga ettiğimiz dahi olmadı hiç. sorunlarımızı hep oturup konuştuk, hoşumuza gitmeyen şeyleri. ergence trip atmalar gözünün üstünde kaş var diye kavga etmeler. gereksiz tartışmalar hiç olmadı.
E napalım yani